isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > czemu brak szacunku? bardzo go szanuje. nie
> moja
> > ani jego wina, że jest cienki piłkarsko
>
>
> jesteś ostatnią osobą na tym forum która
> powinna się wypowiadać nt. umiejęstności
> piłkarskich :)
napewno nie ostatnią bo napewno jestem przed Tobą bo nawet jeśliby moje doświadczenie wynikało z obserwowania zawodników w C klasie to mam większe niż Ty który nie ma zielonego pojęcia
-
-
Michał Zieliński witamy w Cracovii!
no nie mam dlatego sie nie wypowiadam :)
bardzo słusznie :)
Michale 'Wydaje Mi Się' Zieliński - powodzenia!
heh - dokladnie
Dziwaczna ta jego wypowiedz.
[u][i]Wydaje mi się, że za trenera Stawowego grałem w miarę regularnie[/i][/u]
Życzę dużo goli w barwach Cracovii i ogólnie powodzenia :)
czy ktoś wie na ile podpisał kontrakt Zieliński?
Na chwilę :)
Powodzenia. Byłem przeciwny temu transferowi ale mam nadzieję, że myliłem się.
Powodzenia!
Fake Napisał(a):
> czy ktoś wie na ile podpisał kontrakt
> Zieliński?
Podobno na pol roku.
58 dni później
Chłopie(dosłownie)daj se siana...Idź do dentysty czy gdzieś...
Po Strausie i innych też po 2-3 meczach szły wyzwiska, a teraz są wiodącymi postaciami. Dajmy czas Michałowi, a będzie z niego jeszcze pożytek.
Nigdy nie zauważyłem żeby Straus mial problemy z przyjęciem piłki . Jeśli chłopak nie nauczył się podstaw grania w pilkę jak był w grupach młodzieżowych to już się nie nauczy .
Coraz bardziej wątpię w celowość sprowadzania Zielińskiego, bo jak może grać techniczny futbol piłkarz, który nie umie przyjąć piłki?
nie nas o to pytaj, tylko tego, który tak mocno nastawał na ten transfer, że go mimo licznych problemów niestety zrealizowano
Wg info z Kielc (jeden z trenerów młodzieżowców) Zieliński gra obecnie LEPSZY futbol niż w końcówce ubiegłego roku. Pogratulować obserwatorom.
szuwarek Napisał(a):
> Wg info z Kielc (jeden z trenerów
> młodzieżowców) Zieliński gra obecnie LEPSZY
> futbol niż w końcówce ubiegłego roku.
> Pogratulować obserwatorom.
Jeżeli graniem nazywamy 4 kontakty z piłką na 180 min gry to qżwa wolę napastnika z rocznika 97...;)
Zibiland -Scyzoryki pozbyli się towaru przeterminowanego a my mamy OBSTRUKCJE. Winić należy intendenta.
zenada !!! nawet jak peir.. 2 bramki to konca sezonu to i tak bedzie dla mnie dywersatntem !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)