to wychodzi nerwowy weekend, najpierw Zawisza, potem Jastrzębie :)
byle do piątku!
-
-
HC GKS Katowice vs CRACOVIA | wtorek, 02.10.2012, godz. 18:30
Wcześniej (piątek) mecz w Oświęcimiu.
Meczu niestety nie oglądałem:( ale za to jak miło znów przeczytać relację live autorstwa Darka Guzika i szybkie newsy w części hokejowej Cracovia.pl!
Gratulacje dla drużyny za ważne zwycięstwo! Teraz czas na Unię!
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Meczu niestety nie oglądałem:( [b]ale za to jak
> miło znów przeczytać relację live autorstwa
> Darka Guzika i szybkie newsy w części hokejowej
> Cracovia.pl![/b]
>
> Gratulacje dla drużyny za ważne zwycięstwo!
> Teraz czas na Unię!
Aż serce rośnie :) facet jest stworzony do tej roboty i tyle !!!!!!!
Brawo brawo!
Oglądałem z partyzanta.Bilet za 15 zł-dają papierwy kask reklamówkę oraz plakat drużyny.
Pierwsza tercja -Katowice poczatkowo były szybsze,szybko stracona bramka po błędzie ale z czasem się rozkrecaliśmy.Trochę prowokowaliśmy miejscowych kibiców.W drugiej tercji Katowice przez kilkanaście minut nie wyszły z akcją za połowę,coś zaatakowały przy naszym osłabieniu.W trzeciej dwa razy graliśmy w podwójnym osłabieniu i dodatkowo 4 na 5 a potem w przewadze wcześnie zakończyliśmy mecz.W sumie zasłuzona wygrana-poza początkową szybkością gospodarzy byliśmy lepsi-zamek zakładany 5 na 5 oni nam jedynie chyba w przewadze.
Trochę szwankuje obrona.Valczak chyba dostał coś na wstrzymanie przed meczem-bójka mogła być już w pierwszej.Ale w sumie OK
Niestety kontuzja Dvoraka-po drugiej tercji zwieżli go pod pachy w kołnierzu ortopedycznym.
U przyjezdnych...Gwiżdż-człowiek bez zmian; no coś chciał nam udowodnić Drzewiecki ale poza pokrzykiwaniem i waleniem kijem w boksie nic szczególnego-chyba taka szopka przed wasnym trenerem a la Stefek Burczymucha
Cracovia była lepszym zespołem, przede wszystkim graliście dojrzały i skuteczny hokej. Kiedy sędzia uznał bramkę na 3:1 było praktycznie po meczu, chaotyczna i nerwowa gra z naszej strony, a Cracovia uważnie, bez błędów, a nawet jeśli jakieś się przydarzyły to Radziszewski był na posterunku. Jak na razie to Cracovia jest jedynym zespołem, który dwukrotnie pokonał GieKSę i to dwa razy różnicą 3. goli
Pozdrawiam hokejowych fanów z Krakowa
Skrót meczu z Katowicami - [url=http://www.malopolskatv.pl/hokej-1825-katowice-cracovia/]LINK! [malopolskatv.pl][/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)