Zakładam temat z prośbą do adminów, aby dodać banicie AWB dostęp tylko do tego jednego miejsca na forum. Tu bedziemy jątrzyć, obrażać się nawzajem, na siebie i wszytkich innych.
Na sam początek chciałem zadać pytanie RoManowi czy woli ziemniaki z ogniska, czy podsmażane na patelni :)
-
-
Kumple od browara z eF - Dyskusje Niepoprawnych Politycznie
wolę z ogniska. zwłaszcza pieczone na polach pod Nieciecza albo z.ogródka u mojej mamy
jestem przekonany ze RoMan woli z garnka :D witaj RoMku w naszym garnku :D
Ja po przemyśleniu pytania i zobaczenia Twojej odpowiedzi dodaje jeszcze jedną opcje:
Opcja nr 3: Ziemniaki z ogniska w GARNKU :D
zbyt przekombinowane
czekamy na listę Irańskich osiągnięć technologicznych o zasięgu globalnym, oprócz Baśni Tysiaca i Jednej Nocy ;)
Leczcie się...
Tak RoMan niech się wszyscy dowiedzą jak Żyd Żydowi może być Żydem..:D Dawaj te swoje historie o Iranie i wpuście tutaj zaraz po tym AWB :D:D:D
sam się lecz, nie nalezysz do kasty to co sie wpieprzasz?
Ten temat jednak bardzo dobrze działa, jak w opisie:) Już się poobrażalismy z Dr.Oetker'em a teraz czekamy na niepodważalne tezy RoMana
Tu możemy wpisywać się tylko MY. Innym stanowczo odradzamy
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tu możemy wpisywać się tylko MY. Innym
> stanowczo odradzamy
http://www.forrumromanum.fora.pl/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)