Jeszcze jedno. Trenerze Podoliński, ta zniewaga krwi wymaga! Musi być w najbliższych derbach koniecznie zwycięstwo!
-
-
Juniorzy CRACOVII
10 chyba nie chcą strzelić, bo wisła stanęła i nic nie gra. ;)
Mimo, że to środek tygodnia do trzeba się napić....
I co z tego że heroicznie awansowali do finału jak teraz wyglądają jak rżnięte barany, nawet się nie bronią przed dwucyfrówką. Całą tę drogę do finału spieprzyli tym meczem, mega obciach i tak zostanie ta drużyna zapamiętana. niestety
o qrwica dopiero odpaliłem relację jakaś masakra
Nie chodzę już od kilku lat na derby juniorów po tym jak naszą drużynę zaczęto kompletować z psich odpadów,które nie dostały się do GTS.Siedzą razem w szkolnych ławkach SMSu,a przed meczami sobie piątki przybijają i ucinają luźne pogawędki.Szmaciarze i tyle,zero szacunku dla tych beztalenci,które dopuściły do tej hańby.
Tragedia niestety....Ten wynik zepsuje wicemistrzostwo Polski ktore jest niewatpliwie sukcesem.
Tak szukam w pamieci kiedy ja tak dostalem w dupe grajac w pilke I przychodzi mi jedno ostatni moje spotkanie w Cracovii - chyba 0:7 od Garbarnii na Podgorzu . Tylko w tedy gralismy w 9 a nawet w 8 pierwsza polowe. Do tego to byla rezerwowa druzyna , za czasow Zegarkow - akurat obecnego trenera ..Oj jak to bylo dawno :(
Troche to nie pojete , ten wynik.
.
10... wstyd
.
Może niech sie wykartkują, to walkowerem 3:0 tylko zostanie...
Ja za juniora mlodszego dostalem 0:8 u siebie od wisly w cichym kaciku w rewanzu na wiosne wygralismy 1:0 na wyjezdzie czyli 20 metrow dalej.
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie chodzę już od kilku lat na derby juniorów
> po tym jak naszą drużynę zaczęto kompletować
> z psich odpadów,które nie dostały się do
> GTS.Siedzą razem w szkolnych ławkach SMSu,a
> przed meczami sobie piątki przybijają i ucinają
> luźne pogawędki.Szmaciarze i tyle,zero szacunku
> dla tych beztalenci,które dopuściły do tej
> hańby.
Trzeba sie zastanowić trzemu te gówniarze przyjeżdżający do Krakowa, częściej wybieraja GTS a nie nas.Wcześniej mozna było to zganic na sukcesy Gtsu a teraz hmmm cos musi być byc ne tak...
Macieksc Napisał(a):
> Ja za juniora mlodszego dostalem 0:8 u siebie od
> wisly w cichym kaciku w rewanzu na wiosne
> wygralismy 1:0 na wyjezdzie czyli 20 metrow dalej.
Widzisz Maciek - NAWET MY NIE DOSTAWALISMY TAKIEGO LANIA..
SP pan Ksiazek przewraca sie w grobie :(
..az chcialbym zapytac Pawla : co sie stalo , ze tak sie zjebalo w finale na swoim stadionie ?
Taak.. Nie udało mi się zwolnić z pracy i przed chwilą wpadłem do domu.. No cóż.. Poprzednio wkur.wiałem się na mojego pracodawcę gdy nie zwolnił mnie na mecz z PBB w grupie spadkowej.. Chyba znów muszę podziękować... Oglądam od stanu 0:8, nie wiem jak było wcześniej, ale teraz widzę chłopaków kompletnie bez sił. Może trzeba było jednak zagrać od początku meczu "na autobus"? Bo smak tego wicemistrzostwa będzie bardzo, bardzo gorzki....
Wisła piłkarsko jest 5x lepsza od nas, klepka, technika....
Kamaz Napisał(a):
> Wisła piłkarsko jest 5x lepsza od nas, klepka,
> technika....
wisła jest od nas lepsza 10x
Jedno jest pewne,nasi juniorzy powinni zmienić dyscypline sportu na np.szachy,bo w piłke to nie potrafią grać wogóle.Rozwiązać z nimi kontrakty ,niech idą do C klasy kopać się po czołach.Po co wogóle zespoły juniorskie w naszym klubie ,przecież nie mamy żadnego szkolenia młodzieży?
Zerżnięci w tyłek tak że ich dupy będą bolały latami. Wstyd dla Klubu
"Spuśćmy na to zasłonę milczenia"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)