Wreszcie na oficjalnej w terminarzu rozgrywek są przynajmniej aktualne trzy pierwsze kolejki i i jest aktualny skład drużyny ! :)
Dajmy Radkowi czas na ogarnięcie wszystkiego po ostatnich niespodziewanych przetasowaniach w Klubie bo chyba na jego głowie zostało wszystko !
-
-
Sanok vs CRACOVIA | niedziela, 09.09.2012, godz. 18:00 - 4:3
Ciekaw tylko jestem, czy powrócą relację live na stronie oficjalnej? Ja tam staram się być na każdym meczu (niekiedy nawet wyjazdowym), ale czasem trzeba zostać dłużej w pracy etc.
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekaw tylko jestem, czy powrócą relację live
> na stronie oficjalnej? Ja tam staram się być na
> każdym meczu (niekiedy nawet wyjazdowym), ale
> czasem trzeba zostać dłużej w pracy etc.
Popieram CHT ,w ostatecznośći dobrze jakby choć sam wynik był podawany na żywo (szczególnie chodzi mi o mecze wyjazdowe Cracovii)
Tylko nie wiem czy w dobie oszczednosci to ma sens Panowie. Ja ostatnio praktycznie nie wchodze na oficjalna - strata czasu kiedy na Forum dowiem sie wiecej.
Mecze pilkarskie jezeli nie moge ogladac sledze gdzie indziej wraz z wynikami konkurencji na zywo - i tak samo tyczy sie to hokeja czyli na hokej.net.
Wiesz, z jednej strony tak, strona oficjalna jest na wpół martwa, jednak z drugiej strony w kwestii tego co się dzieje wewnątrz Klubu potrafi być skuteczna. Z transferami w tym roku hokej.net u nas się wyłożył, w zasadzie było to info co było na Forum (bo i zapewne stąd te "pogłoski transferowe" były czerpane), na Dudasa przestaliśmy liczyć, Valcak i Fojtik wydawali się nierealni czy np temat nowych koszulek - nie było żadnych przecieków, na Forum temat się nie pojawił dopóki oficjalna nie podała, Zarząd nawet joby lekkie tu zbierał, że z owijek będą nazwiska, a o tym że Martin nam koło nosa przeszedł to już w ogóle. A tu proszę. Nie wiem, no pewnie paru kumatych wiedziało o tych rzeczach i info w bardzo ograniczonym zakresie istniało przez jakieś poufne PW SMSy itp, ale to poczta pantoflowa, tego nie liczymy. Więc czasem ta oficjalna jednak na coś się przydaje i potrafi zaskoczyć, zamiast podać 2 tygodnie po...Może nowy rzecznik sprawi, żeby strona była ważna i aktualna.
Natomiast brak na oficjalnej choćby tekstowej live z takiego meczu jak w Sanoku to jest lekki błąd. Piszę lekki bo Ci co chcieli być na bieżąco i tak na tv Bieszczady by oglądali chyba a nie czytali na oficjalnej. Ale to tym bardziej relację można było zrobić - koszt niewielki, nie wysyłać nikogo, tylko w klubie usadzić przed komputerem i niech pisze co widzi w tv Bieszczady :) Też by było.
Co do gry Cracovii nie najlepsza mi osobiscie podobali sie Fojtik i Valcak Leszek Laszkiewicz slabiej ale On i tak powinien ponad 50pkt w sezonie zrobic.No i te koszulki super wygladaja.Aha i jeszcze jedno zastanawia mnie posuniecie trenera Rohacka Laszkiewiczom zabral Slabonia i odrazu slabsza gra pierwszej formacji.Z Katowicami powinniscie sobie dac rade nie pozwolic na solowe akcje Brownowi i Chwedorukowi i ich gra juz duzo slabiej wyglada.
Poprawiono wynik z Sanoka.
Słaboń po kontuzji gra w drugiej formacji, myślę że wróci do pierwszej piątki jak wróci do pełni sił
Comarch Cracovia. Leszek Laszkiewicz: Nie mieliśmy szczęścia do sędziów
PRZEGLĄD PRASY. Comarch Cracovia przegrała w Sanoku z Ciarko 3:4. - Nasza drużyna dopiero się dociera - podkreśla Leszek Laszkiewicz, lider krakowian.
W niedzielę Cracovia stoczyła bardzo ciekawe spotkanie z mistrzem Polski. Co prawda przegrywała już 0:4, ale w końcówce zaczęła trafiać do siatki. Czasu na wyrównanie jednak nie wystarczyło. - Mieliśmy mnóstwo sytuacji, ale Przemek Odrobny jakby nas zaczarował. Bronił fantastycznie - przyznaje Laszkiewicz w Dzienniku Polskim i przyznaje, że sam nie wykorzystał dogodnej sytuacji, a np. Michał Piotrowski nie trafił do pustej bramki.
Lider Cracovii narzeka również na pracę sędziów. - Przed stratą gola Nicolas Besch jechał sam na bramkę gospodarzy, ale arbitrzy, nie wiedzieć dlaczego, odgwizdali spalonego. Potem "puścili" spalonego dla gospodarzy i padł drugi gol - wspomina Laszkiewicz.
Cracovia po dwóch meczach ma trzy punkty, bo na inaugurację pokonała u siebie Nestę Toruń 4:0. Kolejne spotkanie zagra na swoim lodzie w piątek z beniaminkiem HC GKS Katowice (godz. 18).
info http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115700,12463449,Comarch_Cracovia__Leszek_Laszkiewicz__Nie_mielismy.html
[url=http://www.mkrupa.com.pl/thumbnails.php?album=35][b]zdjęcia z meczu Cracovii w sanoku[/b][/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)