Początkowo podawano, że nasz mecz będzie w niedziele w Orange, zresztą specjalnie z tego powodu przeniesiono go z soboty na niedzielę. Ale teraz widzę że w programie ŁKS-Warta (czy tam na odwrót ;) ). Tak więc chyba na żywo meczu nie będzie.
Co do tego czy nasi wczoraj wysiedli. Wiadomo Arka padła dużo wcześniej, ale miałem wrażenie (oczywiście że to mogło być tylko takie moje wrażenie), że był pewnien moment w drugiej połowie w którym zespół lekko jakby siadł fizycznie. Choć końcówka pokazała, że jednak siły były, tak więc może nie wysiedli, a mieli tylko taki chwilowy przestój.
Okazuje się, że mecz z ŁKS-em nie będzie przełożony, chyba dobrze, biorąc pod uwagę, że gdybyśmy go przełozyli to byłoby 7 meczy w 21 dni... Ciekawe jak trener Stawowy załata dziury po Kosanovicu (tylko nie Nykiel) i Strunie, ale tym będziemy się martwić po meczu z Ząbkach.
-
-
(GLOS) [5. kolejka] Dolcan Ząbki-CRACOVIA 2 września 12.15 (niedziela)
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Okazuje się, że mecz z ŁKS-em nie będzie
> przełożony,[/b] chyba dobrze, biorąc pod uwagę,
> że gdybyśmy go przełozyli to byłoby 7 meczy w
> 21 dni... Ciekawe jak trener Stawowy załata
> dziury po Kosanovicu (tylko nie Nykiel) i Strunie,
> ale tym będziemy się martwić po meczu z
> Ząbkach.
skad to info Matthias?
Stąd:
[url=http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Mecz-Cracovia-LKS-nie-bedzie-przelozony][/url]
a ciekawe co zrobia jak Majewski powola jeszcze Zejdlera
oki, dzieki, no ja sie ciesze, bo sie na meczyk przybywam specjalnie do Kraka :)
kkk_84 Napisał(a):
> a ciekawe co zrobia jak Majewski powola jeszcze
> Zejdlera
Nie będzie w takim razie go powoływał...Dadzą odgórny zakaz i tyle ;)
Będzie gdzieś transmisja live z tego meczu?
Może wreszcie PASY TV lub Małopolska Tv załatwiać będą skróty z naszych meczów???
ronnie79 Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a ciekawe co zrobia jak Majewski powola jeszcze
> > Zejdlera
>
>
> Nie będzie w takim razie go powoływał...Dadzą
> odgórny zakaz i tyle ;)
Majewski chyba już powołał kadrę na młodzieżówkę i Zejdlera ostatecznie tam nie ma (był w szerokiej kadrze), ale mogę sie mylic.
Na Orange Sport bedzie pokazywany niestety inny mecz ..
Jak nie wygramy 3 : 0 z ogórkami z Ząbek, co na klepisku ponoć grają, to... "nie wytrzymię" ! :)
Mecz ponoć miał być na Orange Sport, wie ktoś coś na ten temat?
[b]W Ząbkach TYLKO ZWYCIĘSTWO, nawet po męczarniach i bramce w 94 minucie[/b]
12:30PIŁKA NOŻNA: I liga: 5. kolejka: Łódzki KS - Warta Poznań, na żywo
szkoda... w kazdym badz razie trzymajmy kciuki od 12.15 w niedziele za Pasy! warto tez wpasc do kosciola przed meczem, polecam ten http://www.diecezja.pl/parafie/lista-parafii/krakow-centrum/kosciolsw-wojciecha-bm.html -> swietna pora tuz przed meczem i kosciol, z minionej niby epoki, a .piekny i dzis... szczescie bedzie z nami!
Do Ząbek trzeba będzie karocą wjechać ;) http://m.ak.fbcdn.net/a8.sphotos.ak/hphotos-ak-ash4/394455_492474287448591_1996856186_n.jpg
ronnie79 Napisał(a):
> Do Ząbek trzeba będzie karocą wjechać ;)
> http://m.ak.fbcdn.net/a8.sphotos.ak/hphotos-ak-ash
> 4394455_492474287448591_1996856186_n.jpg
To jest zapowiedź od konkurenta- godna Cracovii.
True. Dolcan postarał się z zapowiedzią. Szkoda że będzie jedynie transmisja meczu dajdajów. Jedyne na co można liczyć to magazyn pierwszej ligi, tuż po meczu na Orange Sport, w którym jak się domyślam mogą być pokazane skróty i jak mam nadzieje nasze(tylko i wyłącznie;) ) bramki z meczu.
Ktoś orientuje się w ogóle czy Orange zamierza transmitować w ogóle kiedykolwiek więcej niż jeden mecz dziennie z pierwszej ligi, pod warunkiem oczywiście że spotkania nie będą na siebie nachodziły?
izbik Napisał(a):
> ronnie79 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Do Ząbek trzeba będzie karocą wjechać ;)
> >
> http://m.ak.fbcdn.net/a8.sphotos.ak/hphotos-ak-ash
>
> > 4/394455_492474287448591_1996856186_n.jpg
>
> To jest przynajmniej zapowiedź od konkurenta-
> godna Cracovii.
Otóż to!
Tzn abstrahując od okrutnej oprawy graficznej :) tekst jako taki super.
Szacunek dla działaczy z Ząbek!
i jak tu nie być dumnym z tego, że jest się kibicem Pasów :)
[b]Jak można dawać w TV mecz Biedaszybu Łódź na e stadio da Gruz z Wartą - klubem bez kibiców???[/b]
Nikt tego bedziewia nie będzie oglądał ani na żywo w Łodzie (max 1 tys. widzów przyjdzie), ani w Poznaniu - bo tam tylko kibice Lecha...
Myślę, że ta szemrana transmisja jest udziałem tej blond tępej strzały z Warty lansujacej się ciągle w mediach, a nie znającej kompletnie na piłce...
Musiała chyba komuś zrobić dobrze z zarządu Orange
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)