zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dezydery
> Jednego za 4 miejsce w lidze i półfinał PP,
> drugiego za utrzymanie grając cały sezon na
> wyjazdach i 4 pkt. w derbach, trzeciego za
> utrzymanie mimo w lidze mimo tragicznej sytuacji
> po rundzie. To wszystko w ekstraklasie....to tak
> łopatologicznie
Ciężko wywnioskować coś z Twojego posta, bo tak jakoś bardzo chaotycznie piszesz... i nie składnie
ale... teraz to mamy pakę !!! Wygrał Wojtek los na loterii, poprzednicy to mieli prze..jeba..ne :) :) :)
-
-
[WIKTORIA] [2. kolejka] CRACOVIA-Arka Gdynia 29 sierpnia 19.30 (środa)
Zagraliśmy fenomenalny mecz!
Te znakomite rozegrania stałych fragmentów, to utrzymywanie się produktywne przy piłce, a także genialne podania do Struny na rozciągnięcie gry, facet miał możliwość rozegrania wielu akcji. Arka nie istniała, nie stworzyła żadnej pozycji bramkowej! W końcówce te znakomite przemyślane akcje których nikt przy zdrowych zmysłach nie nazwie grą na aferę. Padłą bramka z wolnego po wielu znakomicie bitych stałych fragmentach, ale to nieistotne najważniejsze że pięknie graliśmy! I to się liczy z przyjemnością patrzyło się na te 50 podań wszerz boiska. Jakiś laik mógłby powiedzieć że to gra podwórkowa, ale to tylko hiena antyStawowy by była - bo pamiętajmy parafrazując klasyka Stawowy Wielkim Trenerem jest!
Popadłeś w skrajności drogi Karvinie, nie od dziś :)
Na chwilę odpuszczam Wszechmogącym, na wsi mieszkam i trawę muszę skosić :)
Nie sil sie Dezydery
Podobnie jak Lopeza wrzuciłem Cię na ignora nie mogę patrzeć jak ośmieszacie Wielkiego Trenera! To jest niebywałe jak można tak sobie jaja robić z tak Wielkiego Człowieka! Waszą chamską postawą wobec przeciwników trenera robicie więcej zła niż oni - bo zamiast przekonywać argumentami po prostu wymagacie kultu Wielkiego Trenera nie tędy droga koledzy!
Coś w tym jest niestety...
Tak na odchodne:
Wygrane 4
Remisy 1
Porażki 0
Bramki 7 - 1
...Ale przekonany jestem,że sie panowie doczekacie, w końcu musi przegrać :) , na przekór bukom :)
del
Karvin Napisał(a):
> Zagraliśmy fenomenalny mecz!
> Te znakomite rozegrania stałych fragmentów, to
> utrzymywanie się produktywne przy piłce, a
> także genialne podania do Struny na
> rozciągnięcie gry, facet miał możliwość
> rozegrania wielu akcji. Arka nie istniała, nie
> stworzyła żadnej pozycji bramkowej! W końcówce
> te znakomite przemyślane akcje których nikt przy
> zdrowych zmysłach nie nazwie grą na aferę.
> Padłą bramka z wolnego po wielu znakomicie
> bitych stałych fragmentach, ale to nieistotne
> najważniejsze że pięknie graliśmy! I to się
> liczy z przyjemnością patrzyło się na te 50
> podań wszerz boiska. Jakiś laik mógłby
> powiedzieć że to gra podwórkowa, ale to tylko
> hiena antyStawowy by była - bo pamiętajmy
> parafrazując klasyka Stawowy Wielkim Trenerem
> jest!
Uff myślałem, że tylko ja tak myślę. Ale bałem się napisać :(
no tak ... przeciez druzyna zaczyna grac "nowy" styl gry odrazu po pojawieniu sie nowego trenera, nie potrzeba treningow, meczy , sparingow pojawia sie trenejro i odrazu wszyscy graja tak jak on chce..................
wiLLu- szkoda nerwów.. przycisk ignoruj jest bardzo sympatyczny
Na razie nie wygląda to ciekawie, po ewentualniej porażce może się wszystko zawalić. Sztucznie to wygląda (jak na oko zwykłego kibica piłkarskiego).
Zaciekawiło mnie też to, że Arka rozgrzewała się ok 30min, a nasi piłkarze ok 10min.
[url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2012-08-29_Cracovia_-_Arka_Gdynia_1:0][b][u][color=#0033CC][large]WikiPasy.pl zdjęcia[/large][/color][/u][/b][/url]
Kolejne zwyciestwo, kolejne 3 pkt, a kilku forumowiczow nie umie sie cieszyc i docenic warsztatu szkoleniowego trenera, bredzac i szukajác dziury w calym.
Karwin to chyba nie moze dojsc po podbrodkowym od Trapeza, majaczy do dzis.
AWB natomiast po kolejnych zwyciestwach Stawa, bedzie rwal sobie wlosy z glowy wystarczajáco juz podstarzalego-lekkolysiejácego AWB.
Dzisiaj wielcy krytykanci, a w czerwcu pierwsi beda chcieli w gore Wojtka podrzucac.
Nie jest to oszałamiająca gra ale lepsze to niż wyjeba..ć piłkę na afere do przodu , jak to ostatnio bywało.
Dobry napastnik
Udoskonaliś gre pozycyjną.
I będzie dobrze
Panowie "gryzący "trenera prawie w każdym wątku
Miejcie odwagę i załużcie sobie wątek np. Stawowy musi odejśc - nikt wam go nie zamknie ;)
Trapez dla jasnosci taki watek sie pojawil i zostal zamkniety przez tych do ktorych pijesz, potem skasowany.
koriksc Napisał(a):
> Kolejne zwyciestwo, kolejne 3 pkt, a kilku
> forumowiczow nie umie sie cieszyc i docenic
> warsztatu szkoleniowego trenera, bredzac i
> szukajác dziury w calym.
> Karwin to chyba nie moze dojsc po podbrodkowym od
> Trapeza, majaczy do dzis.
> AWB natomiast po kolejnych zwyciestwach Stawa,
> bedzie rwal sobie wlosy z glowy wystarczajáco juz
> podstarzalego-lekkolysiejácego AWB.
>
> Dzisiaj wielcy krytykanci, a w czerwcu pierwsi
> beda chcieli w gore Wojtka podrzucac.
Kori, ale tu chyba wszyscy chcą w czerwcu podrzucać WS.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)