Strzelając trzy gole w Jastrzębiu Leszek Laszkiewicz wysforował się na czoło tabeli strzelców - zdobywając 68 pkt w klasyfikacji kanadyjskiej.
Absencja w tym meczu zepchnęła Valcaka na trzecie miejsce w tabeli (Kral strzelając - gola (dla mnie po faulu) zrównał się z nim punktowo, ale miał więcej goli)
gratulacje dla złotego i brązowego medalisty w klasyfikacji kanadyjskiej
-
-
CRACOVIA mistrzem, a LESZEK LASZKIEWICZ królem strzelców
[size=large][b]HEJ HEJA HEJA [color=#FF0000]CRACOVIA[/color] MISTRZEM HOKEJA[/b][/size] :)
Na przekór wszystkim i wszystkiemu PASY PANY!Leszku Ty i Daniel Dziękujemy !
:) :) :)
Leszku dzięki Jesteś Wielki!
dzięki dla świetnego duetu braci
Zostańcie z nami na kolejne sezony!!!
To jest cudowne, to jest rewelacyjne - przeżywa olbrzymi sukces Comarch Cracovii czołowy jej strzelec Leszek Laszkiewicz. Jego przypadek jest jednak niesamowity. Wręcz nieprawdopodobny! Dlaczego?
- Jedenaście lat temu, gdy grałem w Unii Oświęcim, spotkaliśmy się w finale z GKS-em Katowice i po sześciu meczach było 3:3. O złotym medalu miało zadecydować siódme spotkanie w Katowicach. Gospodarze byli bardzo mocni, ale udało nam się wygrać 2:1 i zdobyliśmy tytuł Mistrza Polski. Dzień później na świat przyszła moje córka Laura - opowiada Leszek Laszkiewicz.
Teraz historia zatacza nieprawdopodobny krąg. Oto bowiem młodszy z braci Laszkiewiczów przeżywa dokładnie te same emocje! W piątek, w siódmym meczu finałowej rywalizacji z JKH GKS-em Jastrzębie, rozegranym na lodowisku rywala, Comarch Cracovia sięgnęła po tytuł mistrzowski, a już w najbliższym czasie.. powiększy się rodzina Laszkiewiczów!
- W najbliższych godzinach, być może nawet w sobotę urodzi się moja kolejna córka Lenka. Sytuacja powtarza się! To coś niebywałego! - mówi mocno wzruszony Leszek.
Mało tego, młodszy z braci Laszkiewiczów wywalczył swój piąty tytuł Mistrza Polski z Comarch Cracovią, w dodatku na lodowisku, na którym stawiał pierwsze kroki jako hokeista! - Co mogę powiedzieć? To co się dzieje jest dla mnie magiczne, wyjątkowe - cieszy się.
DG - cracovia.pl
Brawo Leszek - duma mnie rozpiera :)
Niech Leszku córy będą tak wspaniałe jak Ty!
Gratulacje bracia ! Hej heja heja ! :)
BraVo Panie Leszku :) Kontra i bramka na 3-1 to była klasa NHL :)
[b]MISTRZ MISTRZ CRACOVIA !![/b] :)
PS.towarzysze z Urzędu Bezpieczeństwa przy Reymonta, którzy od 4 meczu finałowego play-off zaczęli nagle interesować się hokejem musieli mieć wczoraj ciężki dzień :)
[b]HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA !![/b] :)
Gratulacje dla Leszka Laszkiewicza za wygranie klasyfikacji kanadyjskiej, za wczorajszy mecz i za córki :)
Gratulacje. Wszystkim, i Leszkowi, i Patrikowi i każdemu, kto na ich gole pracował czy ich podania wykorzystywał :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)