Jak to się mówi? Bij mistrza! ;)
-
-
CRACOVIA vs KH Sanok | piątek, 25.01.2013, godz. 18:30 - 2:3
Szable do boju, lance w dłoń...;)
lancet?:)
No ostro będzie jeśli lancet ;)
Lance :)
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szable do boju, lance w dłoń...;)
... Ciarko Sanok goń, goń, goń ! :D
Unia pauzuje, dogonic nas nie moze więc. Więc wszystko co zdobędziemy liczy nam się jako oderwanie od Unii, potem wyjazd do Katowic, jest szansa że tam będzie dobrze, a Unia podejmuje Sanok. Chyba najgorsze co nam grozi to z Unią bezpośrednio o 4 miejsce zagramy w Oswięćimiu, ale tam na pewno będzie ciężko, więc warto zrobić chociaż 4 punkty różnicy już teraz jest.
Nam Sanok na pewno nie odpuści ! :D
Sanok to odpuszcza Katowicom, Unii, Jastrzębiu z nami i Tychami grają zawsze na 100 %.
.
Tak właśnie chciałem napisać, że nam na pewno nie, ale ciekaw jestem jak w następnej kolejce z Unią zagrają :)
Tak abyśmy zagrali w pierwszej rundzie play-off trzy mecze w Oświęcimiu
Mnie nie obchodzi w jaki sposób dojdzie do klęski Sanoka w Krakowie
Po prostu ma do niej dojść
Wystawia juniorów? OK !
Zagrają bez motywacji? OK!
Żeby było jasne mnie nawet średnio obchodzi z kim gramy, bo w piątek Sanok wypełnia podstawowe kryterium
które sprawia że ma przegrać
Jest rywalem mojej ukochanej drużyny
Dlatego Sanokowi na pohybel!
I tak 3mać !
Wygramy !
Dziś mój pierwszy mecz hokeja. Gdzie mogę kupić bilety? Dzięki za odp.
W jednej z dwu kas przed wejściami do hali. Są to kasy bardzo nowoczesne, wysokoprzepustowe i niesłychanie komfortowe dla kibica, wyposażone w najnowszy sprzęt bazujący na supernowoczesnej techologii :) A tak serio - przed wejściami, na obu końcach hali są takie budy, do których będzie mniejsza lub większa (zależy ile przed meczem będziesz) kolejka, tam stajesz i kupujesz. Wielkiego tłoku być nie powinno, ale tuż przed meczem chwilę w kolejce można postać...
Miło że ktoś się pojawi :) Zostań z nami.
PS: no i oczywiście zapraszam do typowania :)
W kasie obok lodowiska, na 20 minut przed meczem bez większej kolejki.
Całe Podgórze stoi, może być problem z dojazdem.
Nie było tramwaju to wsiadłem w auto i wy..bałem w Taxi. własnie skończyliśmy pisać oświadczenie :(
Pie..olona zima
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)