Na chwilę obecną Bayern gra najpiękniejszą piłkę na świecie. Nie wiem czy większa w tym zasługa Heynckess'a czy Guardioli, ale nie widzę ŻADNEJ drużyny, która mogłaby im w jakiś sposób zagrozić. Na dobre kilka lat zdominują każde rozgrywki.
Na pocieszenie bardzo spoko bramka Negredo!
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Bayern bawił się jak na treningu. Naprawdę jestem pod wrażeniem, przecież MC to klasowa drużyna, a dziś była między nimi różnica kilku poziomów.
siti to tylko siti. chce ich (bayern) juz na początek po grupach
Szkoda, że po meczu z Basel nie byłeś taki hop do przodu :)
jak ktos nie widzial asysty krzyzem di marii to tutaj [url]http://www.youtube.com/watch?v=nilODCjmfbY[/url]
Niestety na Bayern jedyną skuteczną taktyką jest autobus, co pokazała Chelsea w meczu o Superpuchar. City zagrało odważniej, wyżej i Niemcy to niesamowicie wykorzystali
Nie mam żadnej sympatii do Legii ale z żalem oglądałem dzisiejszy mecz, bo pokazał on jak bardzo tzw Ekstraklasa jest słaba na tle europejskiej III ligi.
gdzie jest ta legia ? Szpakowski gdzie jest ta legia? A mieli kasować miliony w lm.
Ja jeszcze od siebie dodam, że Steaua Bukareszt służy w LM za prawdziwy worek treningowy, wręcz żal patrzeć co z nimi robią przeciwnicy.
To też o czymś świadczy.
Ze ławka którą w Polsce są w stanie zrobić majstra w europie nie ma czego szukać. Może by coś ugrali jak bez kontuzji podstawowych graczy.
polecam wlaczyc c+ family 2, Inter - Roma, swietny meczyk, ach ten Totti, 37 lat, 230 bramek w serie A :)
dolozyl dzis 2, przy czym pierwsza to uderzenie perfekcja, do przerwy 0-3 , Gervinho w Romie a ten w Arsenalu to jakby dwaj inni goscie :)
Ronaldo!!!
co Ronaldo? poco wywołujesz piłkarsko zmarłych? z tego co wiem to już na emeryturze jest
Dzis wygrana Mlotow na WHL od niepamietnych czasow!!!!!3-0 mowi samo za siebie.Ja nie pamietam kiedy ostatnio wygrali z kogucikami na ich stadionie.
4:0 czyli Napoli %$%^$%^ p....i !!!
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzis wygrana Mlotow na WHL od niepamietnych
> czasow!!!!!3-0 mowi samo za siebie.Ja nie pamietam
> kiedy ostatnio wygrali z kogucikami na ich
> stadionie.
Ogromne brAWa!! Ściskałem mocno kciuki za Młoty i się udało :) Koguty rozniesione w pył, osttatni raz tak wysoko u siebie to chyba z City przegrali w 2011 roku 1-5. Brawo WHU!!
piękne zwycięstwo WHU!!! i chujowa porażka OM :(
11 dni później
widzieliscie bramke uznana dla Bayeru Leverkusen? czego trzeba aby ci twardoglowi wprowadzili sedziego video????
Ciiiicho dzieki temu grubą kasę wygrałem :D
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> widzieliscie bramke uznana dla Bayeru Leverkusen?
> czego trzeba aby ci twardoglowi wprowadzili
> sedziego video????
Takich jaj jeszcze w życiu nie widziałem.Swoją drogą bardzo dziwię się piłkarzom Bayeru,że nie przyznali się...Moralne zera.
edit: Tutaj filmik http://www.youtube.com/watch?v=X2Vg2F7k7Bc Szok....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Waf3ll, Goście (1)