Na prawej obronie może zagrać Żytko grał na tej pozycji i prezentował się dobrze. Lacić na stoperze. Marciniak na prawą obrone się nie nadaje nie ma kompletnie prawej nogi.
-
-
Cracovia - Dolcan Ząbki 0 : 2
kiedys, na poczatku, wydawalo mi sie ze Struna z czasem okrzepnie, ale gosc ma widocznie permanentny stan rozstrzesionego ratlerka
dzieki za info o transmisji, ostatnio albo bylo sie live albo w tv stad pytanie ;)
suram Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Nzg
>
> zobacz tutaj
Dzięki, bardziej co prawda chodziło mi o wskazanie że transmisja się odbędzie(tak przed rundą obiecywali przynajmniej;) ), ale zawsze dobrze wiedzieć. Pytanie czy będzie dało się to oglądać, nie ze względu na jakość obrazu a gry. Trzy punkty będą bardzo ważne, szczególnie ze względu na naszą iluzoryczną pozycje w lidze. Jak tak dalej pójdzie to my sezon skończymy i będziemy czekali na wyniki reszty żeby się dowiedzieć czy awansujemy czy nie;)
Sugestie wypróbowania zmienników popieram ale póki co mecz nie osiągamy przewagi jest to przez rozsądnego trenera nie do realizacji.Niestety.
Romanov drugi raz poza kadrą meczow. Czyżby był słabszy nawet od Zielińskiego..
dodo92, ja mam dziwne przeczucie że z Romanovem może byc tak jak ze Strausem przez długi czas, ignorowany przez wielu trenerów, niedoceniany a jak przyszło co do czego to okazał się najlepszym naszym graczem rundy. Nie wierzę że gościu jest słabszy od Zielińskiego, no ale dopóki ten drugi ewidentnie nie zawali nam jakiegoś meczu, to nie nie liczyłbym że zobaczymy Romanova w akcji.
Kolejek pod kasami ... 0. Nie wiem ... moze ludzi postanowili sobie zrobic przerwe od "tikitaki". Ja w sumie tez sie wahalem czy isc .. ale kiedy sie dowiedzialm ze nasi hokeisci beda obecni to mysle ze warto przebolec te 90 min zeby ich powitac.
Apeluje tez zeby byc te 15 min przed meczem na stadionie a nie chlac piwo w krzakach :)
Slapi1988 Napisał(a):
> Kolejek pod kasami ... 0. Nie wiem ... moze ludzi
> postanowili sobie zrobic przerwe od "tikitaki". Ja
> w sumie tez sie wahalem czy isc .. ale kiedy sie
> dowiedzialm ze nasi hokeisci beda obecni to mysle
> ze warto przebolec te 90 min zeby ich powitac.
> Apeluje tez zeby byc te 15 min przed meczem na
> stadionie a nie chlac piwo w krzakach :)
Dlatego fajnie by było wygrać dziś efektownie tak aby wszyscy kibice sukcesu którym nie chce się ruszyć na mecz bo to w końcu "tylko Dolcan" i na dodatek "gramy kichę" mieli nauczkę na przyszłość. Jak będzie to zobaczymy, na pewno bramka zdobyta tak dla odmiany już w pierwszej połowie ustawiłaby mecz i na dodatek oszczędziłaby piłkarzom szyderczych komentarzy, które przy stanie 0:0 w okolicach 50 minuty z pewnością na trybunach się pojawią.
No dobra , leki na miażdżycę zaaplikowane, a co z moim niskim ciśnieniem dzisiaj? Też brać leki na jego podwyższenie czy liczyć w tej materii na Wojciecha i jego Armadę..? ;)
Patrząc na strefę kibica - będzie gorzej niż na Bogdance :|
ciśnienie podniesie bojowy okrzyk miażdżycowców":
CRACOVIO ! CO? MIAŻDŻ, MIAŻDŻ, MIAŻDŻ !!!
Ja bym postawił na obrone
Marciniak-Kosanovic-Lacic-Żytko
Wszyscy na mecz, dzis nic mi sie nie snilo.
Diabel Napisał(a):
> Wszyscy na mecz, dzis nic mi sie nie snilo.
Mnie też nie, wynik pozostaje otwartą kwestią.
Miałem już pisać że po ostatnich meczach Marciniak mógłby sobie odpocząć, ale po chwili zorientowałem się że prawie cała drużyna powinna chyba usiąść na ławce.
Leków na ciśnienie nie polecam, w końcu pewnie Pilarz będzie na bramce:D
Pilarz Pilarzem, Kosanović na obronie przeważnie wystarcza, żeby moje podwyższone ciśnienie wprowadzać w stan przedzawałowy. ;)
Z Pilarzem chodziło mi o jego wyjścia do piłki, jak już widzę jak rusza to ciśnienie skacze. Reszta gra po prostu beznadziejnie, nie ma jeszcze swoich popisowych zargań(krycie na dystans to chyba ich drużynowa sygnaturka:D).
poboczny wątek transmisji meczów dajdajów został wyczyszczony i tym samym zakończony. mam nadzieję, że zainteresowani to zrozumieją.
Pusto przed kasami i przed stadionem....:(
Oby pustki nie zostały w głowach piłkarzyków....
No i co oglądnę gdzieś ten mecz czy nie?
dawać linki :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)