Mój kolega w niedzielę, również nie mógł jej odmówić. :)
-
-
KALENDARZ HOKEJOWY
Masz już kalendarz - nieważne! Kup drugi i daj znajomemu może przyjdzie na Siedleckiego następnym razem a kasa przyda się małolatom na wyjazdy,sprzęt etc.
5 dni później
Dzięki wszystkim którzy kupili kalendarz na ostatnich play - off' ach.Akcja Kup kalendarz trwa.
254 dni później
U mnie kalendarz hokejowy spełnia funkcję ozdobną, tzn nie patrze na daty i inne święta.
Ale dzisiaj chciałem sprawdzić kiedy są imieniny Antoniego i trochę mnie nasz cracoviacki kalendarz przeraził.
Bo są tam wyszczególnione jakieś dziwne święta pachnące politpoprawnością:
Dzień tolerancji, powszechny dzień dziecka, dzień praw czlowieka, dzień ziemi, dzień pokoju, haloween i inne takie mikołajki...
Co to kurde ma być ?
Kalendarz postępowca to drukują dla jaj w NCz !
niestety, też to zauważyłem. Radosna tworczosc autora i mam nadzieje ze sie to nie powtorzy.
Mnie w tym kalendarzu zdziwiły najbardziej święta obchodzone w USA czy Kanadzie :P
26 dni później
Czy będzie możliwość nabycia podobnego kalendarza na 2014 rok?
Tak. Jutro ostatnia sesja. Kalendarz będzie też potem dostępny we Właściwej Stronie Błoń oraz oczywiście na meczach hokeja.
Kalendarz Hokejowy jest w fazie przygotowania, trwają sesje zdjęciowe :D
16 dni później
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1529944_648286111899596_175029634_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1523484_648286178566256_63531257_o.jpg
97 młodych hokeistów, 3 trenerów sekcji, 23 hokeistów i drugi trener Comarch Cracovii oraz masażysta, a wszystko to w jednym 12 stronicowym kalendarzu na 2014 rok.
Szukajcie już na niego miejsce na ścianach !!!
-> kalendarza dostępny już wkrótce za jedyne 25zł, całkowity dochód ze sprzedaży kalendarza przeznaczony jest na dzieciaki i młodzież z sekcji hokejowej.
Będzie dostępny również z autografami zawodników drużyny seniorów, jak rok temu ?
nie mam bladego pojęcia, ja się tym nie zajmuję w ogóle. Jak tylko coś będę wiedział to dam znać.
Elegancko :). Czekam na info o czasie i miejscu dystrybucji.
a pierwszy trener nie mial czasu akurat?
nie zdążył zrobić trwałej ;)
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a pierwszy trener nie mial czasu akurat?
On po prostu nie wie, że szkolimy młodzież ;)
5 dni później
Kalendarz dostępny od Treningu Noworocznego.
34 dni później
Marcin, czy możesz napisać jak poszła/jak idzie sprzedaż kalendarza?
Jeśli się nie mylę to sprzedano ponad 400 a jakieś 200 jeszcze zostało. Nie mam dokładnych danych bo się tym nie zajmuję.
686 dni później
We wtorek na meczu z Unią rozglądajcie się za dzieciakami w z sekcji hokeja z kalendarzami na 2016 rok.
Super !
Rozwiązana sprawa prezentu pod choinkę, dla wielu:)
Jak co roku, proszę dla syna o kalendarz z autografami hokeistów ! :) (I jak co roku banknot za kalendarz też będzie odpowiedni ! ;))
5 dni później
Przypominamy że kalendarze będzie można kupić od młodych hokeistów i hokeistek dzisiaj na meczu z Unią Oświęcim.
Oczywiście są też w ciągłej sprzedaży w sklepie hokejowym PowerPlay przy Siedleckiego 7.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)