Tylko zwycięstwo!!!
-
-
[WIKTORIA]Kolejarz Stróże - Cracovia 0:1
remis moze byc.
Wygramy już wszystko tej jesień i w lidze i w PP CRACOVIA WIELKIE PANY !!!
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wygramy już wszystko tej jesień i w lidze i w PP
> CRACOVIA WIELKIE PANY !!!
Bez szydery, chciałbym to zobaczyć:) Myślę że wielu, w tym także kibice Cracovii, zmieniłoby podejście do wielu tematów. Taka seria zwycięstw przyjdzie, pytanie tylko kiedy i jak długa dokładnie będzie.
W Stróżach realnie walczymy o trzy punkty!
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115665,12570104,Stanislaw_Kogut__Dla_Cracovii_wyjazd_do_Stroz_to_wstyd.html
podobno dla Cracovii przyjechać do Stróż to wstyd...
ja tu widze stwierdzenie bardzo pokorne... wstyd wstydem, ale sam fakt że przyjeżdza Cracovia to dla takich klubów wydarzenie historyczne... stąd nie ma się co wyśmiewać z wiosek, tylko jechać z szacunkiem i grać... dziś gramy tutaj, jutro tam... historia uczy pokory i szacunku dla każdego przeciwnika... a w Cracovii to powinien być standard... bo Cracovia to zdecydowanie więcej, nie tylko dla nas, ale i dla innych...
Nie tak dawno jechałem z 1 drużyną Cracovii na mecz ligowy do Proszowic /dawno nie dawno/ i wstydu nie było . Były tylko marzenia o powrocie do 2 ligi. I marzenia się zrealizowały a nawet dubeltowo , bo niebawem 1 liga (dzisiejsza ekstraklasa) stała się faktem. Dlatego jestem niepoprawnym optymistą. Wierze , że zwrot nastąpi z Kolejarzem.
Kolejarz Stróże - Cracovia, godz. 12:15, sędzia: Sebastian Tarnowski (Wrocław).
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Wszystkie-mecze-Cracovii-na-zywo-w-TV-lub-internecie
A więc mecz z Kolejarzem na żywo na orange.pl!
niestety ale wczoraj miałem zły sen... oby się nie sprawdził
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> niestety ale wczoraj miałem zły sen... oby się
> nie sprawdził
Mnie przeczyściło po kolacji! To dobry prognostyk! Wygramy!
O której w końcu jest mecz? 12:15 czy 12:30?
Pasowałoby w końcu przywieźć jakieś zwycięstwo!!! Do boju Cracovia!!!
Mecz jest o 12.15 Do boju Pasy!
Transmisja na orange.pl też Wam się tak zacina?
Niestety tak, zacina i to bardzo.
nie pooglądamy sobie, bo tnie jak sto chooiii :(
Tak , jeszcze "komputer mu sie ku*wa zacina , ja pier!@#$." :D
Tnie sie ci kilka sekund, jak tak dalej pójdzie to ciężko bedzie to oglądać.
Do tego jest opóźnienie min. 10 min, za 2 minuty mecz, a oni się dalej rozgrzewają.
Okropieństwo...strasznie się to zacina...ale lepszy rydz niż nic...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)