2:4. :). Elegancko.
-
-
Puchar Polski
W trzy minuty nie dadzą rady! Brawo JKH! Tak się jedzie z kurwami!
Jazda z kmiotami z podkarpacia!!
KONIEC! JKH Z PUCHAREM!
Graty dla Jastrzębia !!
Wypas, super, że wygrali!
Haha, no i stało się :). Bankowcom chyba brakło "pary" po wczorajszym półfinale - wynik 0:3 w trzeciej tercji na to wskazuje.
Wielkie gratulacje dla Jastrzębia za zdobycie Pucharu ! Sprawiedliwości stało się zadość, towarzystwo popłynęło !
Brawo Jastrzębie !!!! :)
Od dzisiaj traktuję Was jako swoją małą, prywatną, hokejową zgodę ;)
Czyżby początek końca Sanoka ? ;)
Opłacili pzhl, opłacili komentatora S(a)no(p)ka, a tu taka wtopa :D
Czekam na wpisy Lizaczka i Karampuka.
Szkoda wczorajszego meczu, dzisiejszy pokazał, że nie taki diabeł straszny, bezjajecznie grające przez 40 minut Jastrzębie dało radę w III tercji.
I Sanopek na koniec bez wazeliny pochwalił obiektywną(!) sanocką publiczność.
Hahaha, komentarz w TVP:
"Brawo dla obiektywnej sanockiej publiczności"
:D
Ciekawe co Snopek popijał jak wspominał Smolarka biegającego do rogu lodowiska :)
Brawo,brawo,brawo Jastrzębie !!!!
Jestem mile zaskoczony takim rozstrzygnięciem PP, bo wiem przyznam szczerze, że przed turniejem w moich typach nie dawałem żadnych szans Jastrzębiu na zdobycie Pucharu Polski, obstawiając kolejno wygraną w półfinałach Tychów i naszą, a w finale oczywistą wygraną zwycięzcy drugiego półfinału czyli naszą lub towarzystwa. Tak, że gratulacje dla tych, którzy zmienili swoje typy na 10:0 dla Jastrzębia ! :D Mi rozsądek podpowiadał, że coś takiego jest niemożliwe, aczkolwiek bardzo się z tego cieszę, za niemożliwe stało stało się faktem ! :)
Chwila chwila jaka znowu sprawiedliwość jaka znowu zadość
Wczoraj mecz był na styk i tchórzostwo Rokickiego ktory wycofał sie z decyzji jaką podjął odebrało nam szanse na gre w finale
To ze dzis wygrało Jastrzębie ma z Cracovią zwiazk juz tylko o tyle że Sanok padł na ry.j ze zmeczenia
Ale to co nam zabrano to nam zabrano i nikt nam tego nie odddał
Raf, masz rację, chodziło mi o tylko o tą przysłowiową, bo to co nam zabrano już nikt nam nie odda, chyba, że w finale PO ! ;)
Edit: A na wiadomej stronie do teraz ani słowa o tym, że Jastrzębie zdobyło Puchar ! :D
Po wczorajszym sędziowskim wale taki wynik to miód na moje serce :) brawo Jastrzębie
p.s. podniecenia Snopka przy każdym wjeździe do tercji Wiedźminów nie dało się w pewnym momencie słuchać... za to po bramkach na 2:3 i 2:4 ledwo co z siebie bidok wydusił..
Nie wazne..GRATULACJE SZCZERE DLA JASTRZEBIA.
Niestety wczoraj w nie do końca sportowych okolicznościach straciliśmy możliwość gry w finale z raczej niezbyt dobrze grającą (dysponowaną) drużyną z Jastrzębia Zdroju.
Szkoda:(.
znaczy sie tak sam ze soba jedziesz???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)