Obejrzałem powtórkę rzekomego karnego. AWRUK - sędzia jest z pięć metrów od sytuacji i nie widzi jak myśleniczanin symuluje.... Ja pi....lę !
-
-
Juniorzy CRACOVII
Mysle ze dobry wynik w kontekscie gry. Oby u nas zagrali mniej spieci i bedzie dobrze :)
w srode WSZYSCY NA MECZ !!
Biorąc pod uwagę poprzednie wyniku gtsu u siebie to dobry wynik.
Wynik nie jest tragiczny.
Karny dla Szczeniaków z Białego kasku... Ale i tak to co pokazali Juniorzy to już nie muł a warstwa nie przepuszczalna. Ja wiem że juniorzy i wogóle inny poziom ale żeby piłki nie być wstanie przyjąć ???
.
dobrze, że strzelili kontaktową bramkę, bo w rewanżu mogłoby być ciężko, a tak wynik to sprawa otwarta. Trochę kondycyjnie też słabo - lepszy wynik niż gra. Przede wszystkim brakowało zawodnika, który wziąłby na siebie ciężar gry. Każdy jak najszybciej chciał pozbyć się piłki z czego wynikały głupie straty. Do środy jest jeszcze trochę czasu. Musi być lepiej!
A mnie się zdaje, że nie mieli siły na 90 minut. Niektórzy równo z gwizdkiem kładli się na trawę jak po dogrywce w LM:D. Być może te młode organizmy jeszcze nie wytrzymują rytmu turniejowego, albo... przygotowywał ich kondycyjnie ten sam trener, co seniorów?
Prawda jest tak że graliśmy straszną "padakę" a głosy że mamy juniorów do I drużyny to pobożne życzenia Szewczyk dno kompletne.
wynik lepszy niż gra.
Koscielniak, Zając - BRAĆ :D
Przypomne tylko że w Szczecinie graliśmy dogrywkę i karne -dodatkowy stres,a podróż też trochę czasu zajęła.
Ponadto gramy bez 2 bardzo dobrych zawodników : Kapustki i Wdowiaka.
Gdyby nie lewy karny mógł być remis.
I co najważniejsze :
to i tak jest wynik ponad stan naszej piłki i podejście do sprawy Tabisza I Filipiaka.
podejscie do sprawy Cupiała jest takie samo.
Wszystkim tym, którzy widzieli "padakę", brak zaangażowania, czy przepaść do Raby, dyskretnie przypominam, że chłopcy w czwartek zagrali 120 minut ciężkiego meczu na drugim końcu Polski.
duuuuża różnica na korzyść GTS-u, taka sportowa. Lepszy wynik niż gra.
Dzieki za mecz W środę jesteśmy MISTRZAMI
Dorwas , nie pisz [b]chłopcy[/b] bo z.jebałeś mi w tym momencie koncówke wekkenda:):)
Jeśli jakieś tam komisje anulują kartki niesłusznie pokazane, to jakaś komisja powinna temu juniorowi z rzeki przypier...ć ze 3 mecze dyskwalifikacji za symulkę. A sędziego odsunąć od sędziowania do końca XXI wieku.
Dobrze było. Teraz tylko meczyk u siebie i mistrzostwo. Jutro się okaże czy będę mógł być na meczyku. Mam nadzieję, że bilecik dostanę w srodę.
.
fura szczescia, nawet bez tego prezentu od pizdzielca ubeccy mieli mase sytuacji, ale kij z tym, tylko 1-2 i to jest ok wynik, brawo! teraz rewanz, trzeba rozjechac milicjantow, bedzie dobrze, zwlaszcza ze nasi zaprawieni w koncowkach i graja do konca
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)