Man of the Match!!
-
-
Damian Dąbrowski - witamy w Cracovii!
myśle podobnie jak konserwa i sterby, po za tym, zwróciła moją uwagę sytuacja z ok 50 min, zakończona wślizgiem Jendriska wycinającym przy okazji chyba Mraza, smród był po naszym pykanku na połowie Piasta, poleciała kontra, a Dąbrowski zamiast wracać sprintem opierdalał kogoś i sobie truchtał, miał też pare dość smrodliwych strat
zrobił ogromny progres od czasów czochrania, świetnie, ale nie róbice na siłe z gościa Bóg wie kogo
z tym opierdalaniem to mu weszło w krew, opierdala już wszystkich na około. Przejął pałeczkę po Pilarzu ?
A może powinien zjeść snickersa, bo gwiazdorzy?
No i niech trenuje strzały, bo mu nie wychodzą, albo niech się za to nie bierze.
gargamel9998 Napisał(a):
> [b]A może powinien zjeść snickersa, bo
> gwiazdorzy?[/b]
> No i niech trenuje strzały, bo mu nie wychodzą,
> albo niech się za to nie bierze.
Dobre . :D
8 dni później
Wczoraj trochę słabszy, ale jego podanie w drugiej połowie do Cetnara, to miodziu - tak doświadczony zawodnik jakim jest Cetnar, powinien to wykorzystać
oddał też dwa bardzo dobre strzały, podwajajać liczbę dobrych strzałów w sezonie :D
a na poważnie, pare błędów, pare błysków, dobry mecz, cały czas pod grą, motor w środku pola
szuwarek Napisał(a):
> Wczoraj trochę słabszy, ale jego podanie w
> drugiej połowie do Cetnara, to miodziu - tak
> doświadczony zawodnik jakim jest Cetnar, powinien
> to wykorzystać
Również podanie do Rakelsa, gdy odgwizdano spalonego .Strzały z dystansu bardzo grożne - efekt dodatkowego treningu ?
Wczorajsze strzały bardzo dobre podania również (do Cetnara i Rakelsa)
Może to efekt otrzymanej przeze mnie reprymendy? ;)
gargamel9998 Napisał(a):
> Wczorajsze strzały bardzo dobre podania również
> (do Cetnara i Rakelsa)
> Może to efekt otrzymanej przeze mnie reprymendy?
> ;)
Wobec tego mam prośbę do Szanownego Kolegi o "reprymendę" dla drużyny , może wygramy w Białymstoku .(:P)
Przesłuchanie 2x45
http://www.2x45.info/aktualnosci/39630/przesluchanie-2x45-43-damian-dabrowski-zamienilismy-trenerom-tablice-rejestracyjne-zdradzil-nas-monitoring/
Super Damian! Fajnie wypowiedziales sie w Canal+ po meczu z Jaga !
Kiedys dostaniesz szanse w kadrze!
Izbiku dzis tak dobrze znim nie bylo... Kilka strat na sytuacje bramkowe Damiana...
Dzis slabszy mecz ale nie najgorzej.
za to poprawił precyzje strzałów z dystansu
Dabro drugie miejsce w rankingu L+Extra. Wyzej Radoslaw Murawski o 1 punkt. :)
Gratulacje damian ale nie możesz sobie pozwolić na takie straty jak w drugiej połowie sobotniego meczu .
11 dni później
Prostopadłe podanie Dąbrowskiego w 5 min. Treningu noworocznego do Kapustki stadiony świata,żałowałem że nie padła bramka bo tę asystę obejrzał bym chyba ze 100 razy.Przez chwile sobie pomyślałem że chłopaka musi jeszcze trzymać alkohol bo na trzezwo takie piły posyłają tylko Pirlo,Iniesta czy inne Beckhamy hihi.Może trzeba dawać Damianowi walnąć jakąś sete przed meczem ;)
Tylko jak potem z kontrolą antydopingową, jeśli regularnie będzie sobie walił setkę przed meczem i może jeszcze w przerwie?
Głosujemy na Damiana do jedenastki Canal+
https://twitter.com/CANALPLUS_SPORT/status/683296075516637184
5 dni później
Piłkarze w dobrych humorach zjawili się na zajęciach. Najbardziej podekscytowany był Damian Dąbrowski, który czeka na narodziny córki. - Żona ma termin na 10 stycznia, chciałbym by Zuzia, bo tak będzie miała na imię córeczka, przyszła na świat jeszcze przed naszym wyjazdem na obóz, bym miał spokojną głowę - mówi defensywny pomocnik.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)