No i chyba po meczu:(
-
-
KH Sanok vs CRACOVIA | piątek, 19.10.2012, godz. 17:45 | transmisja w TVP Sport! - 2:0
Wielbłąd i 2 w dupę. :(
Najbardziej mnie wkurza, że to nie Sanok strzela, to nasi tracą bramki...
jak można takie błędy robić...
Czemu nasi tak mało strzelają? na Odrobnego zawsze był jeden patent: strzał z dystansu, Przemek wypluwa, dobitka. Co jest?
Drugi raz słupek! To nie Sanok wygrywa ten mecz tylko my go przegrywamy bo z przebiegu spotkania ciężko stwierdzić, że jesteśmy słabsi. Masakra.
Ten brak koncentracji na poczatku tercji mnie dobija :(
Karnego za ten faul nie dał ?! - przecież nasz był sam na sam z bramkarzem.....
Ten mecz dzisiaj jest z gatunku nie do wiary jak można schrzanić tyle sytuacji...
No jak on to broni kurwa!
Przy prawidłowej naszej skuteczności te dwa babole po których padły bramki dla Sanoka miałyby znaczenie drugorzędne. Odnoszę wrażenie, że spośród trzech spotkań w tym sezonie z Ciarko ten jest najlepszym w wykonaniu Cracovii. Tylko pytanie: co z tego?
Besch druga prawie asysta...
Jesteśmy lepsi z gry, nawet przyjemnie sie to oglada. Tylko te wielbłądy w defensywie i zmarnowane dwusteki.
wlasnie kolejny błąd i mielismy prawie 0-3
Ja bym teraz dał pograć 4 atakowi, nic z tego już nie będzie.
nasi już nie mają sił...
niby nie najgorzej ,ale jakoś Sanok nam nie leży !!
Jak mało kiedy stuprocentowo na własne życzenie przegraliśmy. To co już każdy z Was powiedział, dramatyczne babole w obronie to małe piwo w stosunku do dramatycznego braku skuteczności dzisiaj. Bo wydaje mi się, że bardziej to nasi źle strzelali niż Odrobny bajecznie bronił.
Po końcu meczu tylko dodatkowa, złośliwa refleksja: Wolski show???? jak na razie Sanok wyrzucił masę pieniędzy, bo Wolski mimo tych kłębów kadzidła różnicy nie zrobił. A Malasiński szczęśliwszy od tego wszystkiego nie jest.
0 bramek, 0 punktów i tyle jak dla mnie. Styl jest sprawą drugorzędną.
A bramki szmatławe straciliśmy - to prawda.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po końcu meczu tylko dodatkowa, złośliwa
> refleksja: Wolski show???? jak na razie Sanok
> wyrzucił masę pieniędzy, bo Wolski mimo tych
> kłębów kadzidła różnicy nie zrobił. A
> Malasiński szczęśliwszy od tego wszystkiego nie
> jest.
wrzuć na luz, Wolski w poniedziałek przyleciał do Polski, ma za sobą długi, męczący lot, zmiana strefy czasowej, nowy klub, nowi zawodnicy, poza tym presja pierwszego meczu. Nie wymagajmy od niego rzeczy ponadludzkich bo cyborgiem on nie jest. Z meczu na mecz będzie coraz lepiej.
Pozdrawiam.
Mecz na wysokim poziomie, troszke szczęścia brakło. wreszcie ich trafimy zobaczycie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)