Ja myślę że Noworyta z Radzikiem na luziku teraz oglądają w domu z browarkiem w dłoni, choć prywatnie bym wolał, żeby wylegiwali się na plaży na jakichś Malediwach albo innych Kajmanach, które im Profesore za wkład w play-offy postawił, a o wyniku przeczytali sobie jutro w gazecie, albo w necie :P
-
-
Mistrzoswa Świata Dywizji IB w Doniecku (14-20.04.2013)
Tu jest jeszcze dobrej jakości transmisja, tylko otwierać przez IE, bo korzysta z wtyczki media playera:
http://88.80.5.80/w00t/20130419/vv517154db4c5e4957929456-564614.html
Widać najgorsze dla naszych zespołów (Cracovii i reprezentacji) jest prowadzenie w decydujących meczach 2:0 ! :(
ukraina Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ludzie. To gra kadra Polski. Rozumiem nagonke na
> Odrobnego ale przy zadnym golu nie zawinil.
W meczach reprezentacji naprawdę nie jestem do nikogo uprzedzony, ale Odrobny zagrał w II tercji średnio, a bramkarz jest najważniejszy w drużynie. Nie kierując się w tym momencie żadnymi sympatiami klubowymi obiektywnie uważam, że Radziszewski i Kosowski są lepsi od Odrobnego.
Jakas fobia na punkcie bramkarza.... a wporządku, wszystko co z Sanoka musi byc be...
Ukraina pieknie podkręciła tempo i.... ale jeszcze sie zobaczy zostało 20 min walki o awans
:( ehhh... 4:2
Ale tym razym Odrobny zapier*****
pozamiatane
Odrobny puszcza między parkanami i 2:4.
To chyba po meczu :(
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odrobny puszcza między parkanami i 2:4.
a bo to te c.h.u.j.e. z Krakowi wołaja "skuś baba dziada"
spoko, no po prostu "nie najbardziej mu wyszłła ta interwencja", zdarza się, po meczu i tak będzie umiarkowanie zadowolony i luz...
Zacharkin za każdym razem jak pokazuje go realizator ma taki wyraz twarzy jakby miał wszystko głęboko gdzieś...
Żadnych emocji na tej jego ruskiej facjacie czy wygrywamy czy przegrywamy.
4:3 :)
spokojnie, końcówka będzie nasza, ja zapomniałem, ale przecież Wielki Bajarz przewidział taką sytuację i przygotował na nią naszych. Zaraz odpalimy tajną broń - orzeł w koronie i napis "Polska" zbije Ukraińców po oczach i jak będą zbici i ślepi strzelimy jeszcze 2 gole :D
Brawo Leszek i Gabrys !! Gramy dalej!!!
Piękny strzał Gabrysia :)
Powiem krótko - rzetelny bramkarz oraz bez jaj w defensywie i byłby awans!
Szkoda. Można było naprawdę tę Ukrainę ograć.
Za rok bedzie lepiej.
rozczarowanie i zawód :( bo tak pięknie było na początku...
Skończyliśmy jak zawsze :(, wiele hałasik-u o nic ! :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)