Przyrowski
-
-
Przyrowski czy Perdijić ?
Perdijic
Perdijić
Perdijic
Perdijic
ja mysle, ze zaden sondaz nie bedzie wiarygodny bez glosow Santo i Pottera. Ich glosy proponuje przemnozyc przez 10. no, Santo przez 12.
Perdijic
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja mysle, ze zaden sondaz nie bedzie wiarygodny
> bez glosow Santo i Pottera. Ich glosy proponuje
> przemnozyc przez 10. no, Santo przez 12.
Czyli 12-10 dla Przyrowskiego :)
Željezničar Napisał(a):
> Przyrowski to Cabaj
Otóż to
Nie,Przyrowski to Jasiek Borecki z "Klanu" http://cdn9.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/149828/klan_267x165_crop.jpg
No fakt, zapomniałem, że Przyrowski pasuje na "chłopca", a Perdijic nieszczególnie..
Ło Matko co żeś narobiła ! Wolę Matko przynajmniej kawał chłopa a nie kolejnego chłopca choć Wojtek takich woli.
Perdijić
Perdijić. Przyrowski to gorsza wersja Cabaja, zbyt dużo klopsów. Perdijić nie schodzi poniżej pewnego poziomu, co Przyrowskiemu się niestety zdarza często.
Brać obu!
:)
trzeba wybrać mniejsze zło czyli Matko
[b]Uzasadnienie (po dokładniejszym zapoznaniu się z wyczynami obu)[/b]:
Perdijic w azylu broni nieprawdopodobnie dobrze
Przyrowski w azylu puszcza hiperszmaty
KamilloLce Napisał(a):
> Perdijić. Przyrowski to gorsza wersja Cabaja,
> zbyt dużo klopsów. Perdijić nie schodzi
> poniżej pewnego poziomu, co Przyrowskiemu się
> niestety zdarza często.
Kiedy on bronił regularnie, żebyś oceniał, że nie schodzi z jakiegoś poziomu? Jak ktoś nie gra, to wiadomo, że błędów robić nie będzie :D
KamilloLce Napisał(a):
> Perdijić. Przyrowski to gorsza wersja Cabaja,
> zbyt dużo klopsów. Perdijić nie schodzi
> poniżej pewnego poziomu, co Przyrowskiemu się
> niestety zdarza często.
Ile razy widziałeś Perdijica w przeciągu kilku ostatnich lat? Tylko nie wyjeżdżaj z ostatnim sparingiem :)
Przyrowski to lepsza wersja Cabaja, przede wszystkim broni regularnie i powiedzmy, że jest nieco pewniejszy niż był. To wcale nie znaczy, że z entuzjazmem podchodzę do jego ewentualnej gry w Pasach, wręcz przeciwnie.
Dlatego też nie robi mi specjalnej różnicy, który przyjdzie, bo nie mamy w czym przebierać, a Pilarz na dzień dzisiejszy jest najsłabszym punktem zespołu.
Przyrowski jest lepszym bramkarzem od Matko, pozostaje kwestia indywidualnego kontraktu - jeżeli zgodziliby się na takie same warunki brać Przyrowskiego bez zastanowienia!
Przyrowski od 8 lat jest podstawowym bramkarzem w klubach których gra, Perdijic w tym czasie głównie grzał ławę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)