Na chwilę obecną Bayern gra najpiękniejszą piłkę na świecie. Nie wiem czy większa w tym zasługa Heynckess'a czy Guardioli, ale nie widzę ŻADNEJ drużyny, która mogłaby im w jakiś sposób zagrozić. Na dobre kilka lat zdominują każde rozgrywki.
Na pocieszenie bardzo spoko bramka Negredo!
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Bayern bawił się jak na treningu. Naprawdę jestem pod wrażeniem, przecież MC to klasowa drużyna, a dziś była między nimi różnica kilku poziomów.
siti to tylko siti. chce ich (bayern) juz na początek po grupach
Szkoda, że po meczu z Basel nie byłeś taki hop do przodu :)
jak ktos nie widzial asysty krzyzem di marii to tutaj [url]http://www.youtube.com/watch?v=nilODCjmfbY[/url]
Niestety na Bayern jedyną skuteczną taktyką jest autobus, co pokazała Chelsea w meczu o Superpuchar. City zagrało odważniej, wyżej i Niemcy to niesamowicie wykorzystali
Nie mam żadnej sympatii do Legii ale z żalem oglądałem dzisiejszy mecz, bo pokazał on jak bardzo tzw Ekstraklasa jest słaba na tle europejskiej III ligi.
gdzie jest ta legia ? Szpakowski gdzie jest ta legia? A mieli kasować miliony w lm.
Ja jeszcze od siebie dodam, że Steaua Bukareszt służy w LM za prawdziwy worek treningowy, wręcz żal patrzeć co z nimi robią przeciwnicy.
To też o czymś świadczy.
Ze ławka którą w Polsce są w stanie zrobić majstra w europie nie ma czego szukać. Może by coś ugrali jak bez kontuzji podstawowych graczy.
polecam wlaczyc c+ family 2, Inter - Roma, swietny meczyk, ach ten Totti, 37 lat, 230 bramek w serie A :)
dolozyl dzis 2, przy czym pierwsza to uderzenie perfekcja, do przerwy 0-3 , Gervinho w Romie a ten w Arsenalu to jakby dwaj inni goscie :)
Ronaldo!!!
co Ronaldo? poco wywołujesz piłkarsko zmarłych? z tego co wiem to już na emeryturze jest
Dzis wygrana Mlotow na WHL od niepamietnych czasow!!!!!3-0 mowi samo za siebie.Ja nie pamietam kiedy ostatnio wygrali z kogucikami na ich stadionie.
4:0 czyli Napoli %$%^$%^ p....i !!!
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzis wygrana Mlotow na WHL od niepamietnych
> czasow!!!!!3-0 mowi samo za siebie.Ja nie pamietam
> kiedy ostatnio wygrali z kogucikami na ich
> stadionie.
Ogromne brAWa!! Ściskałem mocno kciuki za Młoty i się udało :) Koguty rozniesione w pył, osttatni raz tak wysoko u siebie to chyba z City przegrali w 2011 roku 1-5. Brawo WHU!!
piękne zwycięstwo WHU!!! i chujowa porażka OM :(
11 dni później
widzieliscie bramke uznana dla Bayeru Leverkusen? czego trzeba aby ci twardoglowi wprowadzili sedziego video????
Ciiiicho dzieki temu grubą kasę wygrałem :D
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> widzieliscie bramke uznana dla Bayeru Leverkusen?
> czego trzeba aby ci twardoglowi wprowadzili
> sedziego video????
Takich jaj jeszcze w życiu nie widziałem.Swoją drogą bardzo dziwię się piłkarzom Bayeru,że nie przyznali się...Moralne zera.
edit: Tutaj filmik http://www.youtube.com/watch?v=X2Vg2F7k7Bc Szok....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)