Właśnie wróciłam spod hali targowej z bilecikiem ;), spytałam z ciekawości ile biletów jeszcze zostalo, powiedziala ze 230, wiec radze podjechac szybko jak chce sie ktos zalapac
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Trzeba będzie jutro u konika kupić!
Ma ktoś może na zbyciu bilet dla dziecka? Najlepiej dwa.
Zostały jeszcze bilety ?
Czytam o kibicach sukcesu,konikach a bilety cały czas są do kupienia w kasach:)
a jak są jutro kasy otwarte ?
od 10
Ja byłem pod kasą ok 14 i już nie było żadnych biletów ulgowych. Do tego kolejka zawijała trzy razy więc wcale się nie dziwię :) Jutro nie ma przebacz, niszczymy gości dopingiem a Wielka Cracovia awansuje do finału! :)
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czytam o kibicach sukcesu,konikach a bilety cały
> czas są do kupienia w kasach:)
Dokładnie, idźcie jutro na 10 po bilety, bo jeszcze się okaże, że zostaną, bo wszyscy machną ręką z powodu ich rzekomego braku.
Został mi jeden bilet na dzisiejszy mecz, jak ktoś chce odstapię po cenie zakupu(20zł) puus czekolada ;-)Odbior przed meczem pod halą.
Oficjalny komunikat.
[quote=Cracovia.pl]
W kasach nie ma już biletów na mecz Comarch Cracovii z Ciarko PBS Bank Sanok. Sprzedaliśmy wszystkie wejściówki, a to oznacza, że dziś na trybunach zasiądzie ponad 2500 widzów!
Spotkanie Comarch Cracovia - Ciarko PBS Bank Sanok rozpocznie się o godzinie 19:00. Jeśli hokeiści ?Pasów" wygrają, awansują do finału Mistrzostw Polski!
DG
[/quote]
Też mi został jeden - chętnych na priv proszę.
Odbiór pod halą ok. 18-18:15
Mam dwa bilety do odstapienia po normalnej cenie, odbior przed hala lub knajpa kolo 18 - 18.15
Jak cos to priv do 17.30
Ok , rezygnuje z czekolady;-) nadal aktualne
przynajmniej batona weź ;)
Skoro bez czekolady to chętnie skorzystam - aktualne ?
Prosze odrazu o info odnośnie biletów na finał.
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/ceny_biletow_na_mecze_finalowe
"Poniżej prezentujemy ceny biletów na mecze finałowe z JKH GKS-em Jastrzębie"
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/ceny_biletow_na_mecze_finalowe
Ceny, jakie można było przewidzieć :) Proponuję rozważyć osobom odpowiedzialnym za nadzór nad dystrybucją biletów, nałożenie ograniczenia dla kupujących. Co by nie było sytuacji, że jedna osoba wykupuje 30 biletów ulgowych i drugie 30 dla kobiet/dzieci ;) (a do tego nie wygląda ani na dziecko/kobietę/ tym bardziej na przedstawiciela młodzieży szkolnej tudzież akademickiej)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)