Dziś po południu 106 lat kończy nasza [b]CRACOVIA[/b]
-
-
(GLOS) 106-urodziny
Dokładnie. Te 106 lat to piękna historia, Cracovii i Krakowa. Park Jordana to dziś dobre miejsce na spotkanie. Brawo.
Wszystkim Pasiakom, życzę byśmy 107 urodziny obchodzili jednocześnie świętując powrót do ekstraklasy.
Pamiętajmy w tym dniu również o naszych byłych już piłkarzach, działaczach i kolegach z trybun którzy nie doczekali do tych 106 urodzin.
Jak zwykle traktuję to jako symbol szczególny że dane mi jest dzielić 13 czerwca jako urodziny z moim ukochanym klubem ! Vivat Cracovia. Na każdym szczeblu ligowym życzę Ci najlepszej piłki, a także odrodzenia lub powstania od zera nowych sekcji !
106, PIĘKNIE.
Dla mnie jesteś wciągająca i pociagajaca jakbyś miała 18.
Wszystkiego najlepszego moja ukochana Cracovio!
Kocham, Kocham tylko Ją ...
106 lat tradycji to jest Nasz klub
13 czerwca 1906...
Cracovia- Never Ending Story.
Samych SUKCESÓW!!!
1000 LAT KOCHANIE!
Już za 1800 lat jubileusz 1906 lecia Cracovii ! :) Samych sukcesów w ciągu tych nadchodzących 18 wieków, Kochana Cracovio !
Niech ta historia nie ma końca!
1000 lat i samych sukcesów nasz Klubie kochany...:)
wszystkiego najlepszego Cracovio ma .. Tyś dumą mego serca .. jak Wawel i .. Limanka :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)