Musi być dzisiaj odpowiedz na głownej ile co i ja poszło biletów dzisaj i ile zostało na jutro, ja dzisaj nie mam czasu wyskoczyć po bilet i pewno wielu innych pasiaków i che wiedzieć że sprzedano dzisiaj 300szt za 1zł 150szt szt studenckich i 800szt normalnych żeby wiedzieć czy opłaca się jutro jechać na Siedleckiego bądz Wielicką.
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I dlatego postulowałem by każdy
> karnetowicz miał możliwość kupienia chociaż
> jednego (1!) biletu ulgowego w piątek to się
> dowiedziałem, że "się czepiam , marudzę , i
> przecież mogę sobie iść w poniedziałek jak
> nie chcę chodzić dwa razy, itd, itd".
No właśnie, podobnie postulowałem, a jakbyśmy nie kupili w piątek biletów dla siebie to może byśmy i nie mieli ich wcale, nie każdy może się urwać z roboty ! :( Biedne tylko nasze dzieciaki, bo tata obiecał, że zabierze na finał, a tu nic z tego ! :( I jak im to wytłumaczyć ?
[b]Dlatego postuluję jeszcze raz, na przyszły rok zrobić od razu karnety normalne, ulgowe, dla kobiet i dla dzieci na cały sezon zasadniczy + Play - Off (niezależnie od tego czy będzie czy nie ;)) i każde wykupione miejsce okleić naklejką "karnet' !!!
Kasa dla Klubu, trybuny (prawie ;) ) pełne i problem rozwiązany jak ręką odjął ![/b]
A kto nie będzie miał karnetu, to będzie jego wina, że nie chodzi w sezonie na hokej, więc będzie ponosił ryzyko, że finału nie zobaczy ! :D
A któryś już sezon z kolei okazuje się, że łatwiej jest obejrzeć finał na wyjeździe niż na własnym lodowisku ! :( Tak być nie może !
Na Wielickiej też parodie robią z tymi biletami(a piszę tutaj oczywiście o normalnych).Byłem o 15:00 i na Środę już nie było,panna mówi ,że jutro pewnie będą.Tylko czas się traci bo musiałem jechać na Siedleckiego dodatkowo.Powinni normalnie dać po połowie a to co zostanie jutro znowu podzielić na pół a nie takie babci sranie.
pawlus17 Napisał(a):
> mlody3xL Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No czyli ciekawie widzę to wygląda, nie tylko
> mi
> > finał PO przejdzie koło nosa, mimo tego, że
> > chodziłem na zasadniczy, bo ulgowych nie
> > dostałem, a na normalne mnie poprostu nie
> stać.
> > To w którym barze oglądamy mecz
>
> Coś z tymi biletami ulgowymi jest nie tak jak
> powinno, ale wyolbrzymiasz też chyba troszkę
> problem, bo skoro stać się iść do baru na
> mecz, to przecież o "suchym pysku" siedzieć nie
> będziesz a 2-3 piwka to właśnie jest to
> brakujące 15zł z biletu ulgowego do normalnego.
Widzisz, przecztaj mój wcześniejszy post, to aktualnie nie mam nawet 5zł na mecz z Katowicami nie mówiąc o 60zł na dwa mecze, a o wyjściu pisałem z "przymrużeniem oka". Jednak uwierz, jeżeli już bym się gdzieś wybrał to bym siedział właśnie o "suchym pysku" . Jak nie masz nic ciekawego to napisania, to poprostu nie pisz.
pawelplksc Napisał(a):
> Na Wielickiej też parodie robią z tymi
> biletami(a piszę tutaj oczywiście o
> normalnych).Byłem o 15:00 i na Środę już nie
> było,panna mówi ,że jutro pewnie będą.Tylko
> czas się traci bo musiałem jechać na
> Siedleckiego dodatkowo.Powinni normalnie dać po
> połowie a to co zostanie jutro znowu podzielić
> na pół a nie takie babci sranie.
Nie dziwie się jak się okaże, że nie dodrukowali biletów ulgowych i dlatego braklo ;) Jutro jak chca pokazać klase to niech otworzą 1 kase dla tych którzy byli dzisiaj i mają bilety i chcą dokupić lub wymienić bilet na ulgowy.
mlody3xL Napisał(a):
> pawlus17 Napisał(a):
> -----
> > mlody3xL Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > No czyli ciekawie widzę to wygląda, nie
> tylko
> > mi
> > > finał PO przejdzie koło nosa, mimo tego,
> że
> > > chodziłem na zasadniczy, bo ulgowych nie
> > > dostałem, a na normalne mnie poprostu nie
> > stać.
> > > To w którym barze oglądamy mecz
> >
> > Coś z tymi biletami ulgowymi jest nie tak jak
> > powinno, ale wyolbrzymiasz też chyba troszkę
> > problem, bo skoro stać się iść do baru na
> > mecz, to przecież o "suchym pysku" siedzieć
> nie
> > będziesz a 2-3 piwka to właśnie jest to
> > brakujące 15zł z biletu ulgowego do
> normalnego.
