Pilarz - 6 czyste konto
Nykiel - 5 z boku chyba lepiej się czuje
Żytko - 6 raczej pewny
Kosanović - 5 za strzały na bramkę bo ogólnie to bardzo ociężały
Marciniak - 6 ma chłop zdrowie
Szeliga - 6 tradycyjnie za walkę
Zejdler - 6 ma smykałę do gry -prawdziwy "krecik"
(75 Steblecki) - 3 odstaje od reszty
Straus - 7 dobry poziom i ta walka
Bernhardt - 5 liczyłem na więcej bo ma papiery
(59 Suvorov) - 7 kapitalne wejście tylko ta jedna głupia sytuacja z odpuszczeniem piłki ale o czymś świadczy
Boljević - 7 Władek sie rozkręca
(85 Budziński) -b.o.ale dobra zmiana
Dudzic - 5 " sprinter " powinien coś ustrzelić
--------------------------------------------------------------------------------
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 12/13 - 9 kolejka - Bogdanka Łęczna
Pilarz - 6 - dobry mecz
Nykiel - 5 - bez wyrazu, czekam na powrót Struny
Żytko - 7 - b. dobrze z przodu, z tyłu jeden poważny błąd po którym moglismy przegrywać 0:1
Kosanović - 6 - oddał kilka strzałów na bramkę Łęcznej
Marciniak - 3 - surowizna, a to ratowanie piłki wychodzącej na aut w efekcie czego Szałach prawie strzelił bramkę to kryminał
Szeliga - 4 - Sławek
Zejdler - 2 - przegrał prawie wszystkie pojedynki
(75 Steblecki) - bo dużo lepiej od poprzednika
Straus - 5 - zupełnie nie rozumiem skąd te pochwały. gosć przez 40 minut zupełnie niewidoczny. potem cos tam gra, ale i tak większosć zagrywanych piłek to te do tyłu i w poprzek boiska
Bernhardt - 2 - beznadziejny
(59 Suvorov) - 4 - parę fajnych piłek, ale nie walczy i wkur.wiajacy jest to jego olewajace podejscie do gry
Boljević - 5 - gdyby nie bramki ocena byłaby dużo niższa. jakby go nie było na boisku
(85 Budziński) - bo - nigdy tego nie zrozumiem dlaczego gosć, który wychodzi zwycięsko z walki z nawet trzema przeciwnikami zaczyna mecz na ławce :(
Dudzic - 5 - szarpał, mobilizował, ale nam potrzeba napastnika. na wczoraj jak to mówi potter
Pilarz - 4 piłki fruwają po polu karnym ;(
Nykiel - 5
Żytko - 6 raczej pewny
Kosanović - 5
Marciniak - 6
Szeliga - 6
Zejdler - 6
(75 Steblecki) - 3 strasznie słaby
Straus - 6
Bernhardt - 4 dzisiaj słabo
(59 Suvorov) - 9 - dla mnie gracz meczu, przewyższający najlepszych kolegów o dwa punkty
Boljević - 7
(85 Budziński) -b.o.
Dudzic - 6 dodatkowy punkt za serce do gry
Pilarz - 8 czyste konto, bezbłędny na przedpolu, poprawne wprowadzanie piłki do gry i do tego uratował nas w drugiej połowie przed stratą bramki przerzucając piłkę nad poprzeczką
Nykiel - 3 beznadziejny mecz, nie dało się patrzeć na to co wyprawia na skrzydle, mnóstwo strat, bezproduktywny, mało dynamiczny, +1 do oceny za wykonywane rzuty roźne, jak dla mnie gościu ewidentnie do zmiany po pierwszej połowie
Żytko - 6 poprawny mecz, bez większych błędów
Kosanović - 7 bardzo dobrze w ofensywie, rzuty wolne nie trafiają w mur tylko praktycznie z każdej pozycji tworzą zagrożenie, choć tak jak pisałem w innym wątku, chore jest że obrońca najlepiej z całej drużyny oddaje strzały na bramkę
Marciniak - 7 dobry mecz, brakowało mu podań od partnerów, ale szukał cały czas gry, ładnie wychodził skrzydłem, dynamiczny, tak trzymać
