Nieciecza 1:0
-
-
22 kolejka - inne mecze
.
Kukurydza juz 2-0 :/
Zaspałem sobie :)
Termalica Bruk-Bet Nieciecza 1:0 Okocimski KS Brzesko (48' Horvath)
Termalica Bruk-Bet Nieciecza 2:0 Okocimski KS Brzesko (69' [b]Pawlusiński[/b])
Termalica Bruk-Bet Nieciecza 3:0 Okocimski KS Brzesko (81' Drozdowicz)
Termalica Bruk-Bet Nieciecza 4:0 Okocimski KS Brzesko (83' [b]Pawlusiński[/b])
Flota Świnoujście 1:0 Miedź Legnica (24' Aleksander)
Flota Świnoujście 1:1 Miedź Legnica (85' Grzegorzewski)
Polonia Bytom 0:1 [b][color=#00923f]GKS[/color] TY[color=#da251c]CHY[/color][/b] (49' Kopczyk)
Polonia Bytom 0:2 [b][color=#00923f]GKS[/color] TY[color=#da251c]CHY[/color][/b] (62' Rocki)
Polonia Bytom 0:3 [b][color=#00923f]GKS[/color] TY[color=#da251c]CHY[/color][/b] (90+3' Broniewicz [OG])
Ciekawostka z Bytomia:
[quote][/quote]
Koniec marzeń o awansie? Pisałem o tym już wczoraj że jesteśmy sztucznym liderem i zaraz ockniemy się na czwartym miejscu z możliwością jeszcze większego zjazdu.
4:0 Nieciecza
Po tej kolejce w tabeli wszystko wróci do normy...
Brawo Nieciecza. Tak się ogrywa frajerów na własnym boisku.
Nieciecza ma super extra piłkarzy i Murinhio na ławce, nie to co my.
A tychy już tylko 1 pkt. straty do nas.
Ale w pierwszej piątce jesteśmy :)
Przynajmniej flota-miedź 1-1
Tośmy poliderowali.
Ale o jakim liderze mowa? Od startu kolejek kadłubowych piszę, że żadnym liderem nie jesteśmy, a będziemy dopiero po wyrównaniu liczby meczów lub gdy będziemy mieć matematycznie zagwarantowaną 1. pozycję. Nic takiego nie miało miejsca.
I jak najbardziej się pod tym podpisywałem i dalej podpisuje. Niestety niektórzy pisali że ludzie się czepiają a jednak lider jest...
A ja pisałem, że ilekroć dostawaliśmy się na miejsce awansowe, to dostawaliśmy w dupę. Jak nas umieścili niesłusznie na miejscu lidera, to dostaliśmy w dupę dwa razy. Nie wróży to dobrze perspektywie awansu, a z drugiej strony świadczy o ego naszych kopaczy i "trenera", którzy chyba myślą, że są tak zajebiści, że awans zostanie im podany na tacy z podziękowaniem, że raczyli wyjść na boisko.
W tym też trochę prawdy może być, co tylko udowadnia jak słaba mentalnie jest nasza kadra i że trener nic nie robi z tym żeby im takie myślenie wybić z głowy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)