Bizon rozwiązał kontrakt.
Rozumiem, oszczędzamy ale czy na pewno nie dałoby się go sprzedać gdzieś do HOl (chocby drugiej ligi) za te 100 tys euro? wydaje mi sie ze daloby sie no ale u nas jest inna polityka
sprowadzamy za wysokie kwoty - oddajemy za free
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Kolejny do odejścia chyba Suart, bo na treningu go nie było, podobnie jak Biezena.
Coś czuję , z resztą pewnie nie tylko ja ... że to nie jedyna taka informacja dzisiaj
Coś sugerujesz ? :D
Szkoda by było Suarta.
dokładnie .. jaki był taki był , ale grajek z niego jak na nasze warunki bardzo dobry ;)
Pasiak04 - słowa Stawowego z wywiadów , że w poniedziałek będą czystki .
Ale akurat Suarta nie chciałbym widzieć tutaj w roli odchodzącego z klubu
nie chce chyba grac w I lidze... szkoda go troche.
bardzo szkoda Bizona. bylby gwiazda I ligii
W 1 lidze to nawet Kędziora jest gwiazdą:D
Nie wiem czy porównywaleś Kędziorę do Biezena, ale moim skromnym zdaniem Kędziora posiada 100 razy lepszą technikę niż holender, widziałem parę meczów Piasta na OS, i całkiem fajnie sobie poczynał...
to z pewnoscia, ja szczerze troche sie zdziwilem ze wtedy nie zostal z nami... Kedziora lepszy o 100 razy niz Van der Drewno :)
i był za free, a za Biezena Cracovia bądź co bądź zapłaciła jakieś tam mniejsze lub większe pieniążki...
dookladnie, i mial ponoc Ciekawy kontrakcik, a jak widzialem jego gre to brakowalo mi przeklenstw i nerwow by na niego patrzec :D Natomiast Kedziora pamietam ze strzelil chyba jakas bremke w sparingu z nami i mowiono ze fajnie sie prezentuje, a pozniej poszedl do Gliwic gdzie gral napewno za smieszne jak na nasze warunki pieniadze i gral Dobra Pilke...
Ludzie chłopak się odbudowal w Piascie to nie znaczy że winnym klubie będzie mial podobne rezultaty ;) Chyba nie pamiętacie jak grał w Lubinie..
Edit: Przypominam że Kaliciak (czy jak mu tam ) w Gksie też miał rundę życia strzelając grad goli.
Mnie osobiście szkoda Bizona .Grał słabo jak i cała drużyna ,ale napastnik żyje z podań ,a nasza pomoc nie istniała.
Przy dobrze grającej pomocy Biezen strzelał by gola za golem w 1 lidze.
Prowadzimy dziwną politykę transferową -kupujemy za setki tysięcy euro by potem oddać za free .
To już nie jest pierwszy przypadek bo poprzednio był Vule.
Ciekawe czy działacze mają jeśli nie lepszego to przynajmniej nie gorszego.
I tak zapytam mamy jakiś napastników?
Sprowadzenie 1 załata dziurę na chwilę ,ale odpukac kontuzja czy kartki i mamy Dudzica .
Jeśli mamy grać o awans posiadanie minimum 2 dobrych napastników to konieczność.
jak dla mnie byl strasznie drewniany, preferuje "sprytnych" napastnikow ktorzy nawet gdy pomoc nie daje pilek, sa w stanie wykreowac sobie sytuacje. Biezen bardzo czesto nie byl w stanie nawet wygrac glowki, a gdzie mu do kreowania czegos tymi nogami, taki napastnik to jest dobry ale jak mu podajesz pilke do pustej bramki na odleglosc nie wieksza jak 5 metrow (z taka technika nigdy nie wiadomo co wykombinuje). Bizona napewno mi nie szkoda, lecz kasy jaka za niego dalismy... takich to ekspertow mamy, ktos w klubie wtedy rzekl ze bizon jest bardziej kompletny od Voskampa... booh... :)
Uwazam ze Stawowy nam sprowadzi fajnego napastnika, u niego zawsze byl ktos kto nam gwarantowal 10-15 bramek na sezon tak jak Bania w pierwszym sezonie w I lidze po awansie i II lidze.
Bania strzelał seriami, bo za sobą miał Gizę, Pawlusińskiego i Bojara. Gdyby za Biezenem czy zwłaszcza Niedzielanem grał Klich, byłoby zupełnie inaczej.
Dwóch napastników nam potrzeba na gwałt. Pojęcia nie mam, czemu Kaliciak nie chce zostać, skoro widzi, że w kadrze po prostu nie ma konkurencji na jego pozycji. Chyba, że Stawowy mu z miejsca powiedział, że go nie widzi w kadrze. Ale wątpię.
chyba tak, pewnie ustalili ze da mu potrenowac by sie dobrze przygotowal widzac ze ma isc na te testy do Miedzi. Kto wie jak ten Kaliciak teraz kopie widzac ze 1,5 roku nic nie gral.
Jacy wy cholera śmieszni jesteście. Przed sezonem jak się tylko pojawił temat Kędziory to wszyscy pluli na zarząd.
Bizonem z kolei wszyscy się zachwycali i gratulowali Rząsie transferu.
Gdzie wtedy byliście "eksperci"? Trzeba było pisać, walczyć o Kędziorę. Nie pamiętam jednego wpisu oburzenia po odpuszczeniu tego grajka.
Pomijając oczywiście fakt, że Kędziora u nas nie strzeliłby nawet tych 4 goli co holender a o wygranych derbach moglibyśmy pomarzyć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)