No to super , jest kogo obserwować na miejscu.
-
-
Juniorzy CRACOVII
W pierwszym dwumeczu finałowym MPJM
Lech Poznań - Progres Kraków 4-0
Wszystko wskazuje na to,że młodzież Lecha trzeci raz z rzędu zdobędzie MP. Progres notuje progres, w zeszłym sezonie 3 miejsce na MP.
Jeśli został poruszony temat szkolenia nie jestem w nim zupełnie zorientowany - czy warto szkolić dziecko 8 letnie w naszym klubie czy lepiej sobie odpuścić?
Warto!!! Młodzi piłkarze Cracovii są jednymi z najlepszych w kraju :)
fotopasiak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli został poruszony temat szkolenia nie
> jestem w nim zupełnie zorientowany - czy warto
> szkolić dziecko 8 letnie w naszym klubie czy
> lepiej sobie odpuścić?
Oczywiście 8 letnie dziecko powinno już regularnie brać udział w treningach a także w rozgrywkach.
Wiem. Ale czy jakość zajęć jest na wysokim poziomie? Na Wielicką mam bardzo daleko z północy Krakowa i I będzie to duże wyzwanie dla mnie jako rodzica. Czy mają dobre warunki w sezonie zimowym? Czy nie ma szczególnej różnicy między klubami osiedlowymi typu: Clepardią, Jadwiga itp.
Lech Poznań mistrzem Polski juniorów młodszych
Lech Poznań przegrał 1-2 (0-1) z Progresem Kraków w rewanżowym meczu finału mistrzostw Polski juniorów młodszych. W pierwszym spotkaniu "Kolejorz" wygrał 4-0 (2-0) i po raz trzeci z rzędu wywalczył tytuł.
(tu)
5 dni później
Centralna Liga Juniorów (grupa wschód) - terminarz na sezon 2016/17
http://www.90minut.pl/liga/0/liga8749.html
Krzysztof Krok nie jest już trenerem juniorów młodszych Cracovii. 30 czerwca szkoleniowcowi zakończyła się dwuletnia umowa i nie została przedłużona. ::o:)
8 dni później
Stery w drużynie juniorów starszych naszego klubu obejmie Kordian Wójs. Trener Wójs urodził się 4 listopada 1975 roku w Jeleniej Górze i jest bogaty w doświadczenie, mając na swoim koncie pracę w takich klubach jak Hutnik Kraków, MKS Sandecja Nowy Sącz, KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Wisła Płock, Okocimski KS Brzesko, Resovia Rzeszów, Kolejarz Stróże, Radomiak Radom, Wisła Puławy, Poprad Muszyna i Orkan Szczyrzyc.
Juniorów młodszych poprowadzi trener Grzegorz Trela, który w ostatnich dwóch latach sięgał po mistrzostwo Małopolskiej Ligi Trampkarzy z drużyną trampkarzy starszych Cracovii.
(tu)
Niezła liczna klubów jak na wiek, trzeba przyznać że kraj zwiedził ...
quentin Napisał(a):
> Niezła liczna klubów jak na wiek, trzeba
> przyznać że kraj zwiedził ...
...a 20 lat temu biegał po boisku przy Wielickiej jako piłkarz Kabla
8 dni później
Sandecja Nowy Sącz zgłosiła do rozgrywek I ligi pomocnika Jakuba Więcławka. W naszych juniorach nie był specjalnie postrzegany
Wypożyczenie czy transfer definitywny do Sandecji?
KamilloLce Napisał(a):
> Wypożyczenie czy transfer definitywny do
> Sandecji?
...w minionym sezonie grał w ich rezerwach, widocznie wrócił do korzeni (przyszedł do Cracovii ze Sandecji)
LIMANOVIA - CRACOVIA (juniorzy starsi) 3-0
ZEMPLIN MICHALOVICE (juniorzy starsi) - CRACOVIA (juniorzy starsi) 2-0
: ZEMPLIN MICHALOVCE - CRACOVIA 2 : 0 (1 : 0)
Cracovia: Smoleń - Zięba, Dukała, Jarzynka, Mik, Malinowski, Żaba, Matuszczyk, Zaucha, Tymoszuk, Struzik oraz Buraczek, Czerlunczakiewicz, Morawski, Wiśniewski i Żmuda.
Grano 2x30 minut
LIMANOVIA (seniorzy) - CRACOVIA 3 : 0 (2 : 0)
Cracovia: Sendorek - Zięba, Dukała, Jarzynka, Morawski, Buraczek, Czerlunczakiewicz, Żaba, Zaucha, Matuszczyk, Struzik oraz Mik, Malinowski, Tymoszuk, Wiśniewski, Żmuda.
Grano 2x30 minut.
W obu meczach nie mogło wystąpić kilku piłkarzy drużyny juniorów starszych Cracovii, którzy dzień wcześniej ulegli zatruciu pokarmowemu.
Panie Szuwarku-prośba, jeśli można.
Rok temu mi świtało, że to następny "Kapucha". Wiosną zobaczyłem go
2-tnie w dwudziestominutowych epizodach. Byłem tymi występami mocno
podłamany. Ten skład powyżej i go tam nie widzę. Chodzi o Ożoga więc
taka nietypowa prośba o informację- co w trawie piszczy.
pzdr
KMPasa1 Napisał(a):
> Panie Szuwarku-prośba, jeśli można.
>
> Rok temu mi świtało, że to następny "Kapucha".
> Wiosną zobaczyłem go
> 2-tnie w dwudziestominutowych epizodach. Byłem
> tymi występami mocno
> podłamany. Ten skład powyżej i go tam nie
> widzę. Chodzi o Ożoga więc
> taka nietypowa prośba o informację- co w trawie
> piszczy.
> pzdr
...proszę przeczytać ostatnie moje zdanie w w/w poście - Pozdrawiam!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)