Byłem dziś na końcówce meczu i z tego co zauważyłem to na lodzie pokazali się m.in.: Dulęba, Kostuch i Kulik. Bronił chyba Radziszewski, ale tu pewności nie mam.
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2012\13
Ciekawe kiedy kolejny sparing na Siedleckiego ??
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Testujemy napastników a brak nam głównie
> obrońców...
jak dla mnie brakuje solidnego golkipera ,i obrońców typu Mojžíš,Zaťko ,Besch, czyli takich ktorzy dobrze grają z tyłu ale i potrafią strzelać lub wypracowywać gole !![color=#FF0000][b]Brakuje mi celnych strzałów na bramkę z pod niebieskiej [/b][/color] dla mnie to kwintesencja hokeja!
Islander Napisał(a):
> Byłem dziś na końcówce meczu i z tego co
> zauważyłem to na lodzie pokazali się m.in.:
> Dulęba, Kostuch i Kulik. Bronił chyba
> Radziszewski, ale tu pewności nie mam.
A w Unii grali: S. Kowalówka, Kłys i chyba Noworyta ale tu pewności nie mam :D
*REVENATOR* Napisał(a):
> !!Brakuje mi celnych strzałów na bramkę z pod
> niebieskiej dla mnie to kwintesencja hokeja!
Ależ były, specjalnie liczyłem, bo mam podobne zdanie do Ciebie. Naprawdę były. Trzy były.
*REVENATOR* Napisał(a):
> Ciekawe kiedy kolejny sparing na Siedleckiego ??
Wróble ćwierkają, że następny sparing na Siedleckiego będzie w najbliższy wtorek z Reprezentacją Polski U-20 (nie mam pewności co do kategorii wiekowej ale chyba tak), prawdopodobnie o godz. 18.00. !
Mi się dzisiaj bardzo podobał gol Tomka Cieślickiego (grającego nie wiedzieć czemu w koszulce Karcza z numerem 77), strzelony z okolic bulika z bardzo ostrego kąta ! :)
*REVENATOR* Napisał(a):
> jak dla mnie brakuje solidnego golkipera ,i
> obrońców typu Mojžíš,Zaťko ,Besch, czyli
> takich ktorzy dobrze grają z tyłu ale i
> potrafią strzelać lub wypracowywać gole
> !!Brakuje mi celnych strzałów na bramkę z pod
> niebieskiej dla mnie to kwintesencja hokeja!
Był Dutka do wzięcia za darmo...szkoda
jeszcze dwa zdania odnośnie obrońców ,przecież chyba lepiej wydać n.p. jakąś kasę i sprowadzić dwóch -trzech solidnych obrońców ,bo jak to sie mówi zrobią porządek przed naszą bramką jak i coś strzelą do bramki przeciwnika(takie jak dwa w jednym, :)) .Dlatego nie ukrywam ze dziwi mnie ze testujemy zagranicznych praktycznie tylko napastników?!Bo obrońca grający dobrze z tyłu i strzelający gole jest chyba więcej wart od dobrego napastnika ?!,choć cena chyba taka sama ?A więc po co przepłacać?.
jak na razie na siedem sparingów(liczę spotkania w turnieju ) 5 porażek i tylko 2 zwycięstwa
29 gole stracone ,23 strzelone -widać ze największe problemy mamy z tyłu bramka ,i obrona!
Niby tak, ale wg sparingów się nie ustawia tabeli, dlatego wyniki teraz ważne nie są. Weż Rev poprawkę na to, że spora część tych sparingów była grana przez +/-40% wartości Cracovii, bo byliśmy bez trzonowców (kadra). Do tego broni prawie non stop duet Mrugała-Kulig i to też jest w sumie dobrze, bo po to jest ten czas, żeby ich sprawdzić i jakoś ograć. Nie zmienia to oczywiście faktu, że w tym roku o każdy punkt będzie bardzo trudno, ale spokojnie, to tylko sparingi.
Z tym, że 100% racji masz - przydałoby się nająć jakichś porządnych defensorów, bez dwóch zdań.
weźcie najmijcie...
Czy jest jutro sparing z U-20? Jeśli ktoś wie proszę o informacje.
Tak, jutro o 18.
Dzięki :)
Ciekawy jestem czy znowu pojawi się ktoś na testach. Mam nadzieję na obrońców, bo z Oświęcimiem nasza defensywa poczynała sobie nieporadnie ;)
Jednak dzisiejszy sparing odwołany :(
I ponoć przeniesiony na czwartek
Proszę o info, czy gramy dzisiaj? Jeżeli tak to o której?
info z hokej net
Reprezentacja Polski do lat 20 ma za sobą dwa wyjazdowe spotkania sparingowe. Młodzi Polacy zmierzyli się na Słowacji z juniorskimi drużynami. W pierwszym meczu dwudziestka przegrała z HK Spišská Nová Ves 2-3, by dzień później pokonać 2-0 MHk 32 Liptovský Mikuláš. [b][color=#FF0000]Już dziś reprezentacja zagra następny mecz w Krakowie z Cracovią[/color][/b], a w piątek w Sosnowcu z miejscowym Zagłębiem.
Ciekawe o której? Można by pomyśleć że o 18 jak ostatnio, ale na hokejwpasy widnieje że o 17 jest trening młodzieży. I już sam nie wiem ka którą iść?
KUU..... ile się człowiek musi nakombinować żeby zobaczyć naszych w akcji.
Oficjalna milczy, jak zawsze
niestety trening żaków odwołany, więc najprawdopodobniej o 18.00
Na Małopolska TV jest info, że o 17.55 jest transmisja ze sparingu, czyli [b]mecz pewny o 18.00[/b] ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)