szaju10 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja tez scjagnolem ten program wpisalem log i haslo
> ale wyskakuje jakis blad i nic z tego chyba nie
> bedzie ;/ pozostaje chyba tylko relacja tekstowa
> ;/
napisz o pomoc na skype http://www.vpnonline.pl/wp-content/uploads/2012/11/skype-button.png
-
-
CRACOVIA - Okocimski KS Brzesko 1:0
jestem na jakimś mega kiepskim łączu na azjatyckim zadupiu, zobaczymy czy ta opcja pomoże, na razie transmisja na oficjalnej (tekstowa) i na telefonie (sms-owa od Dementora), walczyć Pasy walczyć!!!
z kłopotami, ale się połączyłem z tym serwerem :)
dzięki serdeczne.
następnym razem z przyjemnoscią zapłacę byle bym miał ciągły dostęp do transmisji.
ja rowniez pozdrawiam wszystko dziala
Jak by był jeszcze ktoś zainteresowany to mam jeszcze 5 kont wiec zapraszam do kontaktu :)
rozrabiaka Napisał(a):
> Zibiland jak możesz to napisz w skrócie jak
> wygląda nasza gra do przerwy :)
Tak sobie ...;) niestety raczej słabo to wygląda!Jedno zagranie,bramkowe, to mało jak na zespół z ambicjami na awans.
Nie widać zbyt dużej różnicy w poziomie gry.
Ważniejsze ,że na razie 64 min i nadal prowadzimy!
orzesz ku! Sam na sam z Pilarzem nie wykorzystali....uf...
Pytę grają piłkarze, pytę grają hokeiści... co za dzień.
Tak ogladam ten mecz, i normalnie porażka z elementami kabaretu
Linie kompletnie nie zgrane, zawodnicy chowają się za graczami Okcimskiego, tak że optycznie wydaje się że mamy o jednego, albo dwóch piłkarzy mniej, obrona niepewnie, kreatywnej pomocy nie ma, skrzydła chyba sie schowały z powodu zimna, o napadzie nie mówię, bo nie istnieje.
Okocimski bardzo sie podoba, zaraz nam strzela gola, i będzie po frytkach
Z taką grą nie ma szans na awans, każdy nas rozpracuje i zniweluje "wysiłki"
Z tego co widzę to oni graja chyba słabiej niż dzisiaj zatopiona Flota, niech ktos z kreatywnych juz wróci po kontuzji bo w taki jednostajnym tyempie to my mozemy co najwyżej powalczyć z Okocimskimi, Poloniami itp... i to tez z niepewnym skutkiem.
No Pilarz ,czy ty umiesz oderwać sie od ziemi.../:( 82 min
88 min. umiesz łapać piłkę?
WS ,qwa jak dalej bedziesz tak upierdliwy to jesienią dalej będziemy oglądać Orange? :(
Obrona masakra na chwile obecną.
Edit:
Już chyba wiadomo dlaczego Pilarz nie wychodził do rzadnych piłek w zeszłej rundzie. Masakra co chłop robi.
Co jest, strzelili Nam bramkę ?
Nie strzelili ale w tej oto połowie dzięki kszysiowi można było dstac palpitacji serca...
Rabarbar zakładasz się o skrzynkę piwa,że w następnym meczu obrona (włącznie z bramkarzem) zagra w takim samym ustawieniu?:)
Pasiasty92 Napisał(a):
> Co jest, strzelili Nam bramkę ?
Cudem nie....
Bogu dzięki że nam sędzia urwał tych kilka sekund, bo tego sie nie da oglądać.
Gra na alibi, w poprzek boiska, mam wrażenie że w posiadaniu piłki Okocimski był trochę lepszy od nas.
Kompletny brak pomysłu, jak to ma być gra a la Barcelona, to pedzę szukać takiej miejscowości na mapie Afryki
Nie, nie, nie ma sie co zakładac skoro nasz wąsiasty jest niereformowalny. Pogłaszcze krzysia po kolanku, powie, że sie nic nie stało, do smalca przed kamerą powie, że chłopcy zagrali dobry mecz, zdobyliśmy 3 pkt, jest poprostu zajefajnie, nic tylko sie czochrać...
Ja rozumiem że z ogórkami się ciężko gra, ale mimo wszystko z tego co tu czytam to gra o awans w takim stylu to lekka przesada. A do tego nasi w równie słabym stylu wtopili w cahoku. Suma sumarum dzień bardzo na minus.
Taki mały OT do osób, które korzystały z VPNa
Konto będzie aktywne do końca dnia wiec możecie korzystać dalej i sprawdzić jak działa np. tvnplayer czy wiadomości na tvpinfo.
Wiecej info na http://www.vpnonline.pl/vpn-tv
Mam nadziej ze relacja minęła bez zakłóceń :)
Relacja ekstra, dziękuje bardzo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)