[b]Stowarzyszenie Koło Sympatyków KS Cracovia[/b]
zaprasza na uroczyste losowanie grup turnieju
[b]CRACOVIA CUP 2004[/b]
Losowanie odbędzie się we wtorek, 3 lutego br.
o godz. 19. w Cafe Enigma przy ul. Miodowej 43.
Zapraszamy!
[img]http://teraz.pasy.net/images/cc2004-plakat-600.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (06-02-04 14:26)
-
-
CRACOVIA CUP 2004 - sobota, 7 lutego
zapowiada sie nezla biba!:)
dlaczego w Cracovia Cup niema Tarnovii!?
Ancymon napisz do mnie na maila to Ci coś wytłumaczę:
swistak@bezlicznika.pl
..
Wiadomość zmieniona (18-01-05 15:03)
eheh..!!! i tak jak poprzednio w tym roku wygra druzyna OŚWIECENIA CRAOVIA. trzymam za nich kciuki do zobaczenia na turnieju :d !!! pozdrowienia niech wygra najlepszy (czytaj. Oswiecenia ) :d
Oby oby!!
CRACOVIA OŚWIECENIA!!
Faktycznie dziwi brak Tarnovii - ale może jeszcze prezes koła Sympatyków Cracovii K.Telefin to jeszcze jakoś naprawi.Tarnovia to nasz wierny przyjaciel i szkoda by było jak by ich zabrakło.
Cracovia&Tarnovia !!!
to miłe że drużyna Oświecenia może liczyć na wsparcie pasiastych kibiców
Cracovia Cup 2004 - Oświecenia Cracovia!!!!!!!!!!!
Lista jest zamknieta od miesiąca a ty sie obudziłeś z Tarnovią. Inni by chcieli żeby połowa drużyn była z Cracovii. Jednym słowem nie dogodzisz.
Spróbuj zorganizować 8 ekip z calej Polski i jedna z Czech, zaproś, załatw wszystko i to jeszcze tak żeby sie nie pozabijali przez caly dzień.
Powodzenia.
i jaki wynik losowania jest godzina 00:06 i dalej nigdzie nie moge znalesc. ??? zna ktos???
No wlasnie ... wszyscy czekaja :)
Witam...
W Biuletynie Teraz Pasy! są wyniki losowania...
Pozdrawiam
Crac
No i mamy grupę śmierci ...
cracovi czy ja wiem czy taka grupa smierci...
tak sie zastanawiam dlaczego cracovia cup jest w ........krzeszowicach?/wytykamy im -psom! od wsiokow a tu.......przeciesz tam wisla jest duzo lepiej zorganizowana niz my ...no ale .........tylko pasy!!!!!
gratuluję pierwszego postu na forum ...
dołączam się
Witam...
Przed chwilą zadzwonił telefon.
- Czy telewizja TVN może przyjechać jutro na turniej Cracovia Cup? [b]"WARSZAWA" CHCE TO KONIECZNIE MIEĆ![/b] - usłyszałem...
Nieźle... ;–)
Do zobaczenia w Krzeszowicach!
Crac
Wiadomość zmieniona (06-02-04 14:32)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)