napewno ryzykowna ale trzeba sprobowac! to stracenia duzo juz nie ma...! Ale trzeba wierzyc w dobre i miec nadzieje ze to ruszy jak "wtedy" ! ;)
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Witamy i mamy nadzieje, że już wrkrótce zaśpiewamy "BÓJCIE SIĘ CHAMY DO EKSTRAKLASY WRACAMY"
P.S. zastanawiam się kiedy zaczną się pierwsze głosy, żeby go zwolnic....
Kiepska decyzja jakoś niewierze w dobre wyniki trenera który nie trenował ale co tam na 3 lige też się chodziło
Powodzenia Panie trenerze!
Jest coś w tym, iż Pan bez Cracovii nic nie osiągnął od momentu rozstania się i Cracovia bez Pana nic nie osiągnęła!
Może to przeznaczenie!
Życzę sukcesów!
Życzę mu powodzenia ale jak dla mnie to krok wstecz... Zobaczymy co z tego wyjdzie.
mam mieszane uczucia ...
pamiętam stare czasy ...
złe i dobre chwile ...
ale dla dobra Cracovii z całego serca życzę aby się udało ...
Powodzenia Panie Wojtku! Mam nadzieję, że wzbogacił Pan swój warsztat i wraca Pan do nas jako trenr, a nie wuefista. Proszę to przemyśleć.
Trenerze albo będziesz dalej Wuefistą, albo będziemy budować Ci pomniki...
Wszystko w Twoich wąsach;)
Jeszcze wątek nie został wywalony ;) - jakiekolwiek wzmianki o Stawowym na tym forum zawsze były kasowane
Zaklimanie rzeczywistosci nic nie dało- tak się okazało.
Panie trenerze,
Mam nadzieje, że zrobi pan wynik jeszcze lepszy jak 2002 - 2006
Powodzenia
WELCOME BACK :) Oby to był udany powrót, a nie 'paniczne' odgrzewanie kotleta.
Nie jestem optymistą. Cracovia jakoś przeżyje tego trenera. Nie wiem tylko czy Pan Wojtek przeżyje ostateczny upadek swojej legendy.
Trapez możesz się ze mną czy tam z knurem nie zgadzać ale nie kłam
bez odbioru
Powodzenia Trenerze. Awansu oczekuję w sezonie 2013/2014.
każdemu trenerowi pracującemu dla Cracovii życzę powodzenia !!!
Trapez ma rację .Szczególnie tyczy się to ciebie kolego Karvin .
Popatrz na swoje ostatnich kilka postów .Nie zawierają nic tylko osobiste ataki na ludzi śmiących mieć inne zdanie na temat Stawowego.Obektywizm i trzeźwa ocena sytuacji czy pracy trenera to u ciebie kolego puste słowa .
Teraz czekam na cytaciki ,postraszenie banem albo wywalenie posta -TO W TWOIM STYLU.
Z opozycją trzeba walczyć wszelkimi sposobami PRAWDA KOLEGO KARVIN w OCZY KOLE!!!
Stawowemu życze powodzenia i by wytarł co niektórym gęby jak to zrobił Orest.
Prześle ci kolego pozdrowienia i podbródkowego tym razem nie od Starego dziada Oresta ,a od młodego Wuefisty.
powodzenia! napraw to co po Twoim odejsciu zostalo wszystko zjebane i szybko wroc do ekstraklasy
Dobra Potter
w krótkich punktach
1. Trapez napisał że ZAWSZE wyrzucano p[osty o Stawowym z forum - wpisz sobie Stawowy w wyszukiwarkę forum wyjdzie Ci 10902 posty o nim - to ja się pytam kto tu kłamie?
2. Ja Cię nie atakuje - lubię Cię i się z Tobą przekomarzam, każdy post opatruję uśmieszkiem, ale Ty oczywiście się zacietrzewiasz i wszystko bierzesz na serio
3. NIGDY i powtórzę to NIGDY nie użyłem swoich uprawnień moderatora prowadząc z kimś dyskusję z zasady nie moderuję dyskusji ze swoim udziałem oskarżanie mnie o to jest potwarzą i ciężką obrazą dla mnie
4. NIGDY nie zbanowałem nikogo za odmienne od moich poglądy to również jest obraza i potwarz
5. Napisałem że życzę Stawowemu powodzenia ale nie cieszę się z jego zatrudnienia i tyle
6. Napisałem również, że wręcz chciałbym żebyś miał sobie po mnie używanie jak mu wyjdzie ale obawiam się że nie będziesz miał okazji, co więcej uważam że zaczniesz go przy gorszych wynikach krytykować jak to masz w zwyczaju
7. Sugerowanie "walczenia z opozycją" to jakiś kosmos weź przemyśl czasem co piszesz
Oczekuję przeprosin również za chamskiego priva
do tego czasu
Bez odbioru
Ja witam serdecznie z powrotem na Ziemi Świętej!!!Powodzenia!!!
Witam !!! Wolę Wojtka niż Pasieke i Kafarskiego razem który ratując lechię spuścił nas z ligi!!! TYLKO PASY!!!
Witaj Wojtek.
Oby się UDAŁO.
Osobiście bardzo się obawiam o efekty pracy Wojtka jeżeli nie zostanie WRESZCIE przebudowana
struktura i sposób działania MKS.
...narazie ciagle jest Tabisz , nie ma dyrektora sportowego, scoutingu a prezes ma pewnie koło 0.5% czasu
na zajęcie się Wielicką. A jak się już zajmie to wyskakują takie kwiatki jak "Pasieka z telefonu"
ps:
1. Trapez - gadasz po prostu nieprawdę . Niektóre wątki o Stawowym wylatywały onegdaj wyłącznie ze względu na to ,że zamieniały się w ordynarną pyskówkę i to pyskówke pozbawioną wszelkich hamulców między pro- i anty- Stawowymi forumowiczami.
2. Potter - daj sobie stary pls. na wstrzymanie. Karvin to nie Kafarski ...nie ma powodu go atakować a tym bardziej rzucać nieprawdziwe kalumnie. Co Ty myślisz ,że Karvin jeden to forum moderuje?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)