no troche mnie nie było więc pewnie nie wiecie co się dzieje w piłce jak nie gra. więc tak:
Taarabt w Fulham.
Lugano w WBA.
Dempsey odleciał do Stanów.
Gervinho w Romie.
Remy w Newcastle.
Matri blisko Napoli.
Martinez zostaje w Porto.
Newcastle negocjowało też z Gomisem, bo Lyon przyjął oferte za niego ale nie wiem jak to sie ma do pozyskania Remiego.
United odrzuciło drugą ofertę za Rooneya. Ten ponoć przez to nie wystąpił jeszcze w żadnym meczu sparingowym chociaż oficjalnie mówi się o kontuzji.
Podobnie jest z D.Luizem który oficjalnie nie grał z Milanem przez kontuzje ale ponoć ma to być jedynie zasłona dymna dla rozmów z katalończykami. mówi się o 45 milionach funtów.
Stąd też plotki, że Mou chce Varane'a, ten ponoć ma klauzule 30 baniek euro.
znalazłem na necie tez ranking najdroższych transfeów lipca
10. Kokorin 19 baniek z Dynama do Anży
9. Paulinho do Tottenhamu za 20 baniek
8. Negredo do City za 25
7. Alcantara do Monachium też za 25
6. Jovetic do City za 26
5. Mkhitaryan z doniecka do bvb za 27,5
4. Marquinhos 32 z Romy do PSG
3. Illarramendi do Realu za 32
2. Higuain za 37
no i 1. Cavani 65
ciekawostka jeszcze. kibic Sunderlandu dostał 3 lata zakazu stadionowego za rasistowski gest w kierunku Lukaku. po bramce gdy ten się cieszył przed trybunami miał udawać małpe oto zdjęcie:
[img]http://www.voice-online.co.uk/sites/default/files/imagecache/455/abuse_lukaku.jpg[/img]
a tu ta ciekawostka :) [i]Na pierwszej rozprawie sądowej fan 'Czarnych Kotów' nie przyznał się do winy i twierdził, iż nie udawał zachowań goryla, a tańczył 'chicken dance'. Jednak po tym jak powyższe zdjęcie trafiło do policji to Anglik zmienił swoje zeznania.[/i]
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
trwa meczyk el LM Maccabi- Basel, dzieje sie, polecam
ponizej link do soapcasta
sop://broker.sopcast.com:3912/144378
Postiga w Valencii.
Suarez ma zlozyc requesta, mowi oficjalnie, że umawiał się z włodarzami, że pozwolą mu odejść jak nie wejdą do LM i ktoś wyłoży 40 baniek funtów. tyle daje Arsenal i bardzo chce się tam przenieść.
Anzi ma robic wyprzedaz, brakuje kasy i mają zmieniać polityke transferową, do wzięcia ciekawe grajki.
Mówcie co chcecie, ale WKS bardzo ładnie zagrał, niezależnie od klubowych sympatii i antypatii.
Nie wiem, nie oglądałem. Jak widzę w pucharach te WKS-y, CWKS-y, a wcześniej GTS-y, to czuję się jekby mnie ktoś w czasie przeniósł wstecz przynajmniej o jakieś ćwierć wieku. Ohyda...
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1865085,page=1
To jest moim zdaniem bardziej odpowiedni wątek do komentowania meczu WKS-u.
ladny meczyl na C+ sport Bordeaux-Monaco
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ladny meczyl na C+ sport Bordeaux-Monaco
ogólnie zapowiada się ciekawy sezon. Niestety Marsylia bez szans na pierwszą trójkę :( w LM też będzie ciężko
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ladny meczyl na C+ sport Bordeaux-Monaco
oglądałem......... i potwierdzam choć Monaco dla mnie grało atrakcyjniejszą piłke
5 dni później
Looking for a home in West London, Wayne? - taki napis widniał na służbowym samochodzie firmy Zoopla, która zajmuje się sondowaniem cen nieruchomości na rynku.
Zoopla.co.uk, która jest sponsorem West Bromwich Albion ponoć może pomóc Wayne'owi Rooney'owi w znalezieniu mieszkania w Zachodnim Londynie, gdyby ten zdecydował się na transfer do Chelsea.
Paddy Power z tej firmy wpadł na pomysł, aby na firmowym samochodzie widniał napis 'Wayne, szukasz domu w Zachodnim Londynie?', a później ten samochód zaparkować pod... Old Trafford.
[img]http://images.dailyexpress.co.uk/img/dynamic/67/590x/secondary/66255.jpg[/img]
dobre :D
Heh. W Premiership coraz większe pieniądze. Wg Rzeczpospolitej ostatnia drużyna obecnego sezonu otrzyma za prawa transmisyjne tyle, co Manchester United w ubiegłym sezonie. I nie trzeba dzielić punktów :)
http://www.rp.pl/artykul/585945,1039549-Seksowna-Chelsea--magiczna-Barca.html
Lewy już ponoć po podwyżce... Czaruś K. liczy kaskę :D
Jutro rusza najlepsza pod wzgledem gry i walki liga!!!Premier League!!!
Mistrz bedzie z trjki City MU lub Romany ze wskazaniem na niebieska czesc Manchesteru.
WHU mysle spokojne 10miejsce.
Nieslodzianki na pewno Swansea i West Bromwich Albion ze wskazaniem na druzyne Clarka i letnie wzmocnienia.Mysle ze bedzie ciekawie i obym sie nie mylil!!!!
COME ON YOU IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wierzę w Tottenham :)
karty juz dawno rozdane. wszystkie trofea dla wielkiej Chelsea. we Włoszech jak zwykle wielki Juventus a reszte kontynentu mam gleboko w du
Jeśli chodzi o Włochy to najchętniej na pierwszym miejscu widziałbym Napoli. Szkoda, że Juve za silne...
Anglia ruszyła! Już w pierwszym meczu sezonu 13/14 niesamowite emocje na Anfield. LFC, gdyby nie bramkarz Stoke, spokojnie 3-4 bramki powinno zdobyć, a zamiast tego nerwówka i w ostatnich minutach Mignolet broni karnego i dobitke! The Reds liderem! :)
Ostatni raz w tym sezonie :D
zimny prysznic dla Arsenalu na poczatek, po 2 latach cienkich wyglada na to ze Aston Villa ma bardzo ciekawa druzyne :)
Mlodziak Benteke zostal, mimo ze na pewno wielu mialo na niego chrapke. Koszmarny upadek Sagni, az czlowieka wzdryga, ale na szczescie chyba nic powaznego mu sie nie stalo
brawo Aston Villa spoko meczyk był, teraz czas na porażkę mu w Walii
wenger niech weznie wozek i niech jedzie na zakupy bo nie ma kim grac
Arsenal jak co roku... Jakoś doczłapie do pucharów. A szkoda.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)