KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Woow... Ladnie mu styki poprzypalalo.... Dziwie
> sie ze mu nikt nic nie powiedzial ani nie yyyebnal
> .....wiem nie wypadalo....
I tu się kolego mylisz bo dostał liścia na którego osobiście zasłużył.
-
-
Sylwester 2013 Kałuży
343 dni później
Idzie ktoś z Forumowiczów tym roku na Sylwestra na Cracovię ? (Na salę balową, bo na piętro czy parter to nie pójdę ! )
Pytam, bo po ubiegłorocznych wybrykach Maleńczuka i szybko skończonym barszczu i innych potraw całe towarzystwo z`którym byłem w ubiegłych latach na Sylwestrach na Kałuży, tym razem jednak już wymiękło ! :( A ja jeszcze nie ! ;)
Jak co, to dajcie znać na priv, co, jak i gdzie !
Choć zwiedzimy sobie pięterko ;)
Jestem, II piętro gdyby na sali balowej było za głośno ;)
8 dni później
querwa , jeszcze mnie na sylwku na Cracovii nie widzieli :):):)
To nie Sylwester tylko Wigilia na Kałuży, ale nie chciałem tworzyć [s]bytów[/s] wątków.
Drzewko is the best ;(
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/swiateczne_gotowanie_z_cracovia_video
Sprzedam dwa bilety na bal sylwestrowy, więcej informacji na priv bądź 733189404.
Ktos z bywalców mógłby powiedziec coś wiecej o sytuacji gdy braknie alkoholu? Jest jakis bar? Jakie ceny? Bo oczywiscie "nie" wnosi sie ze sobą.
Trza iść z trzema babami co nie łykają i masz już litra na łeb :):) 80pln 0,5 ???? nie wiem skąd to wiem ale tak mi sie słyszało.
To piknie. Ide z dwiema ale akurat mnie strasza ze i moja porcja bedzie im malo i bym sie dowiedział co w trawie piszczy bo o suchym przełyku bede siedział. ;)
Ostatnio sporo osób nie kryło że ma coś przy sobie ;)
Moim zdaniem muzyka kompletnie nie trafiona na tego typu impreze. Tak naprawde zabawa zaczela sie o 4.00 jak gosc zaczal grac to co chcielismy . Z sali basic 3 wyszlismy ostatni ? a leb boli.
[quote='awaria' pid='1208739' dateline='1483295707']
Moim zdaniem muzyka kompletnie nie trafiona na tego typu impreze. Tak naprawde zabawa zaczela sie o 4.00 jak gosc zaczal grac to co chcielismy . Z sali basic 3 wyszlismy ostatni ? a leb boli.
[/quote]
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15781638_596533227212879_8840540633276646460_n.jpg?oh=1fa9c06ebd42cca6a2c83378b4d8c4db&oe=58DD09BE[/img]
Ze tez ta kapela nie zawinela sie wczesnie. Moja kompanka przez nich wlasnie kolo 4 stwierdzila ze juz nie ma sensu siedziec i poszlismy. A tak bylo calkiem spoko. 2x ekstra flaszka na stól jeszcze bardzie poprawila humory biesiadnikom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)