[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/mate_lacic_pilkarzem_cracovii][cracovia.pl][/url]...
Tu profil piłkarza - [url=http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7120][90minut.pl][/url]
Witamy Mate. Obyś został drugim Węgrzynem i pomógł nam w awansie na wiosnę.
-
-
Mate Lacić - Witamy w Cracovii!
Witaj Mate! Mam ogromną nadzieję że wprowadzisz trochę dyscypliny na boisku i w szatni :) Powodzenia
Witaj Mate! Prowadź naszą obroną i prowadź do awansu! :)
[quote=kodiGa]
Mam ogromną nadzieję że wprowadzisz trochę dyscypliny na boisku i w szatni
[/quote]
Post miesiąca... ręce opadają.
Powodzenia, i sukcesów.
Nie wiem o co ci chodzi Szymciu... Nie chce się kłócić, ale czasami mam wrażenie że w tej drużynie "czochrających chłopców", nie ma kogoś z jajami by huknąć w szatni jak swego czasu Kaziu Węgrzyn. Gramy o awans i Lacić może w tym bardzo pomóc, ot co :)
Witaj na pokładzie do Ekstraklasy .
Mate,
Za dom spremni!
Hvala za Tebe!
POWODZENIA!!!
Witam i powodzenia.
Powodzenia, obyśmy po rundzie zaczeli zwracać sie do Ciebie per: profesorze
witaj w pasiastej rodzinie!
Witaj, pokładam w Tobie duże nadzieje, powodzenia.
POWODZENIA!
Witaj i powodzenia! Mam nadzieję, że ogarniesz trochę Kosę i nauczysz go podstaw gry defensywnej!
Witamy Cię z ogromnymi nadziejami -OBYS NAS NIE ZAWIÓDŁ.
pierwszy transfer tej zimy. klasowy stoper baaardzo nam tego było trzeba
trzeci transfer, ale fakt że pierwszy który ma szanse w zespole zaistnieć
Niezbyt sledzilem poczynania tego pilkarza, w zwiazku z tym mam pytanie. Czy jest on realnym wzmocnieniem czy tez uzupelnieniem kadry? Wybaczcie, ale naprawde nie mam czasu sledzic pilkarzy GKS Belchatow i innych tego typu klubow.
można piać z zachwytu
Witam i powodzenia, obyś spełnił pokładane w Tobie chyba przez wszystkich tutaj nadzieje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)