dezydery przestań chłopie mącić, bo nie tylko w tym temacie robisz wszystko by przysłonić radość ze zwycięstwa a zwłaszcza stylu, jakimiś żalami, pretensjami, przeszłością. Masz żal do niektórych użytkowników, uważając, że niedostatecznie doceniają trenera, powiedz im to na privie, ewentualnie załóż jakiś odrębny temacik (najlepiej na HP) ale skończ tu.
Tu jest 2012 rok a nie 2006, minęło 6 lat, pisze się nowa historia Pasów a czy WS będzie w niej bohaterem czy zerem to pokaże przyszłość. Osobiście mam wielkie nadzieje wobec Stawowego i wydaje mi się, że jego związek z Cracovią ma charakter predestynacji. On jest skazany na Pasy, a Pasy na niego, stąd ani on nie błysnie nigdzie indziej, ani Cracovia nie wybije się pod inną wodzą. Ale to tylko taka lekko mistyczna teoryjka ;)
-
-
[WIKTORIA] [PP] Zawisza-CRACOVIA 11 sierpnia
Dobry prognostyk przed pierwszym meczem z GKS Katowice. Dawno niw widziałem Cracovii, aby grała z takim charakterem i zacięciem.
Brawa dla Stawowowego, który teorię wcielił w życie!
dezydery ostrzezenie, jak bedziesz robil syf w kazdym temacie to pojedziesz na tygodniowe wakacje
Wreszcie zagraliśmy tak, że nie tylko był wynik (jak np. w meczu z rzeką na jesieni), ale również gra mogła się podobać.
PS: Marciniak najlepszy na boisku.
nie chce sie podniecać, bo jedna jaskółka wiosny nie czyni ale... Bez specjalnego nastawienia na Bóg wie co usiadłem przed tv i troche się usmiechnałem. Zwłaszcza, że gole strzelili ci, na których w życiu bym nie postawił. Parę akcji na poziomie b.fajnym i pare kiksów w obronie. Zawisza może jest faworytem ale to ciągle tylko zaplecze śmiesznej e-klasy. Cieszmy się, bo jest z czego -tak! Ale nie popadajmy w euforię
Jednak Skrzynia już jest strasznie wolny. Przy pierwszej bramce się zdrzemnął, a przy drugiej udawał że skacze do głowy.
Dziwnym trafem, tak sie zlozylo ze mam chlopa z Zawiszy w pracy. Spotkac go dzisiaj=bezcenne :)
Aprops, mowil ze ponad polowa skladu to byla pierwsza druzyna
Na pewno wyjściowy skład na mecz z GKS Tychy będzie wyglądał zupełnie inaczej niż ten, który rozpoczął zmagania z krakowianami. ? To nie jest tak, że przeciwko Cracovii wystawiłem rezerwy. Po prostu chciałem dać szansę pokazania się zawodnikom, którzy do tej pory występowali mniej. Mamy bardzo szeroką kadrę. W pierwszej połowie nie za bardzo realizowaliśmy założenia taktyczne, natomiast w drugiej tak przycisnęliśmy Cracovię, że ta wybijała piłkę w trybuny ? mówi Szatałow.
tak nas przycisnęli że stracili drugą bramkę :)
boleklolek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na pewno wyjściowy skład na mecz z GKS Tychy
> będzie wyglądał zupełnie inaczej niż ten,
> który rozpoczął zmagania z krakowianami. ? To
> nie jest tak, że przeciwko Cracovii wystawiłem
> rezerwy. Po prostu chciałem dać szansę
> pokazania się zawodnikom, którzy do tej pory
> występowali mniej. Mamy bardzo szeroką kadrę. W
> pierwszej połowie nie za bardzo realizowaliśmy
> założenia taktyczne, natomiast w drugiej tak
> przycisnęliśmy Cracovię, że ta wybijała
> piłkę w trybuny ? mówi Szatałow.
Wydawało mi się że widziałem Jurija na tym meczu ale to musiał być jednak ktoś inny :D
Przycisneli ha ha ha chyba rów w dupie Szatalow to błazen jakich malo !!! TYLKO PASY!!!
Zawisza nas przycisnął? Dobre sobie, ile oni mieli okazji w drugiej połowie? Bo zdaje mi się, że jedną klarowną i to po błędzie Pilarza w dodatku :)
skrót meczu oraz komentarze pomeczowe Sokołowskiego oraz Godlewskiego. Po takim meczu fajnie się je słucha ;)
http://www.orange.pl/kid,4000158865,id,4002710495,title,PP-Ekstra-podsumowanie-116-finalu-cz2,video.html
Szatałow stracił kontakt z rzeczywistością.Przez większość przypadków spod własnej bramki w chwilach zagrożenia wychodziliśmy klepiąc tych pseudo-grajków jak zwyczajnych chłopków.Zawsze wydawało mi się,że Szatałow uczy grać swoje zespoły gry piłką...A tu cała gra piłką polegała na...niegraniu piłką...tylko dzida do przodu na chaos i a nuż coś z tego będzie.Szczerze,to zawiedziony jestem grą Zawiszy.Myślałem,że rzeczywiście coś prezentują,a oni kilku podań nie potrafili między sobą wymienić.Ale dla nas w kontekście walki o miejsca premiowane awansem to coś jak najbardziej dobrego :)
ale pierdzielisz. Szatałow jest znany z gry mocnym pressingiem i swietnie wyprowadzanych kontro. Przypomnij sobie 10 minut pierwszej połowy jak nie mogliśmy wyjśc z 16stki. tak wlasnie wyglada filozofia gry Szatałowa. dzięki naszej dobrej grze wystarczyło im tych założen tylko na 10 minut.
to też,ale Polonia Bytom i Cracovia(pod jego wodzą) próbowały rownież grać piłką,czego u Zawiszy w ogóle nie widać.
nie mogli grac piłką bo mecze gra się jedną a tą właśnie mieliśmy my :) zobaczysz w innych meczach pewnie będą grać :P
w sumie tak...tyle,że po tym co zaprezentowaliśmy w pierwszej połowie i momentami w drugiej- granie piłką osiągnęło inny wymiar ;) Dla reszty pierwszoligowców nieosiągalny. :)
Szatałow ale Tychy dzisiaj przycisnołeś mieliście karnego graliściei ponad 30 min. w przewadze i ćma!!!
Wracając do meczu z Zawiszą, nikt tego chyba nie zauważył, ale z kolegą rafir93 rozkminiliśmy dzisiaj, że licząc rozgrywki Pucharu Polski, Pucharu Ekstraklasy i Ekstraklasy, ostatni raz na wyjeżdzie wygraliśmy więcej niż jedną bramką 16 listopada 2008 (2:0 z Górnikiem Zabrze) :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)