>
> Widzisz, przecztaj mój wcześniejszy post, to
> aktualnie nie mam nawet 5zł na mecz z Katowicami
> nie mówiąc o 60zł na dwa mecze, a o wyjściu
> pisałem z "przymrużeniem oka". Jednak uwierz,
> jeżeli już bym się gdzieś wybrał to bym
> siedział właśnie o "suchym pysku" . Jak nie
> masz nic ciekawego to napisania, to poprostu nie
> pisz.
Mam coś ciekawego do napisania bo znalazłem Ci wyjście z sytuacji:
Miałeś 15 zeta na hokej na ulgowy to z tej puli 5zł możesz przeznaczyć na mecz z Katowicami, a dycha ci jeszcze zostanie.
Do następnego meczu z Katowicami odłożycie sobie pieniążki :D
Jak tam sytuacja z biletami? co słychać na Siedleckiego?
Ciekawszych zajęć nie masz? Czy problem z myśleniem?
Skoro się dzisiaj wybrałem po bilet to znaczy, że MAM przynajmniej 15zł (i tyle rzeczywiście mam), rozkminiłem sobie 15zł, jak UDA mi się kupić bilety to będę miał JEDNO WIELKIE GÓWNO, więc w ogóle nie biorę tego pod uwagę, że coś mam (bo najwyżej pójdę na jeden mecz). Dzisiaj nie kupiłem biletu na JEDEN mecz, bo będę liczył na to, że jeszcze jakimś cudem ktoś zrezgynuje z ulgowych. Następnym razem będę pisał i rozwijał każdą myśl to Ci ułatwi.
Reszte rozmowy kontynuuj na priv, a nie pierdol tutaj.
Skoro było 100 ulgowych czy 120 to jak można liczyć, ze ktoś odstąpi? Śmiech na sali.. Z tego co widzę to problemy z myśleniem masz Ty i na tym kończę tą bezsensowną dyskusję!
pawlus17 Napisał(a):
> Skoro było 100 ulgowych czy 120 to jak można
> liczyć, ze ktoś odstąpi? Śmiech na sali.. Z
> tego co widzę to problemy z myśleniem masz Ty i
> na tym kończę tą bezsensowną dyskusję!
Znowu Ci podpiwem, że istnieje coś takiego jak zdarzenia losowe całkowicie od nas niezależne, którę mogą komuś uniemożliwić przyjście na mecz.
[quote=jurassic]
Dlatego postuluję jeszcze raz, na przyszły rok zrobić od razu karnety normalne, ulgowe, dla kobiet i dla dzieci na cały sezon zasadniczy + Play - Off (niezależnie od tego czy będzie czy nie ) i każde wykupione miejsce okleić naklejką "karnet' !!!
Kasa dla Klubu, trybuny (prawie ) pełne i problem rozwiązany jak ręką odjął !
[/quote]
I to jest strzał w "10", nawet na zasadniczy by wystarczyło. Później zrobić dzień-dwa przedsprzedaży biletów/karnetów, dla tych co mieli wcześniej i problem z głowy.
Jeśli by zrobiono tak jak sugeruje jurassic to jak odpadniemy w rundzie zasadniczej (zakładając czysto hipotetycznie )to będzie lament, że komuś kasa przepadła i będzie jeszcze większa afera niż teraz. Wiem wiem zaraz pojawią się posty, ze każdy znałby ryzyko takiego zakupu, ale i tak takie lamenty by były!
mlody3xL i pawlus17, resztę wyjaśnijcie sobie na PW.
jeszcze dużo biletów, spokojnie można iść jutro pod halę, nie ma kolejek.
no jasne, że dużo biletów bo ulgowe nie zeszły :D
nawet mnie nie denerwujcie specjalnie sie spieszylem i bylem za dziesiec jedenasta pod hala i mi powiedzieli ze uglowych nie ma poszly w 30 min wiec cos jest nie tak. Kupilem normalny na jeden mecz bo na 60 zł mnie nie stac plus katowice ;////////////// to samo co tydzien temu nie zaleznie od tego czy zmieniono zasady czy nie szkoda
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/w_sprzedazy_nie_ma_juz_biletow_ulgowych
Nie zauważyłem tego wczoraj. Śmieją się nam prosto w twarz. 1200 biletów rozeszło się w 20 minut? Bzdura! Bo na kasach było po 40 biletów/ To jest po prostu skandal ;)
del_piero Napisał(a):
> nawet mnie nie denerwujcie specjalnie sie
> spieszylem i bylem za dziesiec jedenasta pod hala
> i mi powiedzieli ze uglowych nie ma poszly w 30
> min wiec cos jest nie tak. Kupilem normalny na
> jeden mecz bo na 60 zł mnie nie stac plus
> katowice ;////////////// to samo co tydzien temu
> nie zaleznie od tego czy zmieniono zasady czy nie
> szkoda
Ja nie mogłem pojechać, ale osoba, która mi kupiła bilet, była tuż po 9. Ulgowego nie dostała...
To prawda, że takie zamieszanie było z biletami?
Przeczytaj pare postów wyżej :)
Witam wszystkich
Wałek z biletami - ciąg dalszy. Na godzinę 11.30 ulgowych jak nie było tak nie ma (wyparowały), normalnych na środę zostało ok. 500 a na czwartek ok. 150 sztuk. Pani w kasie nic nie wie i mówi że ona tu tylko sprzedaje .Żenua niestety.
TYLKO PASY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)