I Koło Sympatyków zajmuje ostatecznie III miejsce w turnieju pokonali w finale pocieszenia zespół Cracovia NH 4:0
Gratulacje!!!
A teraz Finał!!!
Cracovia Oświecenia - Arka Gdynia!!!
-
-
CRACOVIA CUP 2004 - sobota, 7 lutego
Marcin Domagała nie grał kiedyś w Kablu...?
prosze o relacje z finalu OŚWIECENIAAAAAAAAAAAAA
no właśnie please o relacje z finału!!!!
10s. przed końcem Oświecenia strzela bramkę na 3-2 i wygrywa turniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak tam finał ... ? ...
gratuluje lepszym, ale znowu taki pech nad Arką:((((
troche sie zawiesilem juz jest ok .. no to mamy mistrza 2004
GRATULACJE OŚWIECENIA !
ROBERT POWAZNIE????1!!!1 OŚWIECENIA ZNOWU ZWYCIĘSCA ??? KURDE SZKODA ZE NEIZOSTALEM NA FINALY ALE JUZ BYLEM ZA BARDZO ZMIAZDZONY .:) ALE POWAZNIE OSWIECENIA WYGRALO 3-2??
gratulacje dla ekipy Oświecenia za zwycięstwo i dla Areczki za finał od FC Cracovia Biała Podlaska
:-)
p.s.
pozdro koma ...
zajebiscie było tylko szkoda ze pojechałem o 17.30 :/ szkoda ze Victoria nie strzeliła zadnej brameczki :D
strzeliła jedną :-)
no to sorka za pomyłke ! :D
nie ma za co, to była samobójcza :-)
strasznie chłopaki polewali ze swojego "bohatera"
a w ogóle zaje&(*^ impreza, koledzy z Victorki debest, niektórzy przysypiali w przerwach między meczykami.........
Tak tak Viktorka to zdecydowanie najlepsji kolaże z tego turnieju!! Nie bede wymienial nazwiskami ale naprawde grali świetnie!! W meczu z Oświecenia podobała mi sie rekacja bramkarza jak oswiecenia szło 2 na 1 i bramkarz poprostu stanoł i sie zamisał :)
Było dobrze!! i miłe zaskoczenie z piłkarzami !! No i ta prezen tacja i sesje zdjeciowe!!
pozdro
gratulacje dla Cracova Oswiecenia:))heeeej heeej Cracovia!!!!!!!!!!!!
Zaj...bista impreza. Właśnie wróciłem. Tylko szkoda , że się z piwkiem musiałem oszczędzać żeby mieć siłę na gwizdanie... Finał to był naprawdę WIELKI mecz. Gratulacje dla Oswiecenia i dla Arki...
ano piekna impreza... a Viktorka za popisy wokalne po czesku dostala dodatkowe brawa. swoja droga ta piesn byla zajebista, u nas (w Polsce) sie takich nie spotyka
Gratulacje - jeszcze raz Oświecenia. Chodź byliśmy blisko ...
Pozdrowienia dla Przyjaciół z Jasła:)
Gratulacje dla zwycięzców,ekipy Cracovia Oświecenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)