Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oj nie...Panie żólta kaczka
> Jeśli się da to Cracovia powinna pokonać
> przeciwną drużynę jaką jest Ciarko Sanok
> Niby to samo a jednak inaczej - nie można tak ?
>
> Pewnie nie, bo chuligaństwo internetowe
> zobowiązuje ;)
>
zostałem chuliganem internetowym, wow dzięx :D serio piszę, jestem zaszczycony, łechce to mile moją próżność. No a śmieci rzecz jasna wyrzucone :P
[b][large]Rudolf to jest po prostu geniusz! Ot i tyle :)[/large][/b]
Ale zdumiewająco gładko dziś poszło, przed 3 tercją byłem pewien, że teraz to już siądą na nas mocno, a grali tak naprawdę na przypadek. No i Odrobny - on dziś bronił "na radar" aż dziw, że mu więcej nie nastukaliśmy :D Za to Radzik dziś na najwyższym poziomie!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Kiedy zaczynał się sezon myślałem ,że poszliśmy o jeden most za daleko.Wejście do PO niektórzy negowali.Panie Profesorze ,Panowie Prezesi,Panowie Trenerzy i wy Panowie ,którzy własnymi ciałami zasłaniacie bramkę pełny szacun.Złoto jest przed Wami w zasięgu.Japońskie przysłowie mówi po zwycięstwie popraw hełm.Dacie radę.
Jak już ktoś zauważył mecz nudny. Myślałem, że goście wyżej postawią poprzeczkę. W dzisiejszym spotkaniu po prostu nie byli w stanie skonstruować konkretnej akcji. To nie był ten sama drużyna! Miałem chwilami wrażenie, że snują się po lodzie jakby chcieli wyczekać końcowej syreny. Widząc taki Sanok, nawet nie podenerwowałem się zbytnio kiedy grali w podwójnej przewadze. Za mało adrenaliny jak dla mnie.:) Dzięki dla wszystkich kibiców za doping i atmosfere. Dziękuję, dobranoc!:)-D
Jestem wzruszony!! Wielkie brawa za dzisiejszy mecz, za ambicje za zaangażowanie. Były takie sezony że finał okazywał się oczywisty ale teraz powiem młodzieżowo i w skrócie "galaktikos się zesrałoś". Piękna była ta walka. Rudolf to Wielki trener, Radzik to Wielki bramkarz Pasy to Wielka drużyna. Jest super drużyna niech regeneruje siły a kibice niech świętują! Dziękuje Cracovio!
Szkoda, że Profesor jest zaślepiony piłkarzykami, hokeistom należą się konkretne pieniądze i szacunek klubu!!
Panie Filipiak przejrzyj Pan wreszcie na oczy!!!!
Dzisiaj było po prostu cudownie, na takie chwile czeka się długo, ale warto czekać!! :)
Szacunek dla hokeistów i kibiców, którzy stworzyli piękne widowisko!!
A widok Leszka stojącego na bandzie i dopingującego, po prostu bezcenne!!! :)
Coz ja moge powiedziec wiecej... Po prostu dziekuje!!! Jestescie wielcy! To byl magiczny wieczor, jest cudownie. Dla mnie wygranie dzisiejszego meczu to prawie jak wygranie finalu. Pokazaliscie taka klase ze szacunek do konca zycia. Dziekuje Wam.
Sanok pewnie placze, ciekawe jak to wszystkonsie teraz dla nich skonczy?
A my walczymy o zloto! I choc latwo nie bedzie walczymy!
manolo1 Napisał(a):
>
> A widok Leszka stojącego na bandzie i
> dopingującego, po prostu bezcenne!!! :)
To byl Daniel :)
qsss Napisał(a):
> manolo1 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
> > A widok Leszka stojącego na bandzie i
> > dopingującego, po prostu bezcenne!!! :)
>
>
> To byl Daniel :)
Kurde w tym amoku mi się przewidziało ;)
dziekujemy :)
Finał jest NASZ sialalalalala
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5MDug8xNd6c#!
[img]http://img715.imageshack.us/img715/6576/obraz068vk.jpg[/img]
Trenerze, Drużyno...WIELKIE DZIEKI.
PS
Nie wierzyłem w ten finał
[b]Filmik z meczu:[/b]
http://www.youtube.com/watch?v=SfcwtOJNX2w&feature=youtu.be
Ostatnie 4 minuty meczu i euforia na Siedleckiego ! :)
Moja robota ! ;)
właśnie miałem napisać dokładnie to samo co kolega denzi
ale wcześniej był w domu i mnie ubiegł. Zatem:
Trenerze, Drużyno...OLBRZYMIE DZIĘKI.
PS
Wątpiłem w ten finał
dla mnie bez względu na wynik finału z Jastrzębiem już jesteście mistrzami
Grając praktycznie przez cały sezon na 2,5 (no, w porywach na 3) piątki, mimo chachmęcenia przez plastikowy związek przy regulaminie rozgrywek w ich trakcie, mimo naciąganego uzasadnienia zakazu transferów, mimo gróźb "biznesmena" z Milowic (cytuję za wczorajszą GW: "jeszcze nie wiem jakie konsekwencje spotkają Cracovię") - pokazujecie, że macie jak to się mówi "cojones" ;)
jeszcze raz gratulacje
Gole tu:
http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci/sportowe/plh-comarch-cracovia-zagra-o-mistrzostwo-polski/10380026
Jest pięknie :)
Rudolf jest genialny!
Doping i oprawa miazga!
Na duży + brak muzyki w przerwach!!!
Finał jest Nasz !
ale bilety po 30zl troche przesadzone ...
jurassic Napisał(a):
> Filmik z meczu:
>
> http://www.youtube.com/watch?v=SfcwtOJNX2w&feature
> =youtu.be
>
> Ostatnie 4 minuty meczu i euforia na Siedleckiego
> ! :)
>
> Moja robota ! ;)
Dzieki jurassic !
Zniszczyliśmy przyjezdnych. Atmosfera wspaniała, sam mecz ok, ale to ze względu na postawę (bezradność?) Sanoczan, bo nasi zawodnicy jak zwykle dawali z siebie 150% Drżyjcie Jastrzębianie, Rudolf Gang zmierza po złoto! :)
Profesor na lodowisku, to dobry znak ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)