bilety promocyjne są dostępne tylko w kasie przy lodowisku czy były również na wielickiej?
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Bilety promocyjne nie były dostępne na Wielickiej, a na Siedleckiego prawie nie.
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/w_srode_kolejny_mecz_finalow_mistrzostw_polski
Bilety od jutra, od 13.
Jutro kończę prace o 19 i mam pewne obawy.
Rozegrac mecz przy kałuży i nie będzie problemu z biletami!
Jak tam kolejka po bilety? Jest ktoś tam?
na razie kolejek pod halą brak.
Sytuacja się powtarza: w kasach znowu tylko po 20 biletów ulgowych. Szkoda że w ogóle jakieś były, w przeciwnym razie ludzie nie musieliby stać jak durnie na godzinę przed otwarciem kas $%^&* mać!!!
Zero kolejek!
hehe zero. Byłem 5 w kolejce i zabrakło biletów dla kobiet,wiec nie wiem jak to do końca jest z dystrybucja. A czekałem od 9:15....
alunta, w newsie na oficjalnej tym razem poinformowano, że w kasach nie będzie dostępna pełna pula biletów ulgowych (po 1 zł i 15 zł).
[quote=Cracovia.pl]
Już w środę o godzinie 19:30 zostanie rozegrane szóste spotkanie finałów Mistrzostw Polski, Comarch Cracovia podejmie na własnym lodowisku JKH GKS Jastrzębie. Poniżej prezentujemy informacje dotyczące dystrybucji biletów na ten pojedynek:
Harmonogram sprzedaży biletów:
Bilety na finałowe spotkanie będzie można nabyć w następujących punktach:
- Centrum treningowe MKS Cracovia SSA, ul. Wielicka 101 (recepcja)
26.03.2013 (wtorek): 13:00-17:30
- Lodowisko przy ulicy Siedleckiego 7 (kasa)
26.03.2013 (wtorek): 13:00-20:00
27.03.2013 (środa): 10:00-19:30
Uwaga: w dniu meczu bilety będą dostępne WYŁĄCZNIE w kasach przy lodowisku.
Poniżej prezentujemy ceny biletów na mecz finałowy z JKH GKS-em Jastrzębie
30 zł - bilet normalny
1 zł - bilet dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia (limit biletów dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia wynosi 300 wejściówek) ([b][u]w kasach będzie dostępnych 100 biletów ulgowych[/u][/b])
Mamy również specjalną promocję skierowaną do uczniów. Za okazaniem aktualnej legitymacji (szkolnej, studenckiej) za bilet normalny zapłacisz 50% taniej (limit promocyjnych biletów dla uczniów wynosi 300 wejściówek na każdy mecz) ([b][u]w kasach będzie dostępnych 100 biletów[/u][/b])
UWAGA: Bilety promocyjne (dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia oraz uczniowskie) będzie można nabyć wyłącznie w kasach przy lodowisku.
UWAGA: Jedna osoba może nabyć maksymalnie pięć biletów ulgowych (dot. zarówno biletów dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia, jak i dla uczniów). Co więcej, aby nabyć bilety ulgowe dla uczniów, należy mieć przy sobie dokładną liczbę aktualnych legitymacji szkolnych, lub studenckich (jeśli chcesz kupić trzy bilety ulgowe, okaż w kasie 3 legitymacje).
Byłeś w posiadaniu karnetu na sezon zasadniczy hokejowej Ekstraligi? Będziesz mógł zachować swoje stałe miejsce również na spotkania finałowe. Przyjdź z karnetem na mecz, a po zakupie biletu, będziesz mógł zasiąść na swoim miejscu (nie zapomnij o tym, że karnety z sezonu zasadniczego nie umożliwiają wejścia na spotkania w ramach rozgrywek play off; na te mecze obowiązują wyłącznie bilety).
Spotkanie Comarch Cracovia - JKH GKS Jastrzębie, a więc mecz nr 6 finałów Mistrzostw Polski odbędzie się w najbliższą środę o godzinie 19:30.
Serdecznie zapraszamy!
[/quote]
A co z resztą biletów promocyjnych jak w kasach tylko po 100?
Przypuszczam, że trafiają one do różnych firm i instytucji, w ramach zobowiązań MKS-u. Zaznaczam, że to moje przypuszczenia i niekoniecznie są zgodne ze stanem faktycznym.
Wobec tego w każdej kasie powinno się znaleźć ok. 33,3 bileta:) A było ponoć po 20. Jeśli faktycznie było tylko 100 to GDZIE JEST NASZE 40 BILETÓW DO CHOLERY! ;D
A tak poza tym, można to było zinterpretować tak, że w każdej z kas jest po 100, co razem daje 300. Gdyby rzucili w zamian 300 biletów po 10 zł pewnie problemu by nie było.
Na Wielickiej kibiców sukcesu i koników brak,więc śmiało mozna uderzać po bilety:)
Jeśli pozostałe ulgowe trafiają np. do szkół - bezsens, powinno się tak robić w sezonie zasadniczym, żeby zapełnić halę. Nie widzę sensownego wytłumaczenia, czemu teraz się to nam odbiera. W ogóle limit biletów ulgowych to głupota, zwłaszcza, że stoi się po nie przez trzy godziny na mrozie, a kasa w środku jest zamknięta. Zero szacunku dla wiernych kibiców. Jak ktoś liczy na większe zyski dzięki takim rozwiązaniom to raczej odstrasza ludzi niż zachęca.
Najbardziej zastanawia mnie co innego. Dlaczego na biletach po złotówce są zamazane pieczątki z datą poprzedniego meczu i jutrzejszą obok? Czyli bilety z tamtego tygodnia nie trafiły do nikogo, właściwie poszły się j...ć, i są wykorzystywane dopiero teraz?
Jestem spokojny, stałem od 10.20 i tym razem udało mi się kupić to co chciałem, ale... paranoi ciąg dalszy.
Podziwiam jak ktoś z Was mógł stać w kolejce od samego rana. Nie mam tak łatwo, ledwo z pracy na chwile (1,5g.) wyskoczyłem i godzinę niecałą odbębniłem. Gdyby nie łaskawy szef w pracy to pewnie bym transmisji w Radiu Kraków musiał wysłuchać. Ukraina z tą dystrybucją.
Przyoszczędzili na drukowaniu. Jaśnie wielmoża wychwalany za super dobroć prze m.pyte, JT.
Lepiej iść ulotki porozdawać pare godzin i kupić normalny niż użerać się w kolejce po te ulgowe. Przynajmniej mi to na zdrowie wyszło ;)
Uważajcie na te bilety z rozmazaną datą...
Na mecz z Sanokiem kumpla nie chciała ochrona wpuścić, bo powiedzieli, że bilet podrobiony bo pieczątka przebita!
A kupował w ten sam dzień w kasie lodowiska.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)