mlody3xL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gimli Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie strasz.
> > No dobra, kasy na stadionie do 18 otwarte
> ponoć,
> > powinienem zdążyć i od razu na sobotę
> bilecik
> > zakupię.
>
> Na stadionie nie dostaniesz studenckich! Tylko pod
> lodowiskiem.
Wiem. Ale wyżej pisałeś, że i tak ich już pewnie nie ma, ale wolę nie ryzykować, że w ogóle nie wejdę jutro na hokej.
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Bardziej chodziło mi o to, że nie będzie ich na 100% przed samym meczem - przynajmniej nie liczyłbym na to. Ja bym po studencki jechał jutro najwcześniej jak się da.
W Kraksporcie i na stadionie nie było juz biletów po 16. Na Al.Pokoju przed 18 było jeszcze dużo biletów (gdzieś około 100). Nie liczyłbym jutro na bilety studenckie, bo zainteresowanie jest duże. Na stadionie co chwile ktoś pytał o bilety na hokej.
Dzisiaj przy basenie Comarchu (koło 17) jeszcze było całkiem sporo biletów.
Jutro na lodowisku będzie jeszcze sporo biletów, dla każdego wystarczy.
Ale tych za 1 zł podobno już nie ma ?
Czyżby miało dzisiaj zabraknąć biletów na hokej! Czyżby Kibice "sukcesu" , play-ofowi przypomnieli sobie o hokeju?
Oj coś czuje że jutro pod hala podskoczy mi ciśnienie...... Nie opuściłem żadnego meczu w tym sezonie, teraz jestem w delegacji i przyjeżdżam tylko na mecz do Krakowa, na godzinę przed rozpoczęciem . Ciekawe czy dostane bilet?
na ostatnim meczu z katowicami byłem 5 minut przed meczem i dostałem studencki. Cóż, trzeba bedzie się wybrać wczesniej.
Lepiej po bilet udać się wcześniej i nie czekać do godz. 18:50.
Dzis od 10:00 sprzedają bilety - tylko na lodowisku.
Pełna informacja:
[quote=Cracovia.pl]
Już dziś o godzinie 19:00 hokeiści Cracovii podejmą na własnym lodowisku Ciarko PBS Bank Sanok w drugim meczu półfinałowej rywalizacji. W dniu dzisiejszym bilety (również na środowe spotkanie) będzie można nabyć wyłącznie w kasach na lodowisku przy ulicy Siedleckiego 7.
Poniżej prezentujemy ceny biletów na mecze półfinałowe z Ciarko PBS Bank Sanok:
20 zł - bilet normalny
Mamy również specjalną promocję skierowaną do uczniów! Za okazaniem aktualnej legitymacji (szkolnej, studenckiej) za bilet normalny zapłacisz 50% taniej (liczba promocyjnych biletów dla uczniów na wyczerpaniu)
Uwaga: wszystkie bilety w cenie 1 zł (dla kobiet i dzieci do dwunastego roku życia) zostały już wyprzedane (zarówno na dzisiejszy, jak i na jutrzejszy mecz).
Sprzedaż biletów w kasach na lodowisku ruszy już o godzinie 10:00 i potrwa aż do meczu. Jednocześnie informujemy, że dystrybucja wejściówek na środowe spotkanie potrwa do godziny 15:00.
Byłeś w posiadaniu karnetu na sezon zasadniczy hokejowej Ekstraligi? Będziesz mógł zachować swoje stałe miejsce również na spotkania play off z udziałem Cracovii. Przyjdź z karnetem na mecz, a po zakupie biletu, będziesz mógł zasiąść na swoim miejscu (nie zapomnij o tym, że karnety z sezonu zasadniczego nie umożliwiają wejścia na spotkania w ramach rozgrywek play off; na te mecze obowiązują wyłącznie bilety).
Serdecznie zapraszamy na oba spotkania (wtorek o godzinie 19:00 i w środę o godzinie 18:15). Pomóżmy naszym hokeistom awansować do finału Mistrzostw Polski!
DG
[/quote]
Noto myśle żę koło 1200 bilecików już lekko poszło, ludzie spieszcie się po bileciki.
Studenckie też już poszły kilka godzin temu.
Dziś o godz. 13 studenckich juz nie było, ale panie i panowie studenci - zapłaćcie dwie dychy, nic wam się nie stanie, zamiast pizzy po zajeciach kupicie se precla.
są jeszcze bilety dla młodzieży z legitka 50% tansze?
Nie ma już ulgowych biletów na dzisiejsze spotkanie.
4 dni później
Czy ktoś mi może potwierdzić, że dzisiaj na Wielickiej bilety po 1 zł też będą w sprzedaży? Pytam, bo komunikat na oficjalnej jest taki niejednoznaczny.
Bilety dla kobiet i studentów będą dostępne tylko w kasach przy Siedleckiego
Ok :) ale czy w dniu dzisiejszym w kasie przy Siedleckiego można kupić 'kobiece bilety' (bo zwykle był tylko w dniu meczu)
Czy dopiero jutro będą przed meczem dostępne?
Wg informacji z Wielickiej bilety za zł można dziś nabyć w kasach lodowiska :)
I nie ma juz żadnych biletów zniżkowych...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)