BOLJEVIC
-
-
(GLOS)Cracovia - Miedź Legnica, 17.11.12, godz.18:00
BUDZIŃSKI :)
O z przymiarek wynika, że zagra u nas wokalista Armii!
aj tam, aj tam (nie ma nic gorszego niż przekłamywanie nazwisk) ZACYTOWANYCH i czytających - UNIŻENIE PRZEPRASZAM
pzregramy ten mecz, wygrana nam nie grozi a z remisu będę zadowolony.
Na ziemi świętej jesteśmy niepokonani i niech tak zostanie.
[quote=kkk_84]
BOLJEVIC
[/quote]
[quote=Cthulhu]
BUDZIŃSKI
[/quote]
a do tego: BERNHARDT
Czyli wyglada na to ze strzelimy 3 bramki Miedzianym ;)
rozbijemy Miedź nie trzęście gaciami
[quote=Camron]
a do tego: BERNHARDT
[/quote]
A dodatkowo Štraus i 4:0!
Witam! Proszę o pomoc! Jak można obejrzeć ten mecz za granicą???
polski serwer vpn i strona orange.pl
Zremisujemy bezbramkowo.Wynik jednak trzeba będzie uznać za porażkę,bo Miedź skontruje przez cały mecz tylko dwa-trzy razy,a tak to tylko autobus przegubowy zaparkowany na 25 metrze.Oddamy sporo strzałów,ale bardziej klarownych sytuacji nie stworzymy.Bicie głową w twardą miedź. ;) Jeżeli będzie zupełnie odwrotnie to ja proszę o zbanowanie mnie na okres 3 miesięcy.
pasibrzuch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zremisujemy bezbramkowo.Wynik jednak trzeba
> będzie uznać za porażkę,bo Miedź skontruje
> przez cały mecz tylko dwa-trzy razy,a tak to
> tylko autobus przegubowy zaparkowany na 25
> metrze.Oddamy sporo strzałów,ale bardziej
> klarownych sytuacji nie stworzymy.Bicie głową w
> twardą miedź. ;)
Możesz uzasadnić jakkolwiek twierdzenie ,że drużyna mająca w składzie Łobodzińskiego , Zakrzewskiego , Grzegorzewskiego , Madejskiego (samych doświadczonych ofensywnych graczy) zrobi u nas zaledwie 2-3 kontry...
Równie dobrze można napisać,że Stomil w którego szeregach nie było żadnych nazwisk i teoretycznie nie powinien zrobić sztycha,o mało co nie sprawił nam solidnego psikusa.Khalid,podajesz nazwiska.Ok,ale prawda jest taka,że tylko nazwiska pozostały,choć w stosunku do Madejskiego,Zakrzewskiego(gra lepiej głową niż nogami) i Grzegorzewskiego to zwyczajne nadużycie :) Tak przewiduję ten mecz i tyle.Tak mi się wyśniło :) Patrząc na nazwiska i na miejsce w tabeli to nie powinniśmy zrobić sztycha z taką Jagiellonią w pamiętnym sezonie.Siła ofensywna Jagiellonii z Kupiszem i Frankowskim na czele była na papierze piorunująca.I co?Wielkie nic nie zrobili.Czy zawsze musi się mecz układać pod to co jest na papierze?Tak przewiduję,że ten mecz będzie wyglądał.Oczywiście moja wiedza na temat kopanej nie musi być tak duża jak Twoja i kilku zacnych forumowiczów,ale z drugiej strony może nie jest mniejsza od setki innych,którzy tu się wpisują i myślą,że zjedli piłkę.Szkoda,że tylko na samym jej oglądaniu :)
Po prostu Miedź gra ofensywnie i nawet jak Baniak ustawi ja na kontry to prowadzeni przez Madejskiego i Łobodzińskiego zrobią dużo więcej ofensywnych akcji niż 2-3. Zresztą zobacz sobie skrót Miedź - Warta.
Miedź jest nieproporcjonalnie mocniejsza u siebie niż na wyjeździe.Gdzieś już pisałem,że w tamtym sezonie widziałem na żywo mecz Elana-Miedź (grał Madejski i Grzegorzewski)i nic nie pokazała.Owszem trochę się wzmocnili,ale trzon druzyny pozostał,a my to w końcu nie Elana,która choć słabiutką już wtedy drużyną była to spokojnie mogła to wygrać w dodatku będąc drużyną w tym dniu lepszą.Mecz zakończył się wynikiem 1-1 co nie dawało jeszcze awansu Miedzi.
Edit:Khalid,zresztą nie łap mnie za słowa :) Niech będzie,że zrobią więcej niż trzy kontry :)
Był niedawno w TV mecz ŁKS-Miedź od którego zęby bolały. Żadna z drużyn się poziomem nie wyróżniała, Miedź może trochę mniej chaotycznie ale równie dobrze mógł wygrać ŁKS. Gdyby tak mieli zagrać z nami to nie ma się co martwić o wynik, ale jak to zwykle bywa na El Passo zagrają mecz rundy.
18:00 17.11.2012 Cracovia Kraków-Miedź Legnica
I-Liga w necie Piłka Nożna
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=840
Nie będzie meczu
Pasibrzuchu, porównując Stomil bez nazwisk do Miedzi z nazwiskami popatrz też na miejsce w tabeli. Miedź mając jeden mecz zaległy ma tyle samo goli strzelonych co my, mniej straconych. Mecz będzie po prostu ciężki i nie spodziewałbym się bezbramkowego rozwiązania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)