Szeliga - 6 solidnie, nie ma się do czego przyczepić, może poza rozgrywaniem piłki do tyłu i do partnerów z obrony, ale raczej więcej po nim nie można oczekiwać
Zejdler - 6 niewidoczny, ale jeśli wypracował karnego to +1 do oceny
(75 Steblecki) - 4 słabiutko, nic nie pokazał, straty piłki, w obecnej formie nie nadaje się nawet na te 15 minut gry
Straus - 8 bardzo solidny, wyrasta z meczu na mecz na pewniaka w składzie
Bernhardt - 6 swoje robił, wchodził w to pole karnego, ale liczyłem i spodziewałem się po nim odrobinę więcej
(59 Suvorov) - 7 bardzo dobre wejście w mecz, nie bał się rozegrać piłki inaczej jak partnerzy czyli po ziemi do najbliższego, pod koniec meczu trochę niewidoczny, ale te 30 minut jak najbardziej na plus
Boljević - 7 w sumie to szału nie ma, no ale za dwie bramki jak najbardziej należy mu się
(85 Budziński) - bo
Dudzic - 7 bardzo dobry mecz Bartka, szczególnie powroty w defensywie w drugiej cześci drugiej połowy, nieraz wracał się pod własne pole karne, mnóstwo włożonego serca w grę, wniósł mnostwo ożywienia do gry, miał praktycznie setkę na 3:0, ale po takim rajdzie moglo mu zabraknąć sił
Pilarz - 6 - czysto
Nykiel - 5 - poprawnie
Żytko - 6 - pewnie
Kosanović - 5 - mniej pewnie
Marciniak - 6 - ładne wrzutki
Szeliga - 5 - walczy
Zejdler - 7 - szybki, ambitny
(75 Steblecki) - 3 - sypie się nam chłopak...
Straus - 7 - szybko rozgrywa
Bernhardt - 5 - mało widoczny
(59 Suvorov) - 8 - klasa i technika
Boljević - 8 - mógł być hattrick
(85 Budziński) - 7 - wraca do formy
Dudzic - 5 - za mało inicjatywy
Pilarz - 7
Nykiel - 6
Żytko - 6
Kosanović - 7
Marciniak - 7
Szeliga - 7
Zejdler - 7
(75 Steblecki) - 5
Straus - 6
Bernhardt - 5
(59 Suvorov) - 7
Boljević - 9
(85 Budziński) - b.o.
Dudzic - 7
Pilarz - 7 - Na zachętę trochę, dwa strzały ładnie wybronił, poza tym bez większych zastrzeżeń.
Nykiel - 7 - Pewnie w destrukcji, bardzo dobrze główkował, odgrywał nieźle.
Żytko - 8 - Najlepszy nasz obrońca dziś. Pewny w destrukcji, dobre wyjścia i parę fajnych piłek posłanych.
Kosanović - 7 - Ciężko do czegoś poza jego małym poślizgiem się przyczepić. Strzały fajne, Jakby jeszcze któryś wszedł to byłaby piękna bramka.
Marciniak - 6 - Zapomniał jak się podaje, parę razy w pierwszej połowie przeszkodził innym w ataku.
Szeliga - 8 - Dobrze się pokazał, potrafił zastawić i odegrać. Kolejny bardzo dobry mecz.
Zejdler - 7 - Fajnie pograł momentami. Ogólnie pozytywnie.
(75 Steblecki) - 1 - Zapomniał jak się gra w piłke. Przykro to mówić ale bardziej przeszkadzał niż pomagał.
Straus - 7 - Kiedy ostatni raz oddał strzał na bramkę? Dziś miał przynajmniej 3 wyśmienite okazje żeby strzelić, ba, dołożyć nogę i jak zobaczył że do niego piłka leci, zatrzymywał się. Parę razy kiepsko w rozegraniu ale i tak na plus.
Bernhardt - 8 - Technika jest:) Potrafi pograć.
(59 Suvorov) - 9! - Przegląd pola, genialne podania, jednym słowem w ofensywie zagrał idealnie. W odbiorze słabiej ale to przyjdzie z czasem.
Boljević - 7 - Bramki bramkami i tyle. parę razy mógł lepiej zagrać, parę razy mógł gorzej. Ogólnie dobry mecz jak większości.
(85 Budziński) - b.o.
Dudzic - 8 - Walczył, rwał, jeden jego rajd wyśmienity, aż szkoda że nie wpadła wtedy piłka do bramki. Ogólnie bardzo pozytywnie. i byle tak dalej.
Pilarz - 7
Nykiel - 6
Żytko - 6
Kosanović - 6
Marciniak - 5
Szeliga - 7
Zejdler - 6
(75 Steblecki) - 2
Straus - 6
Bernhardt - 5
(59 Suvorov) - 7
Boljević - 7
(85 Budziński) - 6
Dudzic - 6
Pilarz - 6 (choć mecz mógł go uśpić, to w krytycznych sytuacjach wykazał się refleksem)
Nykiel - 5
Żytko - 7
Kosanović - 6 (dużo strzałów z dystansu, dziś słupek za tydzień gol)
Marciniak - 5
Szeliga - 5
Zejdler - 6 (w tym +1 bo wypracował karnego, któego nie było, ale odgwizdany, parę fajnych podań, parę zmarnowanych fajnych piłek)
(75 Steblecki) - b.o. (naprawdę z litości ten brak oceny, bo piłkarsko zaprezentował sie tragicznie - co się dzieje? :( )
Straus - 6 (słaba pierwsza połowa zakończona strzałem na bramkę Łęcznej dającej w konsekwencji gola, w drugiej lepiej)
Bernhardt - 4
(59 Suvorov) - 6 (przyzwoite wejście, bardzo medialne, jednak nadreprezentacja zagrań na odpuszczenie)
Boljević - 7 (w tym +2 za dwa gole)
(85 Budziński) - b.o. (to jest zawodnik do wyjściowego składu)
Dudzic - 5 (gdyby rajd Maradony zakończył się golem dałbym pewnie z 8 :) bardzo walecznie, ale zbyt samolubnie)
Pilarz - 7 - wybronił dwie setki także na razie zamyka krytykom (również mnie) usta
Nykiel - 6 - najlepszy jego mecz w Pasach; wreszcie jeździł na dupie i mu się chciało
Żytko - 5 - irytuje tymi spóźnionymi podaniami; poza tym chłopie jak nie umiesz kreować gry to tego nie rób!
Kosanović - 6
Marciniak - 6 - kolejny raz potwierdza moją tezę, że jest "jeźdźcem bez głowy"
Szeliga - 6 - fajerwerków jak w meczu z ŁKS-em nie było; po prostu przyzwoicie
Zejdler - 7 - w I połowie najlepszy Nasz zawodnik, w drugiej wywalczył karnego - oby tak dalej
(75 Steblecki) - 5 - co raz bardziej wątpię w jego "talent"
Straus - 7 - zapieprzał aż miło; na boisku dosłownie wszędzie; wyrasta na zawodnika który jest bardzo ważną częścią zespołu
Bernhardt - 6 - miał kilka prostopadłych podań ale swoją grą przyzwyczaił do czegoś więcej
(59 Suvorov) - 6 - mam problem z Alexem, owszem w ofensywie zagrał bardzo dobrze - drybling, podania, ale w defensywie mało aktywny, kilka razy stracił piłkę i nie wracał po nią tylko stał w miejscu
Boljević - 7 - owszem zdobył 2 bramki, ale to co grał to był chaos - kilka razy się napalał i zabierał kolegom piłki mimo że byli w lepszych sytuacjach
(85 Budziński) - bo
Dudzic - 7 - zdecydowanie zasłużył na taką ocenę: bo po pierwsze stwarzał sytuację (szczególnie ten rajd w II połowie), po drugie bardzo dużo wracał się do obrony by pomagać kolegom
Pilarz - 7 dziś nie mam do niego zastrzeżeń
Nykiel - 6 nie widziałem jakiś mega błędów ale mnie ten kolo wogóle nie przekonuje, jakiś taki sztywny jest
Żytko - 6 tragedii nie było cudów też nie
Kosanović - 6 parę błedów by się znalazło ale za to ładny strzał z wolnego
Marciniak - 5 coś tam robił z przodu ale pewnie dlatego czasem go brakowało z tyłu
Szeliga - 7 wyróżniająca się postać, w tym przypadku doświadczenie procentuje
Zejdler - 5 dla mnie trochę niewidoczny dziś
(75 Steblecki) - b.o. typowe dla młodych grajków załamanie formy
Straus - 7 dużo widzi, trochę za dużo nonszalancji w grze
Bernhardt - 5 dziś szału nie było
(59 Suvorov) - 6 grał krótko ale widać było że kulturą gry przewyższa wszystkich na boisku o lata świetlne
Boljević - 7 Władek superstar
(85 Budziński) - b.o.
Dudzic - 6 szukał gry biegał, wracał czasem do obrony, szkoda że zmarnował tą setkę bo by zasłużył na ósemkę
Dziś zagrali jak na moj gust:
Marciniak +
Nykiel +
Bojlevic +
Dudzic +
Suvorov +
Żytko -
Steblecki -
Bernhardt -
Pilarz - 5
Nykiel -4 - WS w wywiadzie"piłkarz Cracovii winien mieć technikę, szybkość i spryt" zgoda i dlatego ciężko mi się przekonać do tego zawodnika a robienie z niego skrzydłowego uwazam za ostatnią próbę wkomponowania zawodnika w zespół
Żytko -5
Kosanović -5 ,czasem za mało koncentracji
Marciniak -5
Szeliga -7 nasz kapitan czasami zadziwia mnie pozytywnie np. ładnym wyprowadzaniem piłki w ostatnim meczu
Zejdler -5
(75 Steblecki) -bo on chyba potrzebuje dłuższego czasu by wejść w mecz
Straus -7
Bernhardt -4 niestety spadek formy
(59 Suvorov) - 5 taki zawodnik nie powinien gubić piłki przy "setce"
Boljević -8
(85 Budziński) -bo
Dudzic - 5
Pilarz - 5
Nykiel - 5
Żytko - 6
Kosanović - 5
Marciniak - 6
Szeliga - 5
Zejdler - 6
(75 Steblecki) - bo
Straus - 7
Bernhardt - 5
(59 Suvorov) - 6
Boljević - 7
(85 Budziński) - bo
Dudzic - 5
Pilarz -6
Nykiel -5
Żytko -6
Kosanović -6
Marciniak -6
Szeliga -6
Zejdler -6
(75 Steblecki) -b.o.
Straus -7
Bernhardt -6
(59 Suvorov) -7
Boljević -7
(85 Budziński) -b.o.
Dudzic -6
Pilarz - 5
Nykiel - 5
Żytko - 6
Kosanović - 5
Marciniak - 5
Szeliga - 6
Zejdler - 6
(75 Steblecki) - 2(co się dzieje z tym chlopakiem? potykał się o własne nogi,jak zoabczyłem mine Romka ojca Sebastiana to widać było że jest jakiś przegruby problem)
Straus - 6
Bernhardt - 4
(59 Suvorov) - 6
Boljević - 7
(85 Budziński) - bo
Dudzic - 5
Pilarz - 7
Nykiel - 7
Żytko - 6
Kosanović - 7
Marciniak - 7
Szeliga - 8
Zejdler - 7
(75 Steblecki) - bo
Straus - 7
Bernhardt - 6
(59 Suvorov) - bo
Boljević - 9
(85 Budziński) - b.o.
Dudzic - 8
Pilarz - 4 tj bramkarz co najwyżej I-ligowy.
Nykiel - 5
Żytko - 3 brakuje mu cały czas pewności w grze i tak juz pewnie pozostanie
Kosanović - 6
Marciniak - 6
Szeliga - 5 pokazał, że ma charakter, ale dla jego zdrowia trener powinien zawodnika zmienić
Zejdler - 5 ciekawy zawodnik, mam nadzieję że będzie rozwijał swoje umiejętności
(75 Steblecki) - bo
Straus - 5 nierówny gracz, raz dobrze, raz spieprzy i tak na zmiane
Bernhardt - 4 w I poł zmarnowana setka
(59 Suvorov) - 8 kolegów z drużyny przewyższa o klase
Boljević - 5 chaotyczny, ale ze szczęściem
(85 Budziński) - b.o.
Dudzic - 4 jakby ten rajd zakończył golem.
Jest postęp w grze.
Bogdanka zagrała słabo, nie przypominam sobie chociaż jednej składnej akcji z ich strony.
Pilarz - 7
Nykiel - 4
Żytko - 6
Kosanović - 6
Marciniak - 7
Szeliga - 6
Zejdler - 5
(75 Steblecki) - 2
Straus - 6
Bernhardt - 7
(59 Suvorov) - 6
Boljević - 8
(85 Budziński) - b.o.
Dudzic - 4
Pilarz - 6
Nykiel - 6
Żytko - 6
Kosanović - 6
Marciniak - 6
Szeliga - 7
Zejdler - 6
(75 Steblecki) - 3
Straus - 8 - najlepszy na boisku
Bernhardt - 6
(59 Suvorov) - 6
Boljević - 8
(85 Budziński) - bo
Dudzic - 6
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)