WIGAAAAAN !!!!
coś wspaniałego, lepiej to nie mogło się ułożyć ! Co tam spadek skoro zdobywa się najstarsze i ciągle b.prestiżowe trofeum
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Niespodzianka duzego kalibru!
Fani Wigan nawet po ceremonii nie wierzyli ,ze wygrali z MC !
City zagralo fatalnie - Wigan zdecydowanie lepszy w wyprowadzaniu kontr i ...ta perfekcyjna glowka po rzucie roznym.
Ogolnie jestem zawiedziony poziomem meczu .
Wole El Passo atmosfere!
Oglądałem w tv i duza niespodzianka chodz wole MC to Wigan zaskoczyło na duzy plus z przebiegu całego meczu wygrali zasłużenie taka moja opinia.MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piszecie o bzdurach jakis siti sriti a tymczasem mogliscie wczoraj ogladac jak Legenda przechodzi do historii. 202 i 203 bramka WIELKIEGO Francka Lamparda w barwach Chelsea. pokazcie mi drugiego takiego pomocnika na świecie. a złota piłka i tak dla lessiego co nie ?:)
Santo, jak mieliśmy pisać o Francku Lampardzie, jak takiego grojka nie ma na świecie? :)
FranK Lampard rzeczywiście przeszedł do historii :)
Nie sympatyzuje z MU ale dzis ogladalem ich mecz bo dzis historyczna chwila.
Odejscie WIELKIEJ LEGENDY PILKI ANGIELSKIEJ SIR ALEXA FERGUSONA!!!!
Wielka postac pilki noznej na calym swiecie! 27lat na stanowisku trenera w MU.
Good Bye Sir Alex Ferguson!!!
Immortal Alex!!!
Falcao w Monaco ! ciekawie się zapowiada nowy sezon w Ligue 1
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/18541/a-jednak-radamel-falcao-w-as-monaco-za-60-mln-euro-nastepny-bedzie-carlos-tevez/
Bayern - Borussia 1:0, póki co :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/486732_502503993150308_1588786970_n.jpg
?
haha 24.05 :)
fani "polskiej" borussi nawet nie wiedzą kiedy mają finał LM?
haha w nocy, na pol spiac gapilem sie na to zdjecie i nie moglem skumac gdzie jest haczyk :D
PIĘKNIE K#@WA! W DOLICZONYM!
w morde jeza... Benfica w ciagu tygodnia dostaje 2 bramki w doliczonym, i ups, nie ma 2 trofeow (liga, jeszcze 1 kolejka ale szanse nikle)....
Drodzy Państwo tak o to druga ciekawostka. Pierwszy raz w historii (ze względu na rozgrywanie finału LE tydzien wczesniej od finału LM) jedna drużyna jest JEDNOCZEŚNIE w posiadaniu dwóch najważniejszych trofeów w Europie. Przechodzimy tymsamym do historii. Dołączamy do 3 drużyn, które zdobyły 3 najważniejsze trofea na starym kontynencie.
Czekamy na Bayern w superpucharze
aha, angielskie murzyny znów górą.
dzięki za info, bo oglądałem Tap Madl z moją kobietą
i nie żałuję :)
THE BLUES !!!! Piękny wieczór ;)
ciekawostka z Premiership - saldo transferowe z 5 lat.
[img]https://pbs.twimg.com/media/BKX7QG5CUAA-pNG.png:large[/img]
a wczorajsze bramki Chelsea to pochwała prostoty
Po Fergusonie i Schols-ie w ten weekend kolejny swietny pilkarz konczy kariere!
Jamie Carragher konczy wspaniala kariere w Liverpoolu.Oddany klubowi cala kariere w ktorej zabraklo niestety mistrzostwa.
Legenda LFC rozzegra swoj ostatni mecz w niedziele z QPR.
Mysle ze mogl jeszcze sezon pograc bo forme w 2013(2012 troszke slabiej gral) roku mial dosc rowna i byl pewnym punktem obrony.
no róznie z tą formą bywało. Dobrze, że wie kiedy odejść.
Dla mnie ikona przywiązania do barw klubowych - w dzisiejszych czasach tacy powinni miec pomniki.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po Fergusonie i Schols-ie w ten weekend kolejny
> swietny pilkarz konczy kariere!
>
> Jamie Carragher konczy wspaniala kariere w
> Liverpoolu.Oddany klubowi cala kariere w ktorej
> zabraklo niestety mistrzostwa.
> Legenda LFC rozzegra swoj ostatni mecz w niedziele
> z QPR.
>
> Mysle ze mogl jeszcze sezon pograc bo forme w
> 2013(2012 troszke slabiej gral) roku mial dosc
> rowna i byl pewnym punktem obrony.
do kolekcji dochodzi Beckham
http://transfery.info/57631,koniec-kariery-beckhama
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
MakuKSC, Goście (2)