No tak,najpierw napisali "Transmisję z tego spotkania przeprowadzi stacja Orange sport",a pózniej poprawili na "Relacja i ewentualne bramki z meczu tylko w Orange sport." czyli z transmisji live dupa.
-
-
[WIKTORIA] [2. kolejka] CRACOVIA-Arka Gdynia 29 sierpnia 19.30 (środa)
Nie badzcie egoistami - ja jestem skazany na tv.......potem Mknacy bedzie pisal jak to" Wielka Brytania " chce analizowac i oceniac Cracovie skoro nawet nie oglada jej gry i zdyskredytuje moj glos w dyskusji.
Jak wygramy 8-0 to wychodzimy na 2 miejsce w tabeli! :D
Piszcie proszę na bierząco bo siedzę w Bośni na wczasach i nigdzie nie mogę znaleźć w sieci
Tego radia się słuchać nie da...
Ciągłe buforowanie i przeskakiwanie komentarza...
Pozostało Radio Kraków...
rex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tego radia się słuchać nie da...
> Ciągłe buforowanie i przeskakiwanie
> komentarza...
> Pozostało Radio Kraków...
Mało powiedziane. Szlag trafia z tym pseudo-radiem. Radio Kraków puszcza na 90 minut meczu, może z 10 min. relacji...Ja dzwonie co chwilę do znajomych ;) Jedyna pewna relacja live.
SERCE W PASY Napisał(a):
> Piszcie proszę na bierząco bo siedzę w Bośni
> na wczasach i nigdzie nie mogę znaleźć w sieci
Tekstowa masz na Ekstraklasa net oraz na naszej oficjalnej. Samemu mi to tylko zostalo.
rex Napisał(a):
> Tego radia się słuchać nie da...
> Ciągłe buforowanie i przeskakiwanie
> komentarza...
> Pozostało Radio Kraków...
własnie kilka minut temu przestałem się dziwić dlaczego tydzień temu Profesor się wku.r.wi.ł :)
Czerwień. Arka w 10-ciu.
chamskie zachowanie Sobieraja, który łokciem nokautuje Władka.
Ale jak juz zrezygnowaliscie ze sluchania w Radio Gol to od razu sie jakosc relacji poprawila ;)
W Wilnie radio gol nie działa :(
przełączcie sobie na media player classic - mi sie jakosc poprawiła , mozna wreszcie posłuchać
we Francji śmiga :) pozdro Pasiastych radiosłuchaczy:P
heh, 11 na 10 zatem, trzeba cisnac, mizeria tak bez transmisji obrazu :/ eh zycie
Cisnąć cisnąć od początku.
Strzały celne:
Cracovia 1 Arka 3
Niecelne: 9:1
13 min do końca meczu.
Gol????
Na flash score mam jeden.......
Chyba cos po.ebali..
relacja live 73 Cracovia strzela gola a wynik 0-0 ??????
w radiu nie było 83 min a tutaj flash score podają ze padła w 75min:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)