Cięzko by mi było uwierzyć w taki problem, bo to zabawa z cyklu "na złość mamie odmrożę sobie uszy" by była. Poza tym w każdej normalnej lidze, w każdym normalnym sporcie daje się zauważyć taką prawidłość, że sezon po którym zawodnik ma przedłużyć kontrakt / podpisać nową umowę jest zwykle odrobinę lepszy niż zwykle. No ale tutaj 90% zawodników ma taki sezon co roku...
-
-
Sezon 2012/2013
Są rzeczy na Cracovii o których nie śniło się filizofom...
Przypominam, że bez względu na to jak ogół kibicowski kocha Laszkę, Dziurę czy Daniela, to są to jednak stuprocentowi najmici i wiara w to, że interes klubu postawią wyżej niż swój własny graniczy z naiwnością.
Ostro jedziecie po nich i już nawet gotowa opinia dlaczego słabiej gramy.
Słabiej im idzie i od razu są BE.
Ktoś ich przygotowuje i odpowiada za aktualną formę, ale nie, najlepiej się uwiesić Leszka, który ciągnie ten wózek od lat.
Za to Czesi są cacy i bez skazy.
Najwięcej komentarzy zAWsze po przegranych meczach.
To się chyba frustracją nazywa.
Ja wewnętrznych spraw (problemów) sekcji i szatni nie znam bo jestem tylko zwykłym kibicem ale zła atmosfera dobrym wynikom nie sprzyja. Wywiad Prezesa dla GK (ten, w którym mówi, że chętnie odda sekcję jak się znajdzie chętny) też na pewno nadziei na "lepsze jutro" nie daje.
Wierzę, że forma sportowa "przyjdzie" w odpowiednim czasie a sezon pozwolę sobie ocenić po jego zakończeniu.
Jeśli któryś z moich postów miał taki wydźwięk, to niezamierzenie. Od razu prostuję, wyjaśniam i przepraszam. W moich wypowiedziach chciałem położyć bardziej nacisk na: "Po prostu jeśli będzie gorzej niż lepiej - trudno, taki sport, to się zdarza, bierzemy to na klatę, wyciągamy wnioski i zasuwamy żeby się nie powtórzyło. Zarząd również." oraz "Cięzko by mi było uwierzyć w taki problem", tzn że bez względu na rozwój sytuacji obserwacja poczynań i sytuacji w innych klubach dowodzi, że najgorsze co może być to nieprzemyślane działania impulsywne, oraz że nie wierzę w żadne działania konfliktowe wentąrz Klubu, ale i tak należy dbać aby się w razie czego nie pojawiły, bo one nic dobrego ze sobą zwykle nie niosą. Jaki wynik nie będzie, to spokojnie i z chłodną głową: dobry - cieszymy się ale sezon przemyśleć na spokojnie i tak, zły - zdarza się, czasem się przegrywa, ważne żeby do siebie nie strzelać ale razem wyciągnąć wnioski.
o właśnie.
Wiemy nie od dzisiaj, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Jedni są bliżej zawodników i będą ich bronić, inni siedzą bliżej klubu i podzielają jego racje.
Faktem jest, że nasz obecny Trener z każdym (chyba?) zespołem jaki trenował w plh zdobywał medal MP, więc trudno mu odmówić kompetencji w tym co robi. Więc co? Nagle zapomniał jak się trenuje?
Oczywiście słaba forma drużyny jest na pewno pochodną wielu spraw, ale czynnika ludzkiego zdecydowanie bym nie lekceważył.
14 dni później
Głosujemy dziennie 5 razy ,dawać śmiało !!
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1681019,wybieramy-najlepszych-kibicow-malopolski-glosowanie-cracovia-i-liga-pilka-nozna-plh-hokej,galeria,4217967,id,t,tm,zid.html
Witam, czy na mecz naszych hokeistów można isc w szaliku Lecha?
pzdr
prezes1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam, czy na mecz naszych hokeistów można isc w
> szaliku Lecha?
>
>
> pzdr
Jeśli tylko on, nie ma nic przeciwko temu.
rozjebałeś Marcin :D
nie mogłem się powstrzymać :)
Mowiąc jesli tylko on, to masz na mysli ,ze tylko Lech , bez np Zagłębia Lubin ?
pzdr
A masz zgodę od Zagłębia?
Najlepiej na papierze ta zgoda. No i zależy jaki ten szalik, bo jak łączony z Zagłębiem to może być ciężko. Podejdź przed meczem do młyna i zapytaj czy ten szalik, który dostałeś od Lecha jest ok.
napisane tylko Lech Poznań i herb :D cały niebieski
pzdr
szalik Lecha:
http://cdn18.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2010/09/02/Lech_Wasa_na_meczu_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
zanosi sie na jeden ubytek w waszej kadrze z tym ze narazie wasi wlodarze robia problemy i sprawa jest w toku...troche to dziwne bo zawodnik przyszedl do was za free.pozdrawiam i gratuuje wygranej w oswiecimiu
opcje są dwie.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> opcje są dwie.
co masz na mysli jesli moge spytac?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)