Weź przestań...przecież od dawna wiadomo że odpuszczają puchar żeby spokojnie utrzymać się w PL :)
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Przepraszam.... ;)
W Anglii wszyscy wszystko odpuszczają, żeby być najlepszymi, cokolwiek to znaczy ;)
O w mordę, ale wynik w lidze francuskiej...
Troyes - PSG 0-9 ::o
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O w mordę, ale wynik w lidze francuskiej...
>
> Troyes - PSG 0-9 ::o
Pieknie przyklepali majstra... Zbawili sie na boisku jak na wiejskiej potancowce ;)
:( gdzie jest Santo ? :(
Santo jest zawsze tam
gdzie jego cwelsi gra (:D
w głębokiej dupie
Przeszły mnie ciary po plecach
http://bundesliga.onet.pl/moment-kolejki-piekny-gest-kibicow-borussii-dortmund/tntksk?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_sport&utm_campaign=onetsg_fb
Sorry Panowie nie widziałem meczu więc nie wiem czy odpuszczony czy przegrany? Wiem, że Lukaku przymierzany do powrotu
Info od treneiro:
Mecz odpuszczony, w tym roku nie chcą żadnego trofeum.
Neuer zrobił Neuera :) i Naziści już przegrywają 0:1 z Juventusem (mniejsi naziści :) ).
0-2! Ależ akcja!
Już dawno nie widziałem by cała obrona została tak żałośnie ośmieszona.. A biorąc pod uwagę, że była to obrona Bayernu, to już w ogóle lecę po szczękę do piwnicy. Morata i Cuadrado zabawili się jak na treningu między pachołkami :)
:)
mecz sie nie skonczył, ale trzymam kciuki za Juve :)
druzyna odrzutów ;) (oprocz Pogby i lokalnych) niezle sobie daje rade :)
ps. Morata przypomina mi przypadek Morientesa ;)
1-2, będą emocje do samego końca :)
2:2
i 3:2
4:2
Futbol to taka gra gdzie są 2 druzyny po 11 piłkarzy a na końcu wygrywają Niemcy
4-2 ,cóż szkoda Juve, jakże aktualne stają się dziś pamiętne słowa G.Linekera :(
I dobrze,bo wkurwiające było symulowanie i gra na czas przy korzystnym wyniku.Ja wszystko rozumiem,ale Włosi mają to we krwi i są w tym "najlepsi".Dlatego nienawidzę ich.
W punkt.
Bayern zboczeńcy - brutalny gwałt na Starej Babie :D
a propos nudna ta faza rozgrywek. faworyci odprawili z kwitkiem słabeuszy bez problemów :)
że pozwolę sobie zacytować klasyka, nie sądziłem, że tyle kłopotów sprawią nam w pierwszej połowie włoskie płaczki.
nawet jakby prowadzili 4:0 to strzelenie jednej bramki więcej byłoby tylko kwestią czasu. różnica klas aż nadto widoczna.
jechaliśmy ze szmatami pięknie ale niestety ręcznik w bramce nic nie pomógł... sędziowie oszukali, nie uznali bramki..
cóż koniec ligi mistrzów w tym roku. już nie mam kogo oglądać. tak więc kończę te rozgrywki. dawno nie przestałem ich oglądać tak wcześnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)