SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zastanow sie jeden z drugim jakby Cracovia miala
> grac w takim finale a nawet w finale PP na
> Narodowym i nagle sie okazuje ze dostajemy 20%
> biletów. to niezły skandal.
20% Narodowego to ok.10.000
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
widzę, że nikt się jeszcze nie zająknął na temat frajera ze szmacianego klubu, a konkretnie Davida Luiza (pseudonim symulant) ;)
[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944178_471169926288069_100069738_n.jpg[/img]
z resztą, to już norma, Luiz przejął pałeczkę po Drogbie, który więcej leżał na murawie i przebywał poza boiskiem, niż biegał ;)
Santo Ci zaraz napisze że to grymas bólu a że symuluje tylko Barcelona :)
[img]http://i.wp.pl/a/f/gif/31090/david_luiz_smieje.gif[/img]
czyste frajerstwo co tu dużo mówić :)
ale odkupuje to mieleniem napastników i pięknymi bramkami więc wybaczam
Kibice AIK uczcili pamiec Ivana Turiny
http://nyheter.se.msn.com/inrikes/se-fansens-r%c3%b6rande-hyllningar-till-ivan-turina
:(
Ehh. A tak sobię ostrzyłem zęby na niemiecki finał LM a tu nawet go nie obejrzę. Dziękuję wspaniałemu pzpn za ustalenie w tym terminie meczu z Polonią Bytom.
Luiz wyjaśnia:
Od dwóch dni internet żyje teatralnym upadkiem Davida Luiza w meczu z Manchesterem United, po którym piłkarz gospodarzy Rafael Da Silva otrzymał czerwony kartonik. Piłkarz Chelsea po położeniu się na murawie nie mógł powstrzymać śmiechu, co spotkało się z atakami fanów w necie.
Brazylijczyk tłumaczy jednak, że jego wybuch wesołości nie był spowodowany faktem nabrania arbitra na faul co zresztą spotkało się z gromami ciskanymi przez Alexa Fergusona, ale po prostu nie mógł powstrzymać się od śmiechu wobec tego, co zobaczył na trybunach Old Trafford.
Cóż mógł zobaczyć nasz defensor? Chodzi o postać z kreskówki The Simpsons, a konkretnie o Sideshow Bob. Luiz do złudzenia przypomina owego bohatera swoją fryzurą i ten właśnie rysunek miał pokazywać mu z trybun kibic Manchesteru United.
[img]http://fc02.deviantart.net/fs38/f/2008/318/e/1/Showside_Bob_by_MrArchano.jpg[/img]
[i]chelsealive.pl[/i]
jasne, zawiesiliby go na pół sezonu to moze by ubyło symulantów. nienawidzę
Mimo, że za Man Utd nigdy nie przepadałem to jednak Ferguson jest legendą futbolu i jego odejście 19 maja będzie sporym wydarzeniem. 26 lat w jednym klubie. Wspaniała historia.
dobrze w koncu sędziowe będą gwizdać jak trzeba. ciekawe kto go zastąpi i jak to będzie wyglądało teraz? pewnie znowu będą chcieli zatrudnić kogoś na stałe tylko kogo? a moze to koniec junajted?:) ale by było pięknie
Wszystkie trofea wywalczone przez sir Aleksa Fergusona z Manchesterem United:
Mistrzostwo Premier League (13 razy): 1992/93, 1993/94, 1995/96, 1996/97, 1998/99, 1999/2000, 2000/01, 2002/03, 2006/07, 2007/08, 2008/09, 2010/11, 2012/13.
Puchar Anglii (5 razy): 1989/90, 1993/94, 1995/96, 1998/99, 2003/04
Puchar Ligi Angielskiej (4 razy): 1991/92, 2005/06, 2008/09, 2009/10.
Tarcza Dobroczynności/Wspólnoty (10 razy): 1990, 1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2008, 2010, 2011.
Liga Mistrzów (2 razy): 1998/99, 2007/08.
Puchar Zdobywców Pucharów: 1990/91.
Superpuchar Europy: 1991.
Puchar Interkontynentalny: 1999.
Klubowe mistrzostwa świata FIFA: 2008.
Mimo że bliżej mi do City niż do United, to trzeba przyznać: ogromny SZACUNEK dla Fergusona za to, co zrobił.
Fergusona długo nikt nie przebije.
Brawo dla Tottenhamu za walkę na SB i2 krotne dogonienie wyniku
Moyes oficjalnie nowym trenerem United, podpisał na 6 lat. Mimo wszystko i tak pewnie będzie marionetką Fergusona, który będzie nad wszystkim czuwał.
Sky Sports: Rooney złożył transfer request.
Rooney czekamy
włąśnie sprawdziłem: finału LM w tym roku nie zobaczymy.
kudlatykudikudicini Napisał(a):
> włąśnie sprawdziłem: finału LM w tym roku nie
> zobaczymy.
Jaki jest tego powod??
Mam nadzieje ze tylko ten ze musimy isc na mecz z Bytomiem:)
KruszynaKSC Napisał(a):
> kudlatykudikudicini Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > włąśnie sprawdziłem: finału LM w tym roku
> nie
> > zobaczymy.
>
>
>
> Jaki jest tego powod??
> Mam nadzieje ze tylko ten ze musimy isc na mecz z
> Bytomiem:)
niezłe jaja... właśnie zaczynam żałować, że nie ma finału Real-Bayern...
Na finale LM bede pod stadionem - choc zobaczyc atmosfere .Kruszyna - bedziesz tez ?
I kolejna rzecz ( sorki Kruszyna bo mam tylko 2 bilety :( ) bede jutro na finale pucharu Anglii :)
.....a tak sie pochwalilem .wiem,wiem - jest od tego odpowiedni Watek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)