To samo pomyślałem. Naklejki "karnet" załatwiłyby sprawę. Też już nabyłem :D
Co do odznaczania kolejnych meczy to wydaje mi się, że niestety będą odrywac kawałek po kawałku :( i zrobi się poszarpane dookoła niewiadomo co.
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Ale po jaką cholerę cokolwiek odrywać?
Karnet to karnet. Kupiłeś, zapłaciłeś - masz wstęp na cały sezon zasadniczy!
Karnecik kupiony ! :)
[b]Wystarczy przecież robić tak, jak w sezonie 2004/2005, tj. zakreślać długopisem krzyżyk na danym meczu i po sprawie ![/b]
Pomysł z karnetami rewelacyjny, ceny bardzo dobre.
Panowie chodzi nas na mecze tak mało, że oznaczanie krzesełek typu "karnet" mija się z celem. Choć chciałbym żeby w tym roku na zasadniczy chodziło nas tyle, żebym musiał przepraszać kolegów z forum za powyższe zdanie.
mrówka-Koledzy z Forum raczej w 99% chodzą na mecze :)
Miałem dylemat Karnet (czyli od razu kasa 140zł )
czy wzmacnianie budżetu po trochu21x10 zł, ale za to w większej ilosći
wybrałem drugą wersję
A ja myślę, że ktoś kto zajął miejsce karnetowe powinien się usunąć na prośbę
posiadacza karnetu (na konkretne miejsce)...a jeśli nie...[b]to od czego jest ochrona?[/b]
Naklejki by nic nie dały a tabliczki wkręcane w krzesełka są raczej nie realne.
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mrówka-Koledzy z Forum raczej w 99% chodzą na
> mecze :)
Miałem na myśli ogólnie kibiców, których na hokej przychodzi bardzo mało.
Co do forumowiczów, to nie mam wątpliwości :)
Może by tak Zarząd zobligował ochroniarzy, żeby nie niszczyli nam karnetów i zafundował im po długopisie, żeby zakreślali każdy mecz, a nie odrywali kawałek po kawałku karnetu ? Bo po sezonie z takiego karnetu będzie tylko "szmata", a nie pamiątka dla potomnych ! :(
Udało się dzisiaj uchronić mój karnet przed zniszczeniem i na moją prośbę mecz nr 1 został zakreślony pożyczonym od jednego z kibiców długopisem (dzięki kolego !!!) ale na przyszłość zostałem zobligowany przez ochroniarza do noszenia ze sobą długopisu na kazdy mecz !
I co, da się !!! :D
Karnet został zaprojektowany po to aby miejsca meczów były DZIURKOWANE!!! ew. zamalowywane a nie "targane" :(
1 FAT marker załatwił by sprawe.
Na starym stadionie ochrona miała użądzenia do dziurkowania karnetów (o piłke mi chodzi)
23 dni później
Mam do WAS pytanie. Wróciłem do Polski po kilkunastu latach i nie mogę znaleźć informacji, czy jak chcę iść na mecz hokeja naszego kochanego zespołu muszę wyrobić kartę kibica, czy też nie jak w przypadku piłki kopanej? Czy też kupuję bilet i wystarczy, bo nie chcę zrobić się w bambuko:). Pozdrawiam i będę wdzieczny za odpowiedź.
Na hokeju jeszcze jest normalnie. Kasa - bilet i na trybuny.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na hokeju jeszcze jest normalnie. Kasa - bilet i
> na trybuny.
Dziękuję pięknie za odpowiedź.
To i ja zadam pytanie odnosnie biletów na nasze mecze w tym sezonie. Można gdzieś kupić bilet wczesniej, czy tylko w dniu meczu? No i jeśli tylko w dniu meczu, to ile gdzieś tak wcześniej trzeba być, żeby na spokojnie wejść?
W rundzie zasadniczej bilety tylko w dniu meczu, jak głosi napis na plakacie "półtorej godziny przed meczem". Wystarczy przyjść 30 minut wcześniej, tak uważam.
03.10 - jak podaje strona główna bilety na niedzielny mecz [u]są już do nabycia[/u] w POK na Kałuży [url=http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/bilety_na_mecz_z_jkh_gksem_juz_w_sprzedazy]> KLIK <[/url]
23 dni później
Przepraszam, że post pod postem.
Dostałam dziś książeczkę "Qpony.pl" i są tam dwa kupony zniżkowe na mecze hokejowe.
"Kup jeden dowolny bilet drugi (taki sam) gratis! Promocja na całą rundę zasadniczą PLH sezonu 2012/2013".
Jest dostępny też na ich stronie internetowej.
Myślę, że fajny pomysł!
Czy tam jest napisane, że na mecze Cracovii ? A jak nie, to ciekawe czy nasz Klub o tym wie i to akceptuje ?
Tak, mecze Cracovii.
Kupon jest też dostępny na stronie internetowej w zakładce rozrywka.
Przepraszam, że nie wklejam tu linku - po wklejeniu nie działa ta strona, nie wiem dlaczego.
Myślę, że to napewno kilka osób zachęci. W tym sezonie już siedziały niedaleko mnie osoby, które pierwszy raz były na hokeju.
w tym sezonie na hokeju bylem 3 razy i nie wiem czemu jest taka lipa kiedyś było zajebiście :D
Bo jak większość tak myśli, że przyjdę kilka razy na cały sezon to "jest lipa".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)