Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Już nie "pierdzielcie" bo Edgara na dzień dobry
> zatrudni połowa Klubów ekstraklasy.
Dałbym mu jednak najpierw kopnąć piłkę w ekstraklasie ;)
-
-
Edgar Bernhardt - Witamy w Pasach!
na to zapewne czeka zarząd. jak coś kopnie w ex to pewnie dostanie lukratywną umowę. ja bym tak zrobił i dałbym na kilka kolejek przed zimą jak coś.
31 dni później
Może ktoś kumaty mi wytłumaczy czy Edek jest na kogoś obrażony? Dziś cały czas grał chodzonego, owszem miał kilka dryblingów ale ogólnie jakby obok..
To chyba na innym meczu byliśmy.
piotrek67 Napisał(a):
> To chyba na innym meczu byliśmy.
Ja byłem na tym samym co Ty.
Może jestem przewrażliwiony :) Ale była taka sytuacja: że przy 0:1 idzie kontra, Marciniak lewą flanką a Edziu człapie. Później przerwa na wodę, wszyscy lecą do Stawowego a Edek zero reakcji i głowa w drugą stronę.
A może po prostu się czepiam...
Goraco dzisiaj było wręcz upalnie ,emocje sięgały zenitu tak więc wszystko jest możliwe.
Natomiast po meczu w przeciwieństwie do niektórych gwiazdek chodził dookoła stadionu i przybijał piony a nawet znajomemu dał koszulkę.
A to że chciałby grać więcej niż gwiazdy które zastąpił to nie ma się co dziwic ,Nowak wypowiadał się podobnie że jest gotowy na gre od początku a W.S. mówi że rezerwowi/Saidi,Nowak,Edek/ muszą się sprawdzić na treningach -paranoja !!!
Edgar jest skromnym,dowartościowanym piłkarzem.nie byle jakimś grajkiem.on robi róźnice.EDEK DZIĘKUJE JESZCZE RAZ ZA KOSZULKE!
A tak po polsku? :D
7 dni później
jeden z niewielu który umiejętnościami dorównuję ekstraklasie i któremu zależy na dobru Cracovii, a nie tylko na rodzinie i dzieciach...
MamPorachunki Napisał(a):
> jeden z niewielu który umiejętnościami
> dorównuję ekstraklasie i któremu zależy na
> dobru Cracovii, a nie tylko na rodzinie i
> dzieciach...
Yyyy...?
13 dni później
Edek DUŻO ZDROWIA.
Niestety złamana kość śródstopia.
Przy okazji apel do Klubu. Nie doprowadźcie do tego co z Suworowem było.
Nie wolno Edka wpuścić za wcześnie.
ps: Straszne osłabienie:( Oby Saidi zaczął grać.
Bernhard doznał ciężkiej kontuzji na treningu po starciu z Markiem Wasilukiem. Co potwierdza również portal terazpasy:
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Peknieta-kosc-Bernhardta
Jak bym był złośliwy to napisałbym, że Wasiluk nie tylko nie okazał się żadnym wzmocnieniem a wręcz przeciwnie. Jeszcze nie zdążył wyjść nawet na boisko a już przyczynił się do "skasowania" jednego z najlepszych zawodników w drużynie. Niczym piąta kolumna !
Edi wracaj do zdrowia Cracovia czeka.
Zdrowiej Edi, szkoda, że nie zagrasz w derbach, bo na pewno dałbyś z siebie 200%
Wielkie osłabienie...
Kto jak kto,ale Ty byś nam był bardzo potrzebny w dwóch szlagierowych meczach,wielka strata. Wracaj jak najszybciej do zdrowia Edi !
jeba.ny wasiluk same problemy przez niego
22 dni później
Twoja absencja miała wynieś ok 6 tygodni, a teraz się dowiaduję, że może załapiesz się na mecz z Koroną tj ostatni mecz I rundy. Oj medycy, medycy. Bardziej by pasowało słowo konowały.
szuwarek Napisał(a):
> Twoja absencja miała wynieś ok 6 tygodni, a
> teraz się dowiaduję, że może załapiesz się
> na mecz z Koroną tj ostatni mecz I rundy. Oj
> medycy, medycy. Bardziej by pasowało słowo
> konowały.
A bo to pierwszy raz???? Widziałem to juz przy pierwszej kontuzji Saidiego.... to niekończąca się historia...
A nadlekarz ,masażysta i odnowiciel nietykalny i nienaruszalny... :(
Może Rmszar coś wie w tym temacie....
To na c huj ich trzymaja i placa pensje jak sie pajace wyznac nie potrafia!!!!!!
Moje wku rwienie sieglo zenitu na sztab lekarski!!Ile k urwa razy jeszcze maja sie pomylic z diagnoza zeby wyj ebac na zbity pysk!!!
Samo to ze pojechal z kontuzja do Lubina to podstawa do ich odstawienia i zastapienia kims kompetentnym a nie kolejnym koowalem!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)