ja tam widze brak umiejetnosci w tej druzynie! wszystko sie konczy na 30metrze! gramy wciaz bez napastnika
dla mnie Dudzic to jest jeździec bez głowy!
Vlladek to nie jest napastnik! i wczoraj zagral totalna zenade!
my poprostu nie mamy umiejetnosci, jak dla mnie Stawowego nalezy rozliczyc na koncu sezonu
zwalnianie go teraz byloby istna glupota!
w lidze angielskiej nikt tak nie zwalania trenerow, tylko u nas moda jak nie idzie dwa mecze to juz trenera wyjebac,
a co z tymi kobietami biegajacymi po boisku? co z transferami ? problem lezy nie tylko w Stawowym ale i w wielu aspektach
zaden nowy trener nie zrobi roznicy z tymi pilkarzami!
mielimy przyklad w ekstraklasie , jak wywalalismy ciagle trenerow i co przychodzil nastepny chuuuuja robil ! wciaz bylo to samo!!!!!
dla mnie wszystko zaczyna sie sypac po odejsciu Radomira!!
przez jakies wewnetrzne gierki takich kurw jak ten kmita teraz i w druzynie sie pieerdoli!!
zal patrzec bo na jesien az milo bylo patrzec na tę druzyne!
jeszcze nadzieje widze w powrocie Roka i moze Saidiego
-
-
Cracovia - Dolcan Ząbki 0 : 2
KrakuswPasy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dlaczego@#$%& nikt nie podał zawodnikowi po
> drugiej stronie boiska który stał sobie sam i
> czekał na podanie chyba z piętnaście
> razy.Przecież to aż w oczy raziło:)
Moze nasi bali sie spalonego "na niebieskiej"?
A jak już będziemy tego Stawowego rozliczać po zakończeniu sezonu to Tabisz fakturę ma mu wystawić na jaką kwotę ? Wynik poniżej miejsca dającego awans można zrobić za 3 miliony jaką więc kwotę trzeba tam wpisać ?
Filipiak ma pierdolnąć 5/10 milionów błoto tylko po to by za 2 miesiące paru świrów powiedziało że trzeba było gościa wypierdolić jednak wcześniej ?
Pacjenta się ratuje póki żyje , pózniej już będzie pozamiatane . Ludzie opuszczają trybuny , robi się nie zdrowa atmosfera w około a my mamy patrzeć jak to wszystko umiera ?
Stawowy powinien zostac ...ale skoro widzi ze nie idzie ..to trzeba cos zmieniac !!
Jak dla mnie ( biorac wersje optymistyczna) nastepny mecz gramy z Warta Poznan 20 kwietnia, i jesli zagramy po raz kolejny w takim skladzie, takim stylu i z takim wynikiem to znaczy ze Stawowy jest niereformowalny i trzeba bo wy****lic.
Jesli jednak przyzna sie do bledu i cos zmieni ... no to trzeba poczekac.
Najlepszym podsiumowaniem tego meczu powinien być cytat z Janukiewicza po meczu z Olimpią w zeszłym sezonie.,
[b]@Teodor - zmiana trenera teraz to ŻADNE rozwiązanie![/b]
Byłem gorliwym zwolennikiem Stawowego, ale po tym co zobaczyłem w tych 5 meczach rundy wiosennej ogarnęła mnie trwoga, że zmarnowaliśmy najpewniej cały okres przygotowawczy i okienko transferowe...
Niemniej uważam, że trzeba dać mu szansę rehabilitacji - na razie zdobył 40 oczek w 22 meczach, mamy jeszcze spore szanse na awans, 12 kolejek do rozegrania. Nowa miotła nic tutaj nie zmieni - bo słaboć leży w psychice i umiejętnościach naszych zawodnikow, a nie w wielkości trenera.
Wiec albo trener w końcu dotrze do kopaczy i ostatecznie zrobimy awans, albo brak awansu i po zakończeniu sezonu wywalić na zbity pysk jego i 2/3 zawodników
Żeby potem nie było tłumaczeń, że nie dano mu dokończyć tego co zaczął budować ble ble ble
CracoviaNH Napisał(a):
> @Teodor - zmiana trenera teraz to ŻADNE
> rozwiązanie!
> Wiec albo trener w końcu dotrze do kopaczy i
> ostatecznie zrobimy awans, albo brak awansu i po
> zakończeniu sezonu wywalić na zbity pysk jego i
> 2/3 zawodników
Brawo! Zrobi awans - dobrze, nie zrobi - koniec legendy. Jednakże powinien się przyznać, że spierdol** okres przygotowawczy.
Killeroth Napisał(a):
> CracoviaNH Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > @Teodor - zmiana trenera teraz to ŻADNE
> > rozwiązanie!
>
> > Wiec albo trener w końcu dotrze do kopaczy i
> > ostatecznie zrobimy awans, albo brak awansu i
> po
> > zakończeniu sezonu wywalić na zbity pysk jego
> i
> > 2/3 zawodników
>
> Brawo! Zrobi awans - dobrze, [b]nie zrobi - koniec
> legendy.[/b] Jednakże powinien się przyznać, że
> spierdol** okres przygotowawczy.
A Cracovia w d... Brak awansu to poważne konsekwencje finansowe dla Klubu, nie tylko sekcji piłkarskiej. W tym momencie gra toczy się o zbyt dużą stawkę żeby pozwolić sobie na kontynuacje tej farsy. Zdobyli 40 puntków pod wodzą Stawowego, okazało się że jest chłop niereformowalny a drużyna leży i będzie mieć szczęście jak łks się nie zbierze na kolejny mecz.
Podkreślę jeszcze raz, nie chodzi tu o przegranie 2 meczy z rzędu ze słabymi drużynami, chodzi o postawę drużyny od początku wiosny. Pięć kolejek w których jakość gry była poniżej oczekiwań, sukcesywnie się obniżając.
Z każdej gliny można ulepić coś ciekawego, ale z tej co mamy to w 100% nic o tematyce związanej z piłką nożną
ok, to na nastepny sezon niech Wojtek okresli kogo potrzbuje zeby awansowac bezproblemowo - z tym, ze podpisuje weksel, ze jak nie wejdzie, placi za caloksztalt wydatkow na nowych playerow. zyruje mu Raf_Jedynka.
[url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2013-04-06_Cracovia_-_Dolcan_Z%C4%85bki_0:2][b][u][size=large][color=#0033CC]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/size][/u][/b][/url]
Miałem napisać komenta do meczu w sobotę...ale byłem na dużym podku*******, więc się powstrzymałem....z jednej strony ciągle wierze w awans....z drugiej strony...pytam z czym i poco??? nie będzie awansu...to może być dalsze dążenie w kierunku głębokiego odbytu, przynajmniej z WueFistą i bandą panienek... Myśle że najwyższy czas wystosować wniosek do klubu....ZAKAZ GRANIA W PASIASTYCH KOSZULKACH DLA TYCH KOPACZY PÓKI NIE ZROZUMIEJĄ CZYM JEST CRACOVIA!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)