WIGAAAAAN !!!!
coś wspaniałego, lepiej to nie mogło się ułożyć ! Co tam spadek skoro zdobywa się najstarsze i ciągle b.prestiżowe trofeum
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Niespodzianka duzego kalibru!
Fani Wigan nawet po ceremonii nie wierzyli ,ze wygrali z MC !
City zagralo fatalnie - Wigan zdecydowanie lepszy w wyprowadzaniu kontr i ...ta perfekcyjna glowka po rzucie roznym.
Ogolnie jestem zawiedziony poziomem meczu .
Wole El Passo atmosfere!
Oglądałem w tv i duza niespodzianka chodz wole MC to Wigan zaskoczyło na duzy plus z przebiegu całego meczu wygrali zasłużenie taka moja opinia.MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piszecie o bzdurach jakis siti sriti a tymczasem mogliscie wczoraj ogladac jak Legenda przechodzi do historii. 202 i 203 bramka WIELKIEGO Francka Lamparda w barwach Chelsea. pokazcie mi drugiego takiego pomocnika na świecie. a złota piłka i tak dla lessiego co nie ?:)
Santo, jak mieliśmy pisać o Francku Lampardzie, jak takiego grojka nie ma na świecie? :)
FranK Lampard rzeczywiście przeszedł do historii :)
Nie sympatyzuje z MU ale dzis ogladalem ich mecz bo dzis historyczna chwila.
Odejscie WIELKIEJ LEGENDY PILKI ANGIELSKIEJ SIR ALEXA FERGUSONA!!!!
Wielka postac pilki noznej na calym swiecie! 27lat na stanowisku trenera w MU.
Good Bye Sir Alex Ferguson!!!
Immortal Alex!!!
Falcao w Monaco ! ciekawie się zapowiada nowy sezon w Ligue 1
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/18541/a-jednak-radamel-falcao-w-as-monaco-za-60-mln-euro-nastepny-bedzie-carlos-tevez/
Bayern - Borussia 1:0, póki co :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/486732_502503993150308_1588786970_n.jpg
?
haha 24.05 :)
fani "polskiej" borussi nawet nie wiedzą kiedy mają finał LM?
haha w nocy, na pol spiac gapilem sie na to zdjecie i nie moglem skumac gdzie jest haczyk :D
PIĘKNIE K#@WA! W DOLICZONYM!
w morde jeza... Benfica w ciagu tygodnia dostaje 2 bramki w doliczonym, i ups, nie ma 2 trofeow (liga, jeszcze 1 kolejka ale szanse nikle)....
Drodzy Państwo tak o to druga ciekawostka. Pierwszy raz w historii (ze względu na rozgrywanie finału LE tydzien wczesniej od finału LM) jedna drużyna jest JEDNOCZEŚNIE w posiadaniu dwóch najważniejszych trofeów w Europie. Przechodzimy tymsamym do historii. Dołączamy do 3 drużyn, które zdobyły 3 najważniejsze trofea na starym kontynencie.
Czekamy na Bayern w superpucharze
aha, angielskie murzyny znów górą.
dzięki za info, bo oglądałem Tap Madl z moją kobietą
i nie żałuję :)
THE BLUES !!!! Piękny wieczór ;)
ciekawostka z Premiership - saldo transferowe z 5 lat.
[img]https://pbs.twimg.com/media/BKX7QG5CUAA-pNG.png:large[/img]
a wczorajsze bramki Chelsea to pochwała prostoty
Po Fergusonie i Schols-ie w ten weekend kolejny swietny pilkarz konczy kariere!
Jamie Carragher konczy wspaniala kariere w Liverpoolu.Oddany klubowi cala kariere w ktorej zabraklo niestety mistrzostwa.
Legenda LFC rozzegra swoj ostatni mecz w niedziele z QPR.
Mysle ze mogl jeszcze sezon pograc bo forme w 2013(2012 troszke slabiej gral) roku mial dosc rowna i byl pewnym punktem obrony.
no róznie z tą formą bywało. Dobrze, że wie kiedy odejść.
Dla mnie ikona przywiązania do barw klubowych - w dzisiejszych czasach tacy powinni miec pomniki.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po Fergusonie i Schols-ie w ten weekend kolejny
> swietny pilkarz konczy kariere!
>
> Jamie Carragher konczy wspaniala kariere w
> Liverpoolu.Oddany klubowi cala kariere w ktorej
> zabraklo niestety mistrzostwa.
> Legenda LFC rozzegra swoj ostatni mecz w niedziele
> z QPR.
>
> Mysle ze mogl jeszcze sezon pograc bo forme w
> 2013(2012 troszke slabiej gral) roku mial dosc
> rowna i byl pewnym punktem obrony.
do kolekcji dochodzi Beckham
http://transfery.info/57631,koniec-kariery-beckhama
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)