Ciekawe co to się nam za transfer szykuje??? nie pomocnik.
O Niemcu na pewno nie mówił bo on już prawie jest nasz - ciekawe kto to będzie.
A tak trochę nie w temacie to szkoda że nie doszedł sparing z Parmą. :( w Pradze.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Ten czarny skurwiel w Holandii zrobił taki sam numer.
Klub powinien albo zawiesić Saidiego i wnioskować o bezwględną dyskwalifikację (za brak świadczenia pracy )nakładając przy okazji olbrzymią kare finansową ALBO GO PRYZWRÓCIĆ DO SKŁADU .
W przypadku zawieszenia jest szansa ze bedzie próbował sam się od nas wykupić bo nie wyobrażam sobie że jako reprezentant Burundii nie granie w piłke będzie mu się opłacało .Jego wartość sportowa spada i po roku co najwyżej 3 liga niemiecka tak jak Koen.Dla nas w tym przypadku strata finansowa będzie duża (ale dyskwalifikacja daje nam furtkę do nałożenia b.wysokiej kary finansowej )
Drugie wyjście przywrócenie go do składu niech gra trenuje z założeniem że sprzedajemy w Zimie .Jakby się pokazał i okazało się że jest zdrów jest szansa pozbyć ratując trochę kasy .
Teraz jak Saidi się podda operacji i leczeniu rehabilitacyjnym to klub nie będzie mu mógł nic zrobić...
śniło mi się że Hosek wrócił do Pasów ...... :-)
Paweł Brożek szuka pracodawcy.... haha, hihi...
no to niech szuka w gazetach i na internecie na pewno sporo ofert pracy zawsze można ulotki roznosić czy coś
Bernhardt już po testach medycznych. http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12261815,Cracovia__Edgar_Bernhardt_juz_po_testach_medycznych.html
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12263580,Jan_Hoszek_wroci_do_Cracovii__Jest_temat__ale_i_maly.htm
a moze tym zawodnikiem bedzie Jan Hoszek ?
Gdyby nie jego kontuzja? Ciekawe na ile poważny to uraz?
Radosław Osuch, właściciel Zawiszy Bydgoszcz dla Orange Sport: Moja drużyna na znak protestu wobec działań PZPN wycofuje się z Pucharu Polski, nie wyjdziemy na mecz z Cracovią.
Małopolska tv
No i OK bedzie walkower ...jestesmy w nastepnej rundzie!
tu Ci nie przeszkadza, że zagramy dopiero we wrzesniu?
weź się ogarnij.
[b]Dzisiaj trenował z drużyną Edgar Bernhardt. Zawodnik przeszedł badania medyczne. Czy ten jego dzisiejszy udział w treningu oznacza, że Bernhardt zostanie piłkarzem Cracovii?[/b]
- Tak, badania medyczne wypadły dobrze i cieszę się z tego, że Edgar może już z nami trenować i walczyć o miejsce w zespole.
- [b]Czy ten kolejny, tajemniczy transfer, o którym mówił Pan w weekend to Jan Hośek?[/b]
- Tak, to Jan Hośek. Problem polega tylko na tym, że Janek doznał podczas dzisiejszego treningu kontuzji. [i]To jednak mnie nie zraża i nadal bardzo chciałbym tego zawodnika w Cracovii. To bardzo dobry środkowy obrońca i myślę, że jeśli tylko będzie taka możliwość, jeśli kluby się dogadają to tez widzę go w naszym zespole. Z tego co wiem Janek chce do nas wrócić i uważam, że ten powrót bardzo wzmocniłby naszą Cracovią.[/i] Tego typu sytuacje, jak kontuzje są wliczone w zawód piłkarza - one czasami przytrafiają się w najmniej oczekiwanym momencie, ale trudno tego uniknąć.
Jeśli jest cień szansy, że Janek może wrócić do Cracovii to trzeba go brać. Nawet kontuzjowanego.
Bardzo dobra wiadomość. Taki stoper na pewno będzie dużym wzmocnieniem.
Zgodnie z tym co na razie podają media to mimo dwumiesięcznej pauzy przez kontuzję i tak Stawowy chce Hoska, a Don Felipe wyraził na ten transfer zgodę. Zatem forum będzie się lepiej żyło a Cracovia rośnie w siłę.
Hosek dobry grajek. Mam tylko nadzieje, ze ze strony klubu to nie bedzie transfer na zasadzie, ze "trener go chcom i kibice go chcom". Glownie to powinno sie sprawdzic co jest przyczyna kontuzji, ktorych sporo w karierze mial...
W 2010 miał jakiś problem z mięśniem, a u nas na wiosnę z więzadłami w kolanie po niefortunnym lądowaniu. Obecna nie wiem czego dotyczy ale transfermarkt przewiduje czas dojścia do siebie do 24 września.
g4lu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W 2010 miał jakiś problem z mięśniem, a u nas
> na wiosnę z więzadłami w kolanie po
> niefortunnym lądowaniu. Obecna nie wiem czego
> dotyczy ale transfermarkt przewiduje czas dojścia
> do siebie do 24 września.
ja tak dalej pójdzie, to prawie wtedy zagramy mecz inauguracyjny ;)
liczyłem że ktoś doda kolorów do tej kolorowanki :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)