konrad_cracovia,
Karpaty moim zdaniem jednak z mocną RTS-owską zajawką, GTS u nich kilka osób ale tak jak piszesz po wioskach, z Gorlic - owszem - w cholerę wiślaków - flagi/vlepki/ - natomiast Glinik to też jednak Widzew (sic!), swego czasu na RTS nawet wspólne flagi Glinik-Karpaty wisiały,
ponadto z tymi Jaskółkami bym widział inaczej, w Krośnie jednak sympatii do Unii nie było, gdyby Krosno było wiślackie choć w 5% - nie sympatyzowałbym z nimi, a tak... RTS - co mnie tam,
zarówno Unia T. jak i Stal Rz (nie mówiąc o Resovii) w Krośnie praktycznie nie istniały, teraz nie wiem jak jest ale w moich czasach to ja byłem sabotażystą z Cracovii malującym nocami krośnieńskie mury napisami o Pasach
sporo tego powstało, czasem ktoś zamalował ale ja Krosno znam jak własną kieszeń i wiedziałem kiedy się kręcić po ulicach żeby żywego ducha nie spotkać ;)
zresztą o Arce też sporo gryzmoliłem, pamiętam taki nawet duży napis MZKS ARKA jaki popełniłem na kiosku przy dworcu na Kolejowej, przetrwał całkiem długo, to musiał byś jakiś 1995 rok,
to były akurat smutne czasy dla Areczki bo w 31 maja 95 w ówczesnej II lidze Wiłsa Kraków pokonała naszą Areczkę aż 9:0, było sporo gontw po mieście, wtedy przecież przyjaźń cracovsko-gdyńska kwitła aż miło i kwitnie do dziś,
dziś będzie: Pasy - Arka 2:1 :)
pozdr konrad
-
-
[WIKTORIA] [2. kolejka] CRACOVIA-Arka Gdynia 29 sierpnia 19.30 (środa)
RoMan to dział piłkarski a nie wspominkowy więc pisz na temat np. jaka taktyka będzie dzisiaj w meczu z Arką.
No i to słuszna uwaga A.W.B. kącik wspomnień jest gdzie indziej
Uważam, że mecz będzie bardzo ciężki i jak go zremisujemy to nie będzie źle.
Każda wygrana będzie wielkim sukcesem.Może być nawet 1:0 strzelone pośladkiem Kosanowicia w 90 minucie :)
rewolucyjną taktykę zaproponował swego czasu grający w Cracovii Arek Radomski,
WAŻNE ŻEBY GRAĆ NA ZERO Z TYŁU A Z PRZODU ZAWSZE COŚ SIĘ STRZELI,
Radomski nie gra już w Pasach, podobno urzeczony tą taktyką Platini zaprosił go do ścisłego kierownictwa UEFA
ale najważniejsze że tak dziś zagramy,
na zero z tyłu i coś ukłuć z przodu!
co nie?
A jak wyjdziemy na prowadzenie jeden - zero to bronimy wyniku i taktyka ''autobus w bramce''.
jak mamy awansowac to takie mecze jak dzis trzeba wygrywac :) Jak przegramy to juz bedzie 5 ptk straty do Floty i po 3 do Arki i Zawiszy. Mecz bedzie napewno bardziej otwarty niz ten ze Stomilem ... ale Arka takie okazje jakie mial nasz ostatni rywal napewno wykorzysta. Az jestem ciekaw jak zaprezentuje sie nasza obrona bo nie oszukujmy sie, nie mieli do tej pory jakiejs wielkiem okazji do sprawdzenia sie.
autobus w bramce
to się zawsze sprawdza
podobno wczoraj nasi ćwiczyli to na treningu
Stawowy ustawił ich w autobus przed bramką i kazał naśladować warkot silnika i odgłos zamykanych drzwi
kilku zawodników miało ciężej bo udawało toczące się koła,
ale i tak nie było najgorzej bo autobus generalnie stał
stał ustawiony w bramce
Na stronie Orange sport pisze że stacja przeprowadzi transmisję z meczu Cracovia-Arka więc Ci którzy nie będą mogli przyjść na mecz prawdopodobnie będą mogli obejrzeć spotkanie w tv.
http://www.orange.pl/program-tv-os.phtml gdzie?
http://www.orange.pl/kid,4001624719,id,4002738187,title,Cracovia-Arka-czyli-I-liga-odrabia-zaleglosci,video.html
Z tym że w ramówce ani słowa.
.
"Relację ze stadionu i bramki z meczu pokaże Orange Sport". Czyli pewnie tylko wzmianka w Sport Raporcie, czy tam jak to się nazywa.
Dodatkowo jeszcze nie będzie transmisji w niedziele ze spotkania w Ząbkach. Zamiast tego będzie mecz.. ŁKSu z Wartą.
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Relację ze stadionu i bramki z meczu pokaże
> Orange Sport". Czyli pewnie tylko wzmianka w Sport
> Raporcie, czy tam jak to się nazywa.
Ja tam widzę: [i]W środę o godzinie 19.30 Cracovia podejmie Arkę Gdynia w zaległym meczu drugiej kolejki I ligi. Zobacz, co nas czeka. [b]Transmisję[/b] z tego spotkania przeprowadzi stacja Orange sport.[/i]
Boje się że Areczka strzeli na 0:1, a my będziemy musieli gonić wynik i skończy się 1:1.
W każdym razie Areczce życzę byśmy razem awansowali do ekstraklasy.
Wygramy 2-0 :) Bramki:Budzik,który nie będzie zbytnio manifestował swojej radości i Mateusz Żytko ;)
Bucky Nome Napisał(a):
> Kamaz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > "Relację ze stadionu i bramki z meczu pokaże
> > Orange Sport". Czyli pewnie tylko wzmianka w
> Sport
> > Raporcie, czy tam jak to się nazywa.
>
> Ja tam widzę: W środę o godzinie 19.30 Cracovia
> podejmie Arkę Gdynia w zaległym meczu drugiej
> kolejki I ligi. Zobacz, co nas czeka. Transmisję
> z tego spotkania przeprowadzi stacja Orange sport.
Oglądnij film, a zobaczysz to, co ja napisałem :)
Końcówka zapowiedzi może być dwojako zrozumiana. Podają troche sprzeczne informacje więc skłaniałbym się raczej ku tezie Kamaza, ale może jednak Orange zrobi niespodzianke;)?
[b]Dostaliśmy potwierdzenie od stacji Orange Sport, że jutrzejszy mecz Cracovii z Arką nie będzie transmitowany na antenie tej stacji.[/b] Pierwotnie planowana była transmisja, lecz po zmianie terminu meczu, nie znalazł się on w ramówce Orange Sport.
źródło:arkowcy.pl
i bardzo dobrze ... (dla nas:P) ale jak mecz leci w TV to czesci osob nie chce sie dupy ruszyc na stadion ^^
wiLLu Napisał(a):
> i bardzo dobrze ... (dla nas:P) ale jak mecz leci
> w TV to czesci osob nie chce sie dupy ruszyc na
> stadion ^^
Ja z kolei jestem mocno niepocieszony.
Karnet mam, ale już na drugi mecz z rzędu nie mogę pójść ze względu na anginę...
Niech to krew zaleje...
A żeby było śmieszniej, jeśli mecz z ŁKSem nie zostanie przełożony to najprawdopodobniej również i jego nie zobaczę, bo nie będzie mnie wtedy w PL...
Brrrrr!
Do Boju Cracovia!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)