Trener Zegarek zaczyna budowe drużyny od nowa gdyż rocznik 95 praktycznie w całości przeniesiony do rezerw (i tak to powinno właśnie wyglądać)
-
-
Juniorzy CRACOVII
Trochę pozmienia się też na ławkach trenerskich w zespołach młodzieżowych (junior młodszy i II drużyna).
Szuwarku, przed meczem było nowe otwarcie Sektora Rodzinnego. Poza tym nie wszyscy zdążą wejść przed pierwszym gwizdkiem.
pierwszy sparing juniorów Dalin Myślenice - MKS Cracovia Kraków
2013-07-27, 10:30:00
Myślenice
Czy Maciej Palczewski przestał być trenerem bramkarzy ?
Przecież on w gtsie grał. Czy nie ma naszych byłych zawodników którzy mogliby pracować w klubie?
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy Maciej Palczewski przestał być trenerem
> bramkarzy ?
Nowym trenerem bramkarzy ekipy "Brązowych" został Maciej Palczewski. Występujący ostatnio w Przeboju Wolbrom 31-letni gracz zastąpił na tym stanowisku Marcina Chmurę.
http://www.90minut.pl/news/216/news2166257-Norbert-Piszczek-zagra-w-Garbarni.html
zubereg Napisał(a):
> Przecież on w gtsie grał. Czy nie ma naszych
> byłych zawodników którzy mogliby pracować w
> klubie?
Mnie to nie przeszkadzało. Fajnie się dogadywał z naszymi juniorami i chwała mu za to. A w sobotnim meczu w czasie przerwy gdy mu wręczano naszą "pasiastą" koszulkę, był bardzo wzruszony.
Kaziu W. też grał w GTS-e,a jak bardzo tu na forum jest dobrze wspominany.
Kaziu, jak go nazywasz , dalej gra w gts, tylko w oldbojach. Stara miłość nie rdzewieje.
Dla mnie to już niema żadnego znaczenia, to już historia. Lubie jego komentarze w Canal+ , są rzeczowe.
audax Napisał(a):
> Kaziu, jak go nazywasz , dalej gra w gts, tylko w
> oldbojach. Stara miłość nie rdzewieje.
A czy ktoś mu proponował grę w oldbojach Cracovii?
Terminarz Centralnej Ligi Juniorow na jesien 2013
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7134.html
Cracovia - Bronowianka 1-1
Co ten Łach zrobił z drużyny, która jest trzecią siłą w Polsce?
Trenerem juniorów starszych jest w dalszym ciągu Paweł Zegarek. W drużynie pozostało o ile mi wiadomo chyba 3 zawodników z poprzedniego sezonu. W meczu z Dalinem grali praktycznie zawodnicy testowani. Na temat meczu z Bronowianką nie mam info.
No właśnie.
Czemu tak mało pozostało? nie mogę tego zrozumieć.
Juniorzy Cracovii rozegrali mecz z I drużyną Bronowianki (liga okręgowa, albo jak kto woli V liga)
Odpowiedzi szukaj w składzie drużyny rezerw, Człowieku z żelaza.
Rocznik 95 w całosci przeszedł do rezerw i na tą chwile tam trenują i grają w sparingach,jednak po rozpoczęciu rozgrywek będą wystawiani też w juniorach gdyz w rezerwach nie wszyscy będą mieli miejsce.Tam priorytetem jest ogrywanie zawodników treujących z pierwszą drużyną
Konkretnie i rzeczowo. Dzięki wilusz
A wiadomo kiedy są sparingi rezerw i juniorów.
Juniorzy graja dzis o 9 :15 z Krakusem Nowa Huta prz Bulwarowej .Cracovia ll gra także dzisiaj o 10:00 z Michałowianką przy Wielickiej